cevap verdim hocam.
---------- Mesaj saat 15:37:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:21:44 civarında gönderildi. ----------
Arkadaslar uzun zamandir aklimda olan bir konu hakkinda artik yazmam gerekiyor diye dusunuyorum..
Bir suredir hem pinli adsense hesabi,hem de kanal actirmak icin bir kac arkadas ariyordum..Birkac arkadasla bu konular hakkinda gorustum,bir iki kisiyle de anlastim.Fakat bilmeniz ve anlamaniz gereken seyler oldugunu dusunuyorum..Burada bircok arkadas ogrenci ve Youtube uzerinden harcliklarini cikarmak icin ugrasiyor.Cogu da haftada 50 TL bile kazanamiyor..Bu arkadaslari dusunerek,kendim yapabilecegim isleri ogrenci arkadaslara yaptirmak istiyorum.Teklifleri de once sizin vermenizi istiyorum..Gelen teklifleri gorunce de gercekten kendimden geciyorum..Pinsiz youtube hesabinin tanesine 10 TL,20 TL fiyat veriyorsunuz.Ufak bir hesap yapalim.1,5 TL'ye telefon onayli hesaplar satiliyor.Youtube'dan onay almak icin iki uc tane video atip basvuru yapilacak sadece..Bunun icin ugrasacaginiz 3 dk'lik is.Sizin istediginiz fiyat,hesap acanlarin istedigi fiyatin 10 kati..Hic sizin akliniz mantiginiz aliyor mu bunu? Burada alisveris yapmak istiyorsak,enayi de degiliz! Ticareti bilmiyorsaniz bu isi yapmayin! Acik ve net soyluyorum,burada cogu kisi ticaret lafi altinda birbirini kaziklamak amacinda! Bu isin bir piyasasi vardir.O fiyatin ustunde fiyat istemeyin! Pinli adsense hesabi icin dune kadar hesabin icindeki bakiyenin ustune 50 TL para verilen piyasayi,200 - 300 TL'ye kadar cikardiniz.Tamam serbest piyasadir,fiyat artar ama bunun da bi adabi var.
Kanal actirayim dedim,VDS'ine,etiketine,aciklamasina kadar ben verecegim halde kanal basina 10 TL isteyenler oldu.Siz parayi cok kolay mi kazaniliyor saniyorsunuz? Yoksa karsinizdaki hakkinda "zaten ihtiyaci var,ne istesem verir enayi?" diye mi dusunuyorsunuz?
Eger boyle bi niyetiniz ve dusunceniz var ise,cok yanlis yapiyorsunuz.Unutmayin,keser doner sap doner,gun gelir devran doner..Bir is yapiyorsaniz adam akilli yapin.