pinle ilgili 3-5 sorum var

muzikmagduru

Kayıtlı Üye
arkadaşlar merhaba

bu işte çok eski sayılmam onun için kafama takılan 3-5 sorum var cevaplarsanız duacınız olurum :)

1- pini onaylamadan sadece banka onayı ile parayı çekemezmiyim?
2- pinimin yola çıktıgını nasıl anlarım?
3- sanırım ayın 12sinde kazançlar kesinleşince ve 20 tl yi geçince pin yola çıkıyormuş, benim geçen ay 20 tl yi geçmişti neden yola çıkmadı?
4- parayı çekmemiz için herhangi bir işlem yapmamıza gerk varmı? yoksa 200 tl yi geçince otomatik olarak banka hesabına yatar mı?
5- ve son olarak aşağıdaki tablodan ben birşey anlamadım. şuan toplam kazanç 150 tl civarında ama hiçbirşey gözükmüyor. İlk ay göründü. en azından şubat ayı vs görünmeliydi ama oda yok. Bu tablo neyi anlatıyor?
KdJvMX.png

1.Hayır.
2.Ayın 12 sinde kazançlar kesinleştiğinde 20 tl yi geçersen yola çıkar adsense ekranında bilgi yazısı yazar anlarsın.
3.Kesinleşen kazançın 5 tl olarak görünüyo 20 tl yi geçmesi gerekiyodu.
4.Herhangi bir işleme gerek yok banka hesabına direkt yatar.
5.Şubat ayı kazançları Mart ayının 12 sinde kesinleşir.

Ben cevaplayayım.
1- sadece banka onayı ile çekemezsin. pin onayınıda yapman gerekiyor.
2- Kesinleşmiş kazancın 20TL ye ulaştığında otomatik olarak pin kodun gönderilir. attığın SS ye bakınca 5,18TL kesinleşmiş kazancın var. Bu demek oluyor ki pin kodun henüz yola çıkmadı.
3- evet dediğin gibi 12 sinde kazançlar kesinleşir ve 20TL yi geçmiş isen pin kodun yola çıkar. senin baktığın muhtemelen tahmini kazançlardır. onun önemi yok. kesinleşmiş kazancın 20TL olması lazım.
4- herhangi bir işleme gerek yok. kesinleşmiş kazanç 200TL yi geçerse ay sonu otomatik olarak hesabına geçer.
5- Tabloda ocak ayı kesinleşmiş kazancını gösteriyor. şubat ayının kazançları 12 martta kesinleşecek.

Yalnız ek bilgi olarak şunu da söyleyeyim.

Bir arkadaş web sitesini adsense bağlamış, youtube bağlı değilmiş. Onun kazancı pin onaylamadan yatmış.

Aklınızda bulunsun. :)

siteyi bağlayıp riske etmek istemem açıkcası.

arkadaşlar merhaba

bu işte çok eski sayılmam onun için kafama takılan 3-5 sorum var cevaplarsanız duacınız olurum :)

1- pini onaylamadan sadece banka onayı ile parayı çekemezmiyim?
2- pinimin yola çıktıgını nasıl anlarım?
3- sanırım ayın 12sinde kazançlar kesinleşince ve 20 tl yi geçince pin yola çıkıyormuş, benim geçen ay 20 tl yi geçmişti neden yola çıkmadı?
4- parayı çekmemiz için herhangi bir işlem yapmamıza gerk varmı? yoksa 200 tl yi geçince otomatik olarak banka hesabına yatar mı?
5- ve son olarak aşağıdaki tablodan ben birşey anlamadım. şuan toplam kazanç 150 tl civarında ama hiçbirşey gözükmüyor. İlk ay göründü. en azından şubat ayı vs görünmeliydi ama oda yok. Bu tablo neyi anlatıyor?
KdJvMX.png

1. çekemezsin.
2. 20 tl eşiğine geldiğinde ayarlardan pini isteyebilirsin. 4 gün içinde yollarlar.
3. Kazancın tahmini değil, kesinleşmiş olarak 20 tl olması lazım.
4. otomatik olarak banka hesabına yatar.

1. çekemezsin.
2. 20 tl eşiğine geldiğinde ayarlardan pini isteyebilirsin. 4 gün içinde yollarlar.
3. Kazancın tahmini değil, kesinleşmiş olarak 20 tl olması lazım.
4. otomatik olarak banka hesabına yatar.

200 tl ödeme eşiğidir pin değil pin kesinleşen 10 dolar dan sonra çıkıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri