Pinim Bügün Elime Ulaştı

Hocam pinin gönderildiği nerede yazıyor acaba ?

benim 20$ oldu hesapta fakat ödeme yöntemi belirleyemiyorum mesela. 10$ geçmeniz gerekiyor diyor. O kısımda oluyor heralde pin gönderilme bilgisi ?

Merh.Ark Pinim 12.Mayısda Oluşturuldu Bügünde Geldi

hocam ben nisan 18 bu işe girdim.Nisan kazançlarım o ay sorun oldu gösterim falan vardı ama analict yansmımıyordu ve adsense yansımıyordu.Mayıs geldi mayısın 8 kadar hiç bir şey yine yansımadı ve ayın 9 oldu yansımaya başladı ben mayısın 15 gelince dedimki herhalde yansır nisan kazançalaır yansıma kesinleşmiş kazançlar görülmedi olay bu
Şuanda kazançlarım gözüküyor problem yok şimdi mayıs kazancını almam için haziran 15 beklemem lazım ama şartı var haziran 15 kadar pin gelmek zorunda pin ise kesinleşmiş kazançlardan sonra geliyor.Haziran 15 önce gelmesi için ne yapmalıyım

Hayırlı olsun
Bendede 12 mayısda oluştu :D Hala yok bakalım artık bekliyoruz.

Hocam Google Oluşturuyor Pini Ve Otamatik Olarak Sana Yollyorlar

hocam ben nisan 18 bu işe girdim.Nisan kazançlarım o ay sorun oldu gösterim falan vardı ama analict yansmımıyordu ve adsense yansımıyordu.Mayıs geldi mayısın 8 kadar hiç bir şey yine yansımadı ve ayın 9 oldu yansımaya başladı ben mayısın 15 gelince dedimki herhalde yansır nisan kazançalaır yansıma kesinleşmiş kazançlar görülmedi olay bu
Şuanda kazançlarım gözüküyor problem yok şimdi mayıs kazancını almam için haziran 15 beklemem lazım ama şartı var haziran 15 kadar pin gelmek zorunda pin ise kesinleşmiş kazançlardan sonra geliyor.Haziran 15 önce gelmesi için ne yapmalıyım

Bişey Yapmazsın Hocam :)

---------- Mesaj saat 14:11:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:10:34 civarında gönderildi. ----------

Posta Kutusuna Veya Postaneyi Git Bakalım

Bişey Yapmazsın Hocam :)

---------- Mesaj saat 14:11:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:10:34 civarında gönderildi. ----------

Posta Kutusuna Veya Postaneyi Git Bakalım

hocam bu olayı fazla bilmiyorum posta kutusu postane ne alaka biraz açıklarmısın bilmyiorum kusura bakma pin fazla bilgim yok pin adsense mesaj olarak gelmiyor mu postaneye gidicem hangi postane biraz açıklayın yabancıyım konuda :)

[MENTION=847]crazykanka61[/MENTION] eger hesap ayarlarında pin kodu gönderilmemişse yapacağın birşey yok şimdi gönderilse bile ancak haziran sonunda gelir hocam bu ayda geçti yani

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri