PIN li Adsense Hesabı Alınacaktır

Dasboot

Yasaklanmış
PIN doğrulaması yapılmış,içinde para olmayan yada 20-30 lira gibi az miktar olan kesinlikle bağlı bütün youtube kanallarının silindiği bir hesap arıyorum arkadaşlar,75 ile 150 arası verebilirim duruma göre.

Ödeme yöntemi: Paypal

Dostum iki kanal aç her birine 10 tane video at gelecek ay pin kapında gerek yok böyle şeylere.

Dostum iki kanal aç her birine 10 tane video at gelecek ay pin kapında gerek yok böyle şeylere.

üstad zaten bir adsense hesabı var ocakta açtığım ödeme eşiğini geçen,sanırım 12 şubatta PIN gönderilecek ama başka bir iş için lazım bu alacağım adsense patlama ihtimaline karşı yedek dursun istiyorum.

üstad zaten bir adsense hesabı var ocakta açtığım ödeme eşiğini geçen,sanırım 12 şubatta PIN gönderilecek ama başka bir iş için lazım bu alacağım adsense patlama ihtimaline karşı yedek dursun istiyorum.

150tl verme boşuna dostum onun için söylüyorum yedek te olsa dediğim gibi üç beş video at zaten iki güne kazanırsın o parayı hatta sabırsızsan gel ben atayım bir kaç video ikinci gün 30 dolar olmuş olur :D

Aga problem değil ya eşiği aşmak dediğin gibi uzun sürmüyor zaten ama acilde halletmem gereken bir mevzu var bu ay içinde,diğer türlü en iyi ihtimal yine marta sarkacak işim olmayacak.

Aga problem değil ya eşiği aşmak dediğin gibi uzun sürmüyor zaten ama acilde halletmem gereken bir mevzu var bu ay içinde,diğer türlü en iyi ihtimal yine marta sarkacak işim olmayacak.

içinde 200 tl olan pini dogrulanmıs adsense var, ne kadar verirsin

Pini 12 ocakta yola çıkan 110tl birikip para kazanma kapanmasından dolayı 30tlsi kesinleşen hesabım var pini sanırım bir kaç gün içinde kapımda olur gelince vereyim karşılıksız

Pini 12 ocakta yola çıkan 110tl birikip para kazanma kapanmasından dolayı 30tlsi kesinleşen hesabım var pini sanırım bir kaç gün içinde kapımda olur gelince vereyim karşılıksız

olur hocam alırım ama karşılıksız olmaz yine hakkını veririm hesabın.Yalnız bu para kazanmasının kapatılmaının adsenseye eklenecek kanallara bir etkisi olur mu ilerki dönemde.

[MENTION=3014]takatezuaril[/MENTION]
dönüş yaptım hocam

olur hocam alırım ama karşılıksız olmaz yine hakkını veririm hesabın.Yalnız bu para kazanmasının kapatılmaının adsenseye eklenecek kanallara bir etkisi olur mu ilerki dönemde.

duruma göre bakarız dostum kanal eklerim 3-5 gün açık kalır sorun çıkmazsa kullanırsın boşuna para vermene gerek yok ben veririm karşılıksız pin gelir bir kaç güne

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri