Pin Kodum Oluşturulmuş :)

• Kullanıcı HuR35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

HuR35

Kayıtlı Üye
Kanalımı ve Adsense hesabımı açalı yaklaşık 3 ay oldu. Geçtiğimiz cuma gününden beri internete giremiyordum. Bugün Adsense hesabımda 1 Uyarı vardı.

X Ödemeleriniz bekletilmektedir. Hiçbir ödeme yapılmayacak.
Lütfen PIN'inizi girin
Lütfen bir ödeme formunu seçin veya doğrulayın

Şeklinde bir uyarı.
Lütfen PIN'inizi girine tıkladığımda ''En son şu tarihte PIN kodu oluşturuldu:1 Mar 2013'' ve altında mektup adresim yazıyor.

Şimdi merak ettiğim şu:

1: Ödeme bilgilerimi (IBAN) girmedim. Pinimin gönderilmesi için ödeme bilgilerimi vermem gerekiyor mu?

2: Kanalım 3 aylık, toplam kazancım henüz 20$ bile değil. Buna rağmen PIN kodunun oluşturulması ve gönderilmesi mümkün mü? Ayrıca bu durum normal mi? (Kesinleşmiş kazancın 100$ olduğundan gönderiliyor diye biliyorum)

1. Ödeme bilgilerini giriceksin 10 gün içinde banka hesabına belirli bir miktar yollayacaklar onu onaylayacaksın.
2. 10$ Olunca pini yollarlar yani durum normal. Pin ise adres doğruysa 20-40 gün içinde gelir.
3. Dediğin gibi para 100$ olduğunda çekim yapabiliyorsun

Kendi tecrübelerimden yola cikarak yardim etmek istiyorum.

Kazanciniz 10 dolar ise pin kodunuz olusturulur. Ödeme bilgilerini girin sizin icin daha iyi olur.100 dolar google size ödeme yapmasi icin gereken rakamdir. Yani kazanciniz 100 dolar oldugunda google ödemenizi yapar. Euro bölgesi icin 70 euroya esiktir. Suan sizin yapmaniz gereken tek sey ödeme ayarlarindan banka bilgilerini girmek ve usul , usul pininizin gelmesini beklemek. Benim pinde daha gelmedi sanirsam taaa Amerikadan geldigi icin böyle uzun sürüyor.

Kisaca hersey yolunda .

1.banka hesabı girmene gerek yok.yazdığın adres ve isim soyad üzerine 10 dolar geçtiğinde otomatik olarak google ptt ile posta yollar sana.3 ay içinde ulaşması lazımdı ilginç..

2. evet mümkün dediğim gibi 10 doları geçtiğinde belirttiğin adrese otomatik olarak pin yolluyor zaten google

Kendi tecrübelerimden yola cikarak yardim etmek istiyorum.

Kazanciniz 10 dolar ise pin kodunuz olusturulur. Ödeme bilgilerini girin sizin icin daha iyi olur.100 dolar google size ödeme yapmasi icin gereken rakamdir. Yani kazanciniz 100 dolar oldugunda google ödemenizi yapar. Euro bölgesi icin 70 euroya esiktir. Suan sizin yapmaniz gereken tek sey ödeme ayarlarindan banka bilgilerini girmek ve usul , usul pininizin gelmesini beklemek. Benim pinde daha gelmedi sanirsam taaa Amerikadan geldigi icin böyle uzun sürüyor.

Kisaca hersey yolunda .

Dostum nasıl oluyor o iş..Bende pin bekliyorum ve banka hesabımı giremiyorum.banka hesabımı girmeye tıkladıgımda beni pin girme sayfasına yönlendiriyor

1. Ödeme bilgilerini giriceksin 10 gün içinde banka hesabına belirli bir miktar yollayacaklar onu onaylayacaksın.
2. 10$ Olunca pini yollarlar yani durum normal. Pin ise adres doğruysa 20-40 gün içinde gelir.
3. Dediğin gibi para 100$ olduğunda çekim yapabiliyorsun

Bilgilendirme için çok sağol hocam. Mektup adresim doğru, ödeme bilgilerini de birazdan gireceğim, inşallah en kısa zamanda da ödemeyi alırım.

Pin gelmeden banka hesabı girebiliyorsunuz. Hesabınıza para yolluyorlar onaylamanız için

Anladım şimdi seçenekleri gördüm..Peki benim 100 doları geçti bu hesapta.pin bekliyorum 1 haftadır ama banka hesabı girmemiştim.Yani bu duruma göre boşuna mı bekledim ben pini

Dostum nasıl oluyor o iş..Bende pin bekliyorum ve banka hesabımı giremiyorum.banka hesabımı girmeye tıkladıgımda beni pin girme sayfasına yönlendiriyor

Hocam suan gelip bilgisayarima baglanabilirsin. Elimde pin numaram yok ama ben ödeme yapilacak banka bilgilerimi girdim hic bi sorunda olmadi. Bilmiyorum belki ben Almanyada oldugum icin öyledir. Isleyis nasil oluyor onda tam bir bilgim yok. Ama ben banka hesap bilgilerimi daha addense hesabim onaylanir onaylanmaz girmistim.

Anladım şimdi seçenekleri gördüm..Peki benim 100 doları geçti bu hesapta.pin bekliyorum 1 haftadır ama banka hesabı girmemiştim.Yani bu duruma göre boşuna mı bekledim ben pini

Banka bilgilerinizi girseniz bile pin girmeden google size ödeme yapmayacaktir. Zaten googleaddense uyarida yazanlari okursaniz ne demek istedigimi anliyacaksiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri