Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
belki insafa gelen oluryahu hem beleş siteyi kullanıp hemde para kazanma çabasına girmekte ayrı bi cinslik değilmi
ben farklı siteler biliyorum ama paylaşmam. Kendin bul.
bu forumda paylaşma yeteneği yok herkes farklı hallerde.sözde paylaşım forumu
kesinlikle bu kendin bul diyen arkadaş gibi forumda cirit atıp birilerinin paylaşımlarını didik didik edip sonuna kadar alıp sonra biri bişey istediğinde bende var vermem kendin bul diyebilecek kadar yüzsüz kişiler var...
sen ne dediğini farkında mısın adam gibi yaz yüzsüzlük ne alaka ???? şuraya........ ben araştırdım buldum kalkıp sana mı verecem. İnternet denen bir şey var ara bul.
dünyada ki mesleklerin %9'ıi bu işi sizin için biz yapalım diyenlerin yaptıkları işlerden oluşmaktadır. bilmem anlatabildim mi?
iyide vermek istemiyorsan vermezsin senin boğazına yapışmadık vermek isteyenler vardırki adam yazdı işte hemen senin yaptığın tabiki yüzsüzlük.. sana gökten zembille indirilmedi ya o sitelerin adresleri veya rüyanda öğretilmedi birisi paylaşmış sende gördün öğrendin bunun için ben buldum kendin bul demene gerek yok sessiz kalman yeterli sonuçta sanada birisi söyledi.
İftira atmamayı öğren ilk önce.
Biri mi söylediBenim beynim yok mu kendim bulacak kadar
Yürü git işine aradım, buldum. İllahi biri mi söyleyecek
Haa sen sürekli ordan burdan bilgiler alıyorsan, araştırma yeteneğin yoksa orasını bilemem
![]()
İftira atmamayı öğren ilk önce.
Biri mi söylediBenim beynim yok mu kendim bulacak kadar
Yürü git işine aradım, buldum. İllahi biri mi söyleyecek
Haa sen sürekli ordan burdan bilgiler alıyorsan, araştırma yeteneğin yoksa orasını bilemem
![]()
ben farklı siteler biliyorum ama paylaşmam. Kendin bul.
dostum elınde bılgın varsa, paylasmak ıstemıyorsan, paylasmazsın. 2X2 4 eder bu kadar basit. cıkıp burda, ben bılıyorum ama söylemem demek, küçük bir çocugun, benim babam senin babanı döver demesi kadar saçma ve polemik yaratacak bir konusmadır.
Bu nasıl üslup?
sen ne dediğini farkında mısın adam gibi yaz yüzsüzlük ne alaka ???? şuraya........ ben araştırdım buldum kalkıp sana mı verecem. İnternet denen bir şey var ara bul.
Madem bukadar araştirma yeteneğin var forumda ne işin var ozaman burası yardımlaşma yeri ..Bu foruma ihtiyacin yok ozaman senin .
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.