Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İçerisindeki para büyük ihtimalle ödenmez hocam daha önce ödenmedi çünkü sadece adsense hesabına 50 tl veririm.
dostum 50 tl bırak 100 tl adsense hesabi bulursan pm at alayim hemen.
Yok 50 kuruş.İçerisindeki para büyük ihtimalle ödenmez hocam daha önce ödenmedi çünkü sadece adsense hesabına 50 tl veririm.
leeennn teklif usulü demişssin adam teklif vermiş kızma yahubenden 51 tl hadi iyisin
![]()
İçerisindeki para büyük ihtimalle ödenmez hocam daha önce ödenmedi çünkü sadece adsense hesabına 50 tl veririm.
beyler bu adsense bağlı tüm kanalların para kazanması gidince o adsense çöp olmuyor dimi ? deneyen varmı yeni bağlayınca sorun felan cıktımı o da gittimi bu arada son fiyata kime satıyosan sonra pm atarsın bana
biri 460 tl verdi satmad
Hocam aynından ben de pm alabilirimbu arada son fiyata kime satıyosan sonra pm atarsın bana
beyler bu adsense bağlı tüm kanalların para kazanması gidince o adsense çöp olmuyor dimi ? deneyen varmı yeni bağlayınca sorun felan cıktımı o da gittimi bu arada son fiyata kime satıyosan sonra pm atarsın bana
Hocam o zaman teklifler 460 TL den başlıyor şu zamana kadar en yüksek bu verildi yazın konu başına.
beyler bu adsense bağlı tüm kanalların para kazanması gidince o adsense çöp olmuyor dimi ?
Ne kadar oyle dedigin gibi cop adsense varsa ben alirim okan...
Ne kadar oyle dedigin gibi cop adsense varsa ben alirim okan...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.