Pin gelmiyor diyordum hata yapmışım

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

mumru

Kayıtlı Üye
Arkadaş pin gelmiyor diye yakınıp duruyordum 2 aydır adresi söyle girmisim
xxx mahallesi yyy sokak posta kodu ilçe / Turkey diye yani suan pin girme yerinde böyle gözüküyor il gözükmüyor acaba ondanmı gelmedi girdigimi düsünüyorum acaba orda mı öyle gözüküyor ? pin bekleyenler bakabilirmi nasıl gözüktügüne.

Bende ilçe şehir ülke yazıyor.Bugün geldi belki bundan kaynaklı olabilir.

büyük ihtimal bende ilçe / ülke yazıyor gelmez degilmi adres düzeltme yapamıyorum şuan acaba ne zaman düzeltebilirim ..

Hocam 2 aydır dedigine göre 2. kez istedin pini, o halde bırak zaten 3. isteyişinde kimlik bölümü açılacak oradan doğrulatır devam edersin. Zaten şuan istesen o da 3. ayda gelecek.

Hocam 2 aydır dedigine göre 2. kez istedin pini, o halde bırak zaten 3. isteyişinde kimlik bölümü açılacak oradan doğrulatır devam edersin. Zaten şuan istesen o da 3. ayda gelecek.
2.ci pini ayın 5 inde istemişim 15 gün olmuş onada sanırım yakında 3ü isteme açılır orda düzeltip isteyebilirim ama kimlik dogrulama daha mı iyi olur ? Daha önce kimlikle dogrulamıstım aynı bilgiler ve 3 adsense de aynı durumda.

büyük ihtimal bende ilçe / ülke yazıyor gelmez degilmi adres düzeltme yapamıyorum şuan acaba ne zaman düzeltebilirim ..

ülke ve şehir adres kısmına yazman gerekmez.
Zaten formu doldururken ülke ve şehri ayrı olarak istiyor. Bence bu sebepten gelmemezlik yapmamıştır.

2.ci pini ayın 5 inde istemişim 15 gün olmuş onada sanırım yakında 3ü isteme açılır orda düzeltip isteyebilirim ama kimlik dogrulama daha mı iyi olur ? Daha önce kimlikle dogrulamıstım aynı bilgiler ve 3 adsense de aynı durumda.

Hocam kimlikle onaylat geç sorun olmaz. Kimlik dediğim bu sefer öğrenci kartı, ehliyet vs. kullan tc gizle sorun olmaz.

ülke ve şehir adres kısmına yazman gerekmez.
Zaten formu doldururken ülke ve şehri ayrı olarak istiyor. Bence bu sebepten gelmemezlik yapmamıştır.

bende şehir girdigimi hatırlıyorum cünkü acaba ptt ye gelince zarf ta yazan kısımmı o görünen .. cünkü 2.pini istedim 15 gün oldu hala gelmedi eskisehirde arkadasıma 1 ayda geldi.

bende şehir girdigimi hatırlıyorum cünkü acaba ptt ye gelince zarf ta yazan kısımmı o görünen .. cünkü 2.pini istedim 15 gün oldu hala gelmedi eskisehirde arkadasıma 1 ayda geldi.
Posta işleri şöyle düzenlenir:
Adsense orda adres satırında ne yazıyorsa bunu zarfa basar, adres kısmına şehir yazmasan dahi ord ayrı istdiği için basar.
Bu haliyle direk türkiyeye gönderir. Trye gelen zarf posta kodlarına göre ayrılır. Misal 34000 ile başlayan tüm postalar merkez istanbul pttye gönderilir. Merkez pttye gelen zarf ise 34000 ile başlayan tüm posta kodlarına göre mahalle mahalle ayrılır ve dağıtıma sunulur. Dağıtımı her posta dağıtıcısı kendi sorumlu olduğu posta kodunu alır yola çıkar.

İşin özü :D Adres kısmına posta numaranı doğru yazdıysan gelir :)

Posta işleri şöyle düzenlenir:
Adsense orda adres satırında ne yazıyorsa bunu zarfa basar, adres kısmına şehir yazmasan dahi ord ayrı istdiği için basar.
Bu haliyle direk türkiyeye gönderir. Trye gelen zarf posta kodlarına göre ayrılır. Misal 34000 ile başlayan tüm postalar merkez istanbul pttye gönderilir. Merkez pttye gelen zarf ise 34000 ile başlayan tüm posta kodlarına göre mahalle mahalle ayrılır ve dağıtıma sunulur. Dağıtımı her posta dağıtıcısı kendi sorumlu olduğu posta kodunu alır yola çıkar.

İşin özü :D Adres kısmına posta numaranı doğru yazdıysan gelir :)

posta kodum dogru ..en son gidip dağıtıcıyı bulacam soğuk diyemi getirmiyor.

biz onu da yazıyoruz yıllardır tek bir mektup gelmedi eve şu postacıyı tutsam zaten

çok garip bu işten birşey anlamadım 3 yıl önce ki pinimde 6 ayda gelmişti tabi ben kimlik onayı yapmıştım.

valla hocam yaklasık 1 bucuk yıldır adsense çalışıyorum şimdiye kadar 5-6 tane adsense açtım hepsinde ayrı adres ve düzgün detayıyla girdim ama hiçbiri gelmedi anlamadım bende

---------- Spam Engelliyici 05:27 ---------- Önceki Mesaj 05:25 ----------

şimdi xxxx mah 55.sokak zzz apt. no5 63600 siverek/sanliurfa/turkiye şeklinde yazsak geliyor mu yani :D ben posta kodu yazmıyordum da

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri