Pinli adsense satılıktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FlowJS

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar elimde 8aylık pinli adsense var hiç bir sorunu yoktur içinde 102,90 TL vardır 1 defa ödeme alınmıştır (ilginlenmediğim için 1defa alıp bıraktım)
günlük 4TL felan geliyor adsenseye adsende hiç bir sıkıntı yoktur temizdir alana +1adet AwesomenessTv partnerli kanal hediyedir satma sebebim artık partnerli kanallara yöneldim adsenseyi bıraktım

İSTENEN ÜCRET : 200 TL
ÖDEME METODU : Finansbank , PayPal , Oley.com

şimdi diyelim bu adsens hesabını aldık isim farklı,banka bilgisini deiştiğimiz zaman sıkıntı oluyormu?isim farklı banka bilgisi farkı kullanılıyormu

Hocam adsense'e bağlı kanalları da mı veriyorsunuz günlük 4tl getiren? içindeki para kesinleşmiş mi?

l [MENTION=51]beyto33[/MENTION] hocam satılmıştır

Günlük 4 TL'den x 30 gün = 120 TL yapar. 200 TL sınırın aştığında her 2 ayda bir şuanda satmak istediğin ücret amorte oluyor. Belki 200 lira senin için peynir ekmek ama kim 2 ayda bir de olsa havadan para gelecek kaynağı satmak ister ki hemde amorte bedeline. Eleştirmek için sormuyorum lütfen yanlış anlamayın cidden merak ediyorum.

Günlük 4 TL'den x 30 gün = 120 TL yapar. 200 TL sınırın aştığında her 2 ayda bir şuanda satmak istediğin ücret amorte oluyor. Belki 200 lira senin için peynir ekmek ama kim 2 ayda bir de olsa havadan para gelecek kaynağı satmak ister ki hemde amorte bedeline. Eleştirmek için sormuyorum lütfen yanlış anlamayın cidden merak ediyorum.

Güzel yorumun için teşekkür ederim zaten adsensenin alıcısı kanalı adsenden
çekmemi istedi bende çektim .
adsense satılmıştır konu kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri