Pin girmeden adsense onaylama

Graphic Designer

Kayıtlı Üye
Adsense'nin en son yaptığı yeniliklerden birisiydi PIN.Google verdiğiniz banka hesap numarasına ufak bir miktar para yatırır.Sizde bu tutarı adsense paneline girerek hesabınızı onaylatırdınız.Bu sayede EFT-ÇEK de kesilen ücretlerden kurtulmuş olup,paranızın eksiksiz banka hesabınıza yatmasını sağlıyordunuz.İnternetin ülkemize sonradan girmesinden olsa gerek,Türkiye'de bu işlemleri yapmak bazen kabus haline dönüşebiliyor ! Bizzat başımdan olayı kısacık bir şekilde sizlere anlatıyım ;

PİN i bir türlü doğrulamayı başaramadığım için,mecburen çek istemek zorunda kaldım.Çeki gönderdiler,hemen bankaya gittim.Kadın bir bana birde çeke bakıp durdu.Sonunda dayanamadı ve sordu -"Bu ne ?" -"Google Adsense çeki,bozdurmak için getirdim.Bu bankanın anlaşması varmış bozdurabileceğimi söylediler." Kadın masasından kalktı,ona sordu buna sordu ve bankanın müdürü geldi.-"Kardeşim ben bunu bozamam,çünkü bunu bozmaya kalkarsam para eline iki ayda ulaşır.CITIBANK genel müdürlüğüne sen bunu gönder,onlar sana bunu bozar " dedi.Neyse yolladım,3-4 gün sonra para hesabıma geçmiş.Hizmet bedeli olaraktan 40 tl kesmişler.İçime battı tabi bu !

İşte sevgili arkadaşlarım,bir pini girememek,böyle sonuçlar doğurabiliyor.Artık yapmanız gereken birşey daha var ! Kişisel Kimlik Numarası (PIN) adresine tıklayıp ,gerekli bilgileri doldurduktan sonra Ek gönder: kısmından TC kimlik fotokopisini eklemeniz yeterli olacaktır.Eğer E-Devlet şifreniz varsa oradaki bilgileri screen edip yine ek kısmına ekleyebilirsiniz. Son olarak,bankalar artık internet ile alakası bilgisi olan paypal,adsense diyince yüzümüze mal gibi bakmayan personeller alsın

alıntıdır kaynak <

3 pin isteme hakkın dolmadan işe yaramaz bu yöntem.

arkadasım odemesını almış boyle 3 pını beklemeden ama olabilir denemek lazım alıntı yaptım zaten:) bilmeyen vardır belki

Şaka bi yana benim yeni adsense banka onayı yaptım 2 3 güne girecem ama pin hala istemiyor ?

sadece kimliğiniz taramasını yollamanız yeterli bir saat içinde onaylanıyor :)
ve burda insan sunu kendine soruyor bu kadar zeki olan google neden o kadar masrafa girip hem bizi hem kendini mağdur ediyor. kendisi pini postadan göndermek için en az 2-3 dolar masraf yapıyor. ben 3 pin istedim en az 10 dolar masraf yaptılar ve pin maalesef elime ulaşmadı ve ben de kimliğimi yolladım 1 saat sonra hesap onaylandı. direk kimlik taramasını isteseler olmuyor mu yani :) hem biz aylarca beklemiş olmayız hem de onlar posta ücretinden kurtulmus olurlar

Evet hocam bende de istemedi. 4 gün önce açtığım adsense hesabımda da banka hesabıma tutar yattı ve hesabı onaylattım... Sanırım pin olayını kaldırıyorlar?

Şaka bi yana benim yeni adsense banka onayı yaptım 2 3 güne girecem ama pin hala istemiyor ?

arkadasım 3 pin gelmeden almış boyle yapıp belkı işe yarar die yazım dedim

Evet, galiba yeni şeyler var. Çünkü yeni adsense bu da tl geçmiş. para kesinleşti 30 40 ama adres banka girdim sadece banka onayı yapılması lazım yazıyor allah allah bakalım 2 güne belli olur

ben banka hesabını tanımladım bir miktar para yatırılacaktı aşağı yukarı ne kadar zamanda yatar hafta sonu olmayacağı için hafta içine mi kaldı acaba?

arkadaslar benimde bundan 2 hafta önce adsense banka onayı yaptım garanti hesabıma 1.45 gibi bi rakam yattı onu adsenseye girdim ve banka hesabı onaylandı

ama 2inci pini istedim hala göndermediler yani burdaki sonuca göre pin gelmese bile param hesabıma yatıcak mı her ay ?

arkadaslar benimde bundan 2 hafta önce adsense banka onayı yaptım garanti hesabıma 1.45 gibi bi rakam yattı onu adsenseye girdim ve banka hesabı onaylandı

ama 2inci pini istedim hala göndermediler yani burdaki sonuca göre pin gelmese bile param hesabıma yatıcak mı her ay ?

kimlik doğrulaması yap konudaki gibi akşamakadar onaylanırsa işe yarar belki yaradı diyenler var 3 pin zorunlulugu kalktı gibi

aynısı var benim de bankayıda girdim üstelik

---------- Mesaj saat 12:42:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:13:17 civarında gönderildi. ----------

ben e devletten öğeyi denetle ile değiştirip atacam hehehe:) öyle kabul ediyor dimi bilgisi olan?

---------- Mesaj saat 12:42:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:13:17 civarında gönderildi. ----------

ben e devletten öğeyi denetle ile değiştirip atacam hehehe:) öyle kabul ediyor dimi bilgisi olan?

+1

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

---------- mesaj saat 12:42:03 civarında birleştirildi. ---------- ilk mesaj saat 12:13:17 civarında gönderildi. ----------

evet ediyo ben o şekilde yolladim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri