Pin girmemi istemeden banka bilgilerini istedi

morsiyah

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.blogsbot.net
Arkadaşlar geçen ay yeni açtığın adsense hesabının bugün ödemesi kesinleşti, fakat dediğim gibi yeni bir adsense hesabı olmasına rağmen pin bilgilerini istemeden banka bilgisini istedi. Bu durum normal mi?
Ödeme alabilecek miyim? Şuan gariptir ki adsense hesabımı onaylamış görünüyorum.

pin girmeden ödeme alamazsın ama ödeme eşiğini geçtiğinde banka hesabı istediği doğrudur . ekleyebilirsin bankanı sorun olmaz.

bu aralar garip şeyler oluyor ???

adsense sana güvenmiş demek ki :)
umarım sorun yaşamazsın

pin girmeden ödeme alamazsın ama ödeme eşiğini geçtiğinde banka hesabı istediği doğrudur . ekleyebilirsin bankanı sorun olmaz.

kardeşim emin misin ?
pin girmeden banka bilgilerinin girilebildiğine ?
ben sanki girilemiyor diye hatırlıyorum ama..

umarım sorun yaşamazsın

kardeşim emin misin ?

valla hocam, her ay adsense açan, satan biriyim. bu durum ilk defa başıma geliyor. kesinleşen para da çok ilginç ben %20 kesinti olur derken %10 gibi bi kesinti olmuş. içerideki paranın meblağası da yüksek. daha önce başına böyle bişey gelmiş olan var mıdır acaba?

Garip bir durum yok 200 tl eşiğini geçince banka bilgisi girebiliyorsun pinle alakası yok.. Bende son adsensemden pin bekliyorum ama banka bilgilerini bir ay önce kesinleşmeden sonra girmiştim.

umarım sorun yaşamazsın

kardeşim emin misin ?

eminim abi . bende okumuştum sitede girmeyin falan diyorlardı , başka birine sordum gir sorun olmaz dedi . pinim gelmeden önce girdim nisan ayında . ödeme alıyorum o zamandan beri.

200 değil 20 tl eşiğini geçtiğinde banka bilgisi girip pin gelmesini bekleyebiliyosun zaten 200 tl eşiğinden sonrada parayı çekebiliyosun. Siz pek 200tl nin altında kalmıyosunuz sanırım :D

Forumda da daha önce pin istemeden banka bilgisi isteyip giren ve ödeme almış arkadaş var. Bakalım, eğer pin istemeden ödeme gelirse buradan bildiririm tekrar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri