Arkadaşlar merhaba, dün akşam 7de aldığımız habere göre 6 saat içinde unlink listesi oluşturmamız gerektiği söylendi ve sabaha kadar çalıştık. Sebebi partnerimize gelen bir maile göre , youtube işleri daha da sıkılaştıracak mart ayı içinde. Ve bu sebeple içeride sadece belirli sayıda kanal tutup gerisini atmak zorundayız. Bunun sebebini partnere sorduğumuzda , Hasan , Hüseyin iş ciddi olmasa bende sizin uğraşıp didinip bulduğunuz en güzel müşterilierinzii atmak istemem , ama mecburuz çünkü haber aldık dediler. Eğer bu iş giderse müşterileriniz para kazanamaz , siz kazanamazsınız dediler. Eğer uygun şartar sağlanırsa mart 2. yada 4.haftasında tekrar alım yapılacağını söylediler.Sizden tek bir ricam var felaket senaryoları üretmeden oturup bekleyelim; ortada bir durum var ve açıklamasını yapıyorum; benim bildiğim de bu kadar şu an için. Bu iki gün içerisinde bu konuyla alakalı sorunuz olursa Skype'dan değil destek merkezimizden sorun ki rahatça cevaplayalım.
Bilgilendirmek amacıyla bu konuyu açıyorum öğrenir öğrenmez. Güncelleme olursa konu altından yapılmaya devam edilecek veya yeni konu açılacaktır.Tekrar rica ediyorum felaket senaryoları üretmeyin; bize destek merkezinden sorun cevaplayalım; biliyorum çünkü her böyle bir olay olduğunda herkes üzerimize geliyor birbirinizi fişekliyosunuz adeta. Dediğim gibi bilgi aldıkça zaten haber de vereceğiz; şeffaf çalışmayı seviyoruz. Sizden şimdilik tek ricam budur; kimse üzülmesin kırılmasın en azından bu kadar hatırımız vardır diye düşünüyorum artık
Toplantılar biraz sıklaşacak gibi duruyor ayrıca cevaplar gecikebilir bu süreçten dolayı, her zaman müsait olmayabiliriz bilginiz olsun.
Bu arada ödemeler ne olacak yapılmayacak mı diye soranlar olacaktır. Arkadaşlar , ekim ödemesinin de yapılmayacağını düşünenler vardı , fakat adamlar 35 gün banka sorunları ile uğrasıp sonunda ödediler. %100 öder babamın oğludur demiyorum , ama 18 aydır bu insanlarla çalışan biri olarak , kendi adıma bireysel olarak güveniyorum ama bu Hasan sen güvendin bizde güvendik bak sonumuz ne oldu anlamına gelmesin.