Pin ile ilgili bir sıkıntım var

killarmy

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar daha önce açılan pin konularına göz attım ama aradığım cevabı bulamadım.

Ben ocak ayında yedekte dursun diye 2. bir adsense hesabı açmıştım fakat kanal bağlamamıştım boş duruyordu ayrıca banka hesabı da tanımlamamıştım. Şimdi iki aydır o adsenseye çalışıyorum, mayıs ayı kesinleşen kazançlarda adsense kazancı 10 tl yi geçti ve adsense ana sayfanın üstünde kırmızı uyarı belirdi ödemeleriniz bekletiliyor şeklinde. Bende bir banka hesabı tanımlayıp mayısın 19unda test ödemesini doğruladım sonra ana sayfadaki kırmızı ibare kayboldu, ayarlar kısmında da doğrulanacak bir yer bir uyarı falanda yok. Sizce pin yola çıkmış mıdır ? yoksa 12 haziranda mı çıkar acaba ?

Adsenseyi ocak ayında açtığım için tırsmaya başladım birşey olur diye, yakında 6 ay olacak nerdeyse hesabı açalı o yüzden bilgilendirirseniz sevinirim.

Arkadaşlar daha önce açılan pin konularına göz attım ama aradığım cevabı bulamadım.

Ben ocak ayında yedekte dursun diye 2. bir adsense hesabı açmıştım fakat kanal bağlamamıştım boş duruyordu ayrıca banka hesabı da tanımlamamıştım. Şimdi iki aydır o adsenseye çalışıyorum, mayıs ayı kesinleşen kazançlarda adsense kazancı 10 tl yi geçti ve adsense ana sayfanın üstünde kırmızı uyarı belirdi ödemeleriniz bekletiliyor şeklinde. Bende bir banka hesabı tanımlayıp mayısın 19unda test ödemesini doğruladım sonra ana sayfadaki kırmızı ibare kayboldu, ayarlar kısmında da doğrulanacak bir yer bir uyarı falanda yok. Sizce pin yola çıkmış mıdır ? yoksa 12 haziranda mı çıkar acaba ?

Adsenseyi ocak ayında açtığım için tırsmaya başladım birşey olur diye, yakında 6 ay olacak nerdeyse hesabı açalı o yüzden bilgilendirirseniz sevinirim.

Benim adsense de 7-8 aylık 2 ay önce pin istedim, 1 ay önce tekrar istedim bu ay da istiycem gelmezse kimlikle onaylıycam

Benim adsense de 7-8 aylık 2 ay önce pin istedim, 1 ay önce tekrar istedim bu ay da istiycem gelmezse kimlikle onaylıycam

Hocam bu pin isteme kısmı nerede ben bulamıyorum bir türlü ya da benim adsense panelimde gözükmüyor, ödeme/alacaklı profili ayarlarında mı oluyor acaba ?

Tam olarak hatırlamıyorum ama link alıyorsa burdan deneyin
https://www.google.com/adsense/app#verify-address

Sağol dostum verdiğin linke tıklayınca 1-2 saniyeliğine bir ekrana yönlendiriyor sonra tekrar anasayfaya atıyor, yönlendirdiği sayfada doğrulama eşiğine ulaştığım yazıyor pinin gönderileceği yazıyor daha gönderilmemiş sanırsam birde en son pin oluşturulma tarihi 1 Ocak 1980 yazıyor o ne alaka çözemedim :confused:

çıkmıştır hocam 24 lira kesinlemişse iyi baktınızmı

Bende de durum aynı hocam ilk pin istemenizde gelmeye bilir normaldir, 3kez istediğiniz halde gelmezse kimlik resmi ile onaylama seçeneği açılır. (ayda 1 kez istenir)

pinle ilgili çok soru oluyordu onu bilemiyorum ssistem degişmemiş olmalı.ben epeydir alamadıgım onu bilemicem.ama insallah degiştirirler bence saçma bi sistem.aylarca pin bekle.ben yurtdışındada yaşamama ragmen daha adresime bir tek pin almadım.kimlikle onayladım.boşu boşuna bekletiyolar insanları

arkadaşta 400 tl var 2 aydır çıkmadı pin kısmı.bakalım ödeme gelecekmi pinsiz belki farklı bi sisteme geçmişlerdir

İnş. dediğin gibidir hocam banada test ödemesi yapıldıktan sonra gelen mailde "Hesabınız doğrulandıktan sonra, gelecekte yapılacak ödemeler doğrudan banka hesabınıza yatırılır. " diye bir ibare var ama benim anlamadığım forumda her ay "pinler yola çıktı", "pininiz geldi mi" şeklinde konular açılıyor pin sistemi kalkmış olsa böyle konular açılmaz anlamadım gitti. Neyse bugün ayın 12si belki bu sefer bizim pinlerde yola çıkar :)

İnş. dediğin gibidir hocam banada test ödemesi yapıldıktan sonra gelen mailde "Hesabınız doğrulandıktan sonra, gelecekte yapılacak ödemeler doğrudan banka hesabınıza yatırılır. " diye bir ibare var ama benim anlamadığım forumda her ay "pinler yola çıktı", "pininiz geldi mi" şeklinde konular açılıyor pin sistemi kalkmış olsa böyle konular açılmaz anlamadım gitti. Neyse bugün ayın 12si belki bu sefer bizim pinlerde yola çıkar :)

çıkmaz.bak arkadaş geçen ay geçti eşiği.çıkmadı.diğer ayı bekledik yine çıkmadı onda.bnim yeni adsemsemdede çıkmadı.değişmiş olmalı birşeyler.eğero pin girmeden ödeme alırsa arkadaşım artık pin kalktı demektir

bende ödeme eşiğini geçtim bu ay, on gün sonra belli olur bakalım pinsiz ödeme gelecek mi gelmeyecek mi anlarız

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri