Pin gelmedi Banka bilgileri isteniyor

ercanuzun06

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar herkese merhaba az önce şükür herkesin kazancı kesinleşmeye başladı ve umarım ödeme alacağız dıye umuyorum benım yeni açmış oldugum adsensim ödeme eşiğini aştı doğal olarak 20 tl olan pin yollama limitinide aştı ve kesinleşti bana pin gelmedi ama adsensimde şuan ödeme için gerekli banka bilgileri istiyor pin gelmeden bunun gelmesi normal mi acaba yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı şimdiden teşekkürler

normal pin gelince girersin banka bilgilerini

Benden banka bilgilerini şimdi girmemi istiyor pinin gelmesinimi beklemeliyim

Herkeste öyle zaten ister pin geldikten sonra gir ister gelmeden önce gir ne fark eder

bendede pin giriş yeri yok. Sadece banka bilgilerini istiyor acaba pin kalktımı :)

pinler yola çıkınca pin girilen yer açılır.
banka hesabı istemesi ayrı işlemdir.

teşekkürler saolun bende bunu merak ediyordum saolun umarım yola çıkıcaktır bugün yola :)

Benim 3. Hesap bu durumda iste arkadasin evine gönderdik gecen ay yola cikti iste bu aya gelmiştir de ben çoktan girdim banka hesabini iste tatilden gelince anca alicam Pin ödemede sorun cikmaz ins

Arkadaslar 8 eylulde adsense bagladimda ayin 11ine kadar 20 tlyi asti ama odeme kesinlesmedi. Artik gelecek ay mi kesinlesir yoksa ayin 15ine kadar odeme kesinlesip pinim yola cikarmi?

Arkadaslar 8 eylulde adsense bagladimda ayin 11ine kadar 20 tlyi asti ama odeme kesinlesmedi. Artik gelecek ay mi kesinlesir yoksa ayin 15ine kadar odeme kesinlesip pinim yola cikarmi?

hocam 11indeki kesinleşmeler bir önceki ayı kapsar.yani dün kesinleşen kazançlar ağustos kazançlarıydı

hocam 11indeki kesinleşmeler bir önceki ayı kapsar.yani dün kesinleşen kazançlar ağustos kazançlarıydı

Anladım o zaman pin için ben 11 ekimi bekleyecem doğru mudur :) O zaman pin elime ondanda 1 ay sonra geçer 10 kasım civarı yani.

Arkadaşlar geçen ay yola çıkan pin halen gelmedi.2. pini ne zaman istemeliyim :?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri