Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam hesapta 3 hane var ama pinsiz. bugün form yolladım böyle bir cevap geldi. şuan hesap halen pinsiz durumda.Duraklatma nedir ya ilk defa görüyorum
hocam hesapta 3 hane var ama pinsiz. bugün form yolladım böyle bir cevap geldi. şuan hesap halen pinsiz durumda.
hocam bizde vergi girilecek yer yok ki? neden istiyor bunu? ayrıca hesabı pinlettikten sonra banka bilgilerini girecem ben.Her sorunu kafanızda bu kadar büyütürseniz evet zor günler sizi bekliyor. 1-3 duraklatma dediği işte hesabın pinsiz olması, ödeme yönteminin girilmemesi ve vergi ile ilgili olayı. Ödeme yöntemini girin hocam onun dışında vergi olayınada hesabınızda bir bakın. Form gönderdikten sonra pin kodu istemesi tuhaf olmuş. Bir hafta kadar önce form ile onayladım sıkıntısız
hocam bizde vergi girilecek yer yok ki? neden istiyor bunu? ayrıca hesabı pinlettikten sonra banka bilgilerini girecem ben.
Her sorunu kafanızda bu kadar büyütürseniz evet zor günler sizi bekliyor. 1-3 duraklatma dediği işte hesabın pinsiz olması, ödeme yönteminin girilmemesi ve vergi ile ilgili olayı. Ödeme yöntemini girin hocam onun dışında vergi olayınada hesabınızda bir bakın. Form gönderdikten sonra pin kodu istemesi tuhaf olmuş. Bir hafta kadar önce form ile onayladım sıkıntısız
birazdan deneyecem. acaba 30 gün mü geçmesi gerekiyor?Hocam otomatik cevaptır büyük ihtimalle, pinden sonra veya önce farketmez banka eklemeniz.
Şu linki bir deneyin tekrar form gönderin https://www.google.com/adsense/support/bin/request.py?hl=tr&contact_type=id_verification&rd=3
hesap helen pinsiz mi hocam? bir de kaç gün geçmişti son pin istemeden sonra?Daha iki gün önce bizde forum gönderdik. Banka ibann v.s girmedik. 1-3 duraklatma yazmıyordu. Üst kısımdaki ibare yoktu. Diğer bütün yazılanlar bizdede çıktı. Form ile onaylatırken bizdende pin istedi. Bir gariplik var bu işte
birazdan deneyecem. acaba 30 gün mü geçmesi gerekiyor?
---------- Spam Engelliyici 01:52 ---------- Önceki Mesaj 01:51 ----------
hesap helen pinsiz mi hocam? bir de kaç gün geçmişti son pin istemeden sonra?
aynı cevap geldi hocam. 30 günü beklemekten başka çare kalmadı gibi. 9 gün daha bekleyip deneyecem.Hocam otomatik cevaptır büyük ihtimalle, pinden sonra veya önce farketmez banka eklemeniz.
Şu linki bir deneyin tekrar form gönderin https://www.google.com/adsense/support/bin/request.py?hl=tr&contact_type=id_verification&rd=3
Sayın Kullanıcımız,
Bize PIN'iniz hakkında yazmak amacıyla zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. PINinizi son gönderme tarihini üç ay daha uzattık. Dolayısıyla, yaklaşık 48 saat sonra alakalı reklamların yeniden görüntülendiğini görebilmeniz gerekiyor. Artık PIN'inizi 2017-04-12 tarihine kadar gönderebilirsiniz. Bu tarihten sonra, reklamların sayfalarınızda gösterimi yeniden durdurulacaktır.
PIN'iniz size ulaşmadıysa veya kaybolduysa, https://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=160106 adresindeki talimatları uygulayarak en fazla üç kez PIN isteyebilirsiniz. Ancak, yeni bir PIN isteyebilmek için en son PIN gönderildikten sonra 3 hafta beklemeniz gerekir.
Yeni bir PIN istemeden önce lütfen ödeme adresinizin doğru olduğundan emin olun. Adresinizi incelemek ve düzenlemek için http://www.google.com/adsense/support/as/bin/answer.py?answer=159685 adresinde belirtilen talimatları uygulayın.
Hesap doğrulama sistemimiz konusunda süregelen anlayışınız ve işbirliğiniz için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
Google AdSense Ekibi
3. pinden kaç gün sonra formu göndermiştin?bana da bu cevap geldi bugün..
3. pinden kaç gün sonra formu göndermiştin?
3. pinden sonra en az 3 hafta beklemek gerekiyodu, ama artık oda olmuyo.3 gün diye hatırlıyorum
hocam şuan oturduğum yere en az 4 pin istemiştim zaten. daha fazla risk olmaz mı? bir de akraba adresleriyle uğraşmak istemiyorum.hesap tr ise sağlam bi adres ver 10-20 gün içinde gelir ne diye 4. pine kadar gidiyonuz anlamıyorum
ben 5 aydır 2. pini istediğimi hatırlamıyorum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.