Pin Girme Tarihi - Ödeme İlişkisi

• Kullanıcı simbus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

simbus

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar, eylulde kesinlesen 170tl var, ekim ayinda birikende bir miktar var, bu ayin 11inde ekim kazanclari kesinlesecek. Ekim kazanclari kesinlestikten sonra pini girersem ( örneğin ayin 12sinde). Eylulde kesinlesen 170+ekim kesinleseni yatar mi hemen? Yoksa ekim kesinlesenini almak icin her turlu kasim 23un gecmesi mi gerekir? Ona gore pini erken veya gec girecegim. Tecrube eden arkadaslar yardimci olabilirse sevinirim :)

Merhaba arkadaslar, eylulde kesinlesen 170tl var, ekim ayinda birikende bir miktar var, bu ayin 11inde ekim kazanclari kesinlesecek. Ekim kazanclari kesinlestikten sonra pini girersem ( örneğin ayin 12sinde). Eylulde kesinlesen 170+ekim kesinleseni yatar mi hemen? Yoksa ekim kesinlesenini almak icin her turlu kasim 23un gecmesi mi gerekir? Ona gore pini erken veya gec girecegim. Tecrube eden arkadaslar yardimci olabilirse sevinirim :)

bu ay kesinlesen miktarı ödeme günü alırsın

12 sinde pini girerseniz ödeme alamazsınız çünkü geçen ay kesinleşen 200 TL altı.. Ancak bu ayın 23 ü gibi ödeme gününde geçen ay + bu ay kesinleşeni beraber alırsınız...

12 sinde pini girerseniz ödeme alamazsınız çünkü geçen ay kesinleşen 200 TL altı.. Ancak bu ayın 23 ü gibi ödeme gününde geçen ay + bu ay kesinleşeni beraber alırsınız...

Merak ettiğim, bu ayın 23ü gelmeden, 11i kesinleşme gününden sonra ( 12 sinde felan ) pini girerek geçen ay + eylüldeki 170 i alabilir miyim sorusuydu..

Sonuçta içeride ekim ayının parası kesinleşmiş olacak.

Merak ettiğim, bu ayın 23ü gelmeden, 11i kesinleşme gününden sonra ( 12 sinde felan ) pini girerek geçen ay + eylüldeki 170 i alabilir miyim sorusuydu..

Sonuçta içeride ekim ayının parası kesinleşmiş olacak.
200TL altı ödeme yapılmıyo.

200TL altı ödeme yapılmıyo.

Hocam biliyorum onu.. İlk ödemem değil :)

Soruyu tam anlatamıyorum sanırım, yada doğru anlaşılmıyor.

Ben bu ayın 12 sinde ( kesinleşme sonrası ) pini girersem, EKİM AYI KAZANCI KESİNLEŞECEĞİ için, İKİSİNİ BİRDEN alabilir miyim diye sordum.

Hocam biliyorum onu.. İlk ödemem değil :)

Soruyu tam anlatamıyorum sanırım, yada doğru anlaşılmıyor.

Ben bu ayın 12 sinde ( kesinleşme sonrası ) pini girersem, EKİM AYI KAZANCI KESİNLEŞECEĞİ için, İKİSİNİ BİRDEN alabilir miyim diye sordum.

edit: 200 tl altı kesinleşmelerde pini girsende ödemeyi alamazsın ancak diğer ayın kesinleşmesi ile birlikte bu ay 200 tl geçtiyseniz 21 inde paranız işleme girer.

Son düzenleme:
" ...eylulde kesinlesen 170tl var, ekim ayinda birikende bir miktar var, bu ayin 11inde ekim kazanclari kesinlesecek. Ekim kazanclari kesinlestikten sonra ..."
Ekim kesinleşmesi normalde 11 inde.. ödeme 23 ünde... sende 200 tl altı sın.. Ekim kazançların netleşince limiti geçeceksin. O yuzden 23 ünde...

Adsense Bansız günler dilerim.

alırsın hocam kesinleşmedeki miktar ne ise pini ne zaman girersen gir 200 tl üzeriyse kesinleşme tutarın, banka doğrulamasınıda yaptıktan sonra yatar.

Hocam bide ilk üyelerdensin yanlış bilgi veriyorsun :)) kasım 21 den önce alamaz :) adam diyor benim şuan kesinleşen 170 11 kasımdada para kesinleşecek 200 u geçecek bu parayı 21 Kasım'dan önce alamaz

alırsın hocam kesinleşmedeki miktar ne ise pini ne zaman girersen gir 200 tl üzeriyse kesinleşme tutarın, banka doğrulamasınıda yaptıktan sonra yatar.

Emin misin Çağdaş hocam, tam aksini söylüyor arkadaşlar.
Bende ikilemde kalsam pini ne zaman girmem konusunda.

Normal şartda Ekim kazançları, Kasım 23de yapılır ama, kesinleşmesi 11i olunca, 12sinde pini girersem normal ödeme gününden erken yatırır mı (ekim kazancını) google onu bilemedim.

alamazsın

geçen ayki paran 200 tl altı oldugu için sen ödeme limitini ancak 21 inde tamamlamış oalcaksın .

yani erken ödeme falan yok. sen her halukarda 21 ini bekleyeceksin pin girsen bile geçen ayki 200 üstü olmadıgı için yatmaz

kesin bilgi

geçen ay dediğim lafın gelişi alamazsın yani 21 inden önce:D

kesin teşhis koyalım: alamazsın ayın 22'sini bekleyecen.
her üye alamazsın demeye başladı. üye sayısını düşününce sonunu kestiremiyorum:D:D:D

kaçırmışım pardon tabi ki ayın 21 ini bekleyeceksin hocam ben ortada bi tarih olduğunu düşünmemiştim :) özür

200 tl üzeri kesinleşmen olsaydı ancak geçen aydan o zaman pini girdikten sonra ödemeni alabilirdin hocam.
[MENTION=11095]simbus[/MENTION]

Beyler ekim ayı pini geldi, pini şuan bekletiyorum.
kaçınca girmemi tavsiye edersiniz, 21-22 sinden önce veya sonra girilmesi arasında risk veya başka bi durum açısından farkeder mi? :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri