Kanalımı ve Adsense hesabımı açalı yaklaşık 3 ay oldu. Geçtiğimiz cuma gününden beri internete giremiyordum. Bugün Adsense hesabımda 1 Uyarı vardı.
X Ödemeleriniz bekletilmektedir. Hiçbir ödeme yapılmayacak.
Lütfen PIN'inizi girin
Lütfen bir ödeme formunu seçin veya doğrulayın
Şeklinde bir uyarı.
Lütfen PIN'inizi girine tıkladığımda ''En son şu tarihte PIN kodu oluşturuldu:1 Mar 2013'' ve altında mektup adresim yazıyor.
Şimdi merak ettiğim şu:
1: Ödeme bilgilerimi (IBAN) girmedim. Pinimin gönderilmesi için ödeme bilgilerimi vermem gerekiyor mu?
2: Kanalım 3 aylık, toplam kazancım henüz 20$ bile değil. Buna rağmen PIN kodunun oluşturulması ve gönderilmesi mümkün mü? Ayrıca bu durum normal mi? (Kesinleşmiş kazancın 100$ olduğundan gönderiliyor diye biliyorum)
X Ödemeleriniz bekletilmektedir. Hiçbir ödeme yapılmayacak.
Lütfen PIN'inizi girin
Lütfen bir ödeme formunu seçin veya doğrulayın
Şeklinde bir uyarı.
Lütfen PIN'inizi girine tıkladığımda ''En son şu tarihte PIN kodu oluşturuldu:1 Mar 2013'' ve altında mektup adresim yazıyor.
Şimdi merak ettiğim şu:
1: Ödeme bilgilerimi (IBAN) girmedim. Pinimin gönderilmesi için ödeme bilgilerimi vermem gerekiyor mu?
2: Kanalım 3 aylık, toplam kazancım henüz 20$ bile değil. Buna rağmen PIN kodunun oluşturulması ve gönderilmesi mümkün mü? Ayrıca bu durum normal mi? (Kesinleşmiş kazancın 100$ olduğundan gönderiliyor diye biliyorum)