PIN olayı kalkmış!

injizz

Kayıtlı Üye
Web sitesi
theteknolojist.com
Merhaba arkadaşlar,
Mayısın ortasında açtıgım adsense hesabımın kazancı 170 dolar oldu ve şöyle bir bildirim geldi demin.
PrB6fxN.png

Tıkladım banka bilgilerimi girdim ve sonuç;
g63dIwJ.png

Sanırım pin olayı kalkmış. Güle güle PIN. :cool:

Yukarda hala 1 UYARI var dostum.
Oda Pin uyarısı olsa gerek.
Banka ayarlarının girilmesiyle pinin bir bağlantısı yok diye biliyorum.

Aynı uyarı :) Daha önce de adsense im oldu onda PIN gelmeden ödeme yöntemi düzenlenmiyordu.

Hesap bilgilerinden adres kısmına bir bakın isterseniz hocam.
Pin ile ilgili birşey gözükmüyorsa dediğiniz gibi bir durum olabilir

Öyle ise vatana millete hayırlı ugurlu olsun deriz :D

Aynı uyarı :) Daha önce de adsense im oldu onda PIN gelmeden ödeme yöntemi düzenlenmiyordu.

Yok öyle değil ya. Yanlış hatırlıyorsundur.
Ben pinimi 1 hafta önce girdim. Banka hesap bilgilerimi(banka no yatırılan miktar vs.) ise 1 ay önce falan.
Galyana gelmeyelim boşuna:D

olay %90 dogru sanırım yeniactıgım 3.70 dolar olan hesabımda ödeme yollarımı secmem konusunda uyarı geldi.

muhtemelen pin olayını kaldırıyorlar.

Yok kalmıyor arkadaşlar gecen ay benden önce hesap no, sonra pin gönderdiler

arkadaşlar kredi kartı biliyorsunuz iban bulundurmuyor. ben paranın kredi kartına yatırılmasını istiyorum ne önerirsiniz ?

Hocam neden banka doğrulama istiyorki ozaman kalktımı kalkmadımı şimdi :)

arkadaşlar ben şimdi ayın 15 önce pin gelmesi lazımdı şimdi gerek yok ben direk parayı alıcam galiba

İnşallah pin kalkmıştır, hepimiz rahata ereriz (=

Arkadaşlar Pin kalkmadı yanlış bilgilendirme yapmayalım, Her zaman için ilk hesap bilgileri istenir ben hesap bilgilerimi girdikten 3 hafta sonra pinimi girmiştim. Adsense zaten böyle bi uygulamayı kaldırmaz adamlar kimlik tespiti, yer tespiti yapmadığı bir kişiyle çalışır mı, Siz olsanız güvenmediğiniz bi adamı iş yerinize alır mıydınız böyle yaklaşın bu konuya. Pin i sizden en geç 2 hafta içinde isteyecektir. Genede beklemekte sabır vardır hemen ümitlenmeyelim ben bi adsense hesabı ile deneyeceğim bunu ama kaldırdıklarını ve ya öyle olmuş olduğunu sanmıyorum bile.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri