Pinli Abd adsensesinden ödeme nasıl alınır?

greancoder

Kayıtlı Üye
Merhaba,
k9Z7M7.png

EmQWO9.png

Amerikan adsense'den nasıl ödeme alabilirim? ve bu adsense sitelerde de kullanılabilir mi? banka hesabının tax bilgisi giden kişiye ait olması zorunlu mu

pini nasıl hallettin hocam? ben 4-5 kez istedim ancak halen gelmedi, orada bir arkadaşımın adresine

4. kez istedikten sonra kimlik ile onay yapılıyordu artık olmuyor mu?

10 gune gelmisti benim pin abd'e [New Jersey] tanidik vardi onun adresine gondermistim.Parayi payoneer USD hesabiyla cekebiliyorsun yalniz tax kismini doldurman gerekiyor.Tax dogrulandiktan sonra sikintisiz vergi kesintisi yapildiktan sonra geri kalan kismi almitim.

4. kez istedikten sonra kimlik ile onay yapılıyordu artık olmuyor mu?

hala kullandıgım 3 tane abd adsense hesabı var,kimlikle-formla vb hiçbi şekilde onaylama ne duydum ne gördüm abd adsenselerde.bildigim kadarıyla sadece pinle onaylama var abdde.digerleri varsada abd adsenselerde ben 2 yıl boyunca bulamadım :) parayı payoner aracılıgı ile alıyoruz.bi ara vergi ayarları konusundada r10da ücret karşılıgı yardımcı olanlar vardı ama hala varmı bilmiyorum.youtubeda abd adsense vergi bilgileri girme diye aratınca çıkan yöntemler var,ben onlarla yapmıştım ve hala duruyor.ama mutlaka bi süre sonra tekrar istiyor,bilgiler gerçek olmadıgı için.yani ordaki bilgilerle parayı alan adam aynı kişi olmak zorunda degil bu arada...

hala kullandıgım 3 tane abd adsense hesabı var,kimlikle-formla vb hiçbi şekilde onaylama ne duydum ne gördüm abd adsenselerde.bildigim kadarıyla sadece pinle onaylama var abdde.digerleri varsada abd adsenselerde ben 2 yıl boyunca bulamadım :) parayı payoner aracılıgı ile alıyoruz.bi ara vergi ayarları konusundada r10da ücret karşılıgı yardımcı olanlar vardı ama hala varmı bilmiyorum.youtubeda abd adsense vergi bilgileri girme diye aratınca çıkan yöntemler var,ben onlarla yapmıştım ve hala duruyor.ama mutlaka bi süre sonra tekrar istiyor,bilgiler gerçek olmadıgı için.yani ordaki bilgilerle parayı alan adam aynı kişi olmak zorunda degil bu arada...

ben web adsensemi 3 kere pin istedim 4. pin isteyişinde kimlik ile onaylama bölümü açılıyor pin 1 ay içinde ele ulaşmadığı için bakın manuel olarak yapılabiliyor . :) https://productforums.google.com/forum/#!topic/adsense-tr/6qU3VfUP3v8

ben web adsensemi 3 kere pin istedim 4. pin isteyişinde kimlik ile onaylama bölümü açılıyor pin 1 ay içinde ele ulaşmadığı için bakın manuel olarak yapılabiliyor . :) https://productforums.google.com/forum/#!topic/adsense-tr/6qU3VfUP3v8

öncelikle,formla/kimlikle onlarca adsense onayladım hocam.yaşadıgım sorunların tamamı abd adsenselerde idi ve kime sorduysam kimlikle onaylama yok abd adsenselerde dediler.benimkilerde sorun çıkma sebebi abd adsense olmasımıydı sadece yoksa abd adsense olması + web sitesileri için olan adsense olmasımıydı bilmiyorum açıkcası.bendeki adsenselerin tamamı web siteleri üzerinden alınan adsense hesaplarıydı.ve 4 defa degil,her adsensede 40 defa pin istedim ama ne pin geldi ne formla onaylama yeri açıldı ne formla kimlik gönderdigimde (form sayfası açılmasada formla kimlik gönderme vardı bi ara) hesabım onaylandı ne adsense ekibi ile maillaştıgımda kimlikle onaylamayı kabul ettirebildim.ısrarla bana pini bekle dediler her defasında,sonunda geldi...ama 6-7 ayda pin gelmedigi için sitelerimde reklamlar durduruldu,bisürü para kaybettim tabi orası ayrı bi konu.

öncelikle,formla/kimlikle onlarca adsense onayladım hocam.yaşadıgım sorunların tamamı abd adsenselerde idi ve kime sorduysam kimlikle onaylama yok abd adsenselerde dediler.benimkilerde sorun çıkma sebebi abd adsense olmasımıydı sadece yoksa abd adsense olması + web sitesileri için olan adsense olmasımıydı bilmiyorum açıkcası.bendeki adsenselerin tamamı web siteleri üzerinden alınan adsense hesaplarıydı.ve 4 defa degil,her adsensede 40 defa pin istedim ama ne pin geldi ne formla onaylama yeri açıldı ne formla kimlik gönderdigimde (form sayfası açılmasada formla kimlik gönderme vardı bi ara) hesabım onaylandı ne adsense ekibi ile maillaştıgımda kimlikle onaylamayı kabul ettirebildim.ısrarla bana pini bekle dediler her defasında,sonunda geldi...ama 6-7 ayda pin gelmedigi için sitelerimde reklamlar durduruldu,bisürü para kaybettim tabi orası ayrı bi konu.

Hocam peki bu AdSense Webde de kullanılabilir mi bakar mısın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri