pin için istek yapmak gerekiyor mu?

turkiye_fatih

Kayıtlı Üye
iyi çalışmalar. '' adsense pin '' olarak arama yaptım. 1 adet sabit ve 1 tane yeni konu okudum. anladım fakat istek yapıyor muyuz bunu göremedim.20 tl sınırını geçmişim kpss ye çalıstıgım için çok ilgilenemiyorum fakat kpss olmaz ise değişik daha sıkı sarılmayı düşünüyorum o zaman.

herhangi bir başvuru yapmak gerekiyor mu pin için?

eğer konu uygun değilse silinebilir sıkıntı olmaz,anlayışla karşılarım.

iyi çalışmalar. '' adsense pin '' olarak arama yaptım. 1 adet sabit ve 1 tane yeni konu okudum. anladım fakat istek yapıyor muyuz bunu göremedim.20 tl sınırını geçmişim kpss ye çalıstıgım için çok ilgilenemiyorum fakat kpss olmaz ise değişik daha sıkı sarılmayı düşünüyorum o zaman.

herhangi bir başvuru yapmak gerekiyor mu pin için?

eğer konu uygun değilse silinebilir sıkıntı olmaz,anlayışla karşılarım.

Hocam kesinleşmiş kazanç 10$ üstü olduğunda pin otomatik çıkar.

Gerek yok bu ayın 15'i gibi pini gönderecekler otomatik olarak,gönderdiklerinde adsense sayfasında kırmızı uyarı çıkar zaten.

@Serdar Özkan teşekkürler.dolar 2,2 sanırım şu an. benim 25 tl yi bulmam gerekiyor yoksa 20 tl yeter mi? adsense de 20 tl yazıyordu sanırım...oyle hatırlıyorum.

@Dasboot teşekkürler. şu an adseme girmeyi denedim ama giremedim nedense ingilizce bişeyler çıkıyor giriş yapma yeri yok...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri