Pinterest Eğitim Videosu PintoPin

Bu işten herkes parayı götürdü biz kurcalamadık yerimizde kaldık.

Birisi açıklayacağım video çekip herkes kazansın diyordu en sonunda paylaşmış birisi demekki.

Tanıdığım eski bir spamcinin şu anda 900 e yakın sitesi var,ve günlük adsenselerden toplam kazancı 3500$-4000$ arası...
Ne kadar emek o kadar ekmek...

[MENTION=48076]Captain Price[/MENTION] adamsın

Son düzenleme:
Youtube zamanındada herkes botla yüzlerce kanallarla çalışıyordu.Ben 2-3 tane kanalla çalışıyordum.Kazanç olarakda onlarda aynıydık.Demek istedigim youtube gibi olmasın, içinize sinsin yaptıgınız iş.

---------- Spam Engelliyici 14:23 ---------- Önceki Mesaj 14:22 ----------

Tanıdığım eski bir spamcinin şu anda 900 e yakın sitesi var,ve günlük adsenselerden toplam kazancı 3500$-4000$ arası...

Ayrı ayrı adsenseselermi ? Ve kaçdır kazanıyor böyle ?

Youtube zamanındada herkes botla yüzlerce kanallarla çalışıyordu.Ben 2-3 tane kanalla çalışıyordum.Kazanç olarakda onlarda aynıydık.Demek istedigim youtube gibi olmasın, içinize sinsin yaptıgınız iş.

---------- Spam Engelliyici 14:23 ---------- Önceki Mesaj 14:22 ----------

Ayrı ayrı adsenseselermi ? Ve kaçdır kazanıyor böyle ?

Birçok adsenseden elbette,1 yılı geçti

Kategorileri iyi seçmiş demekki 900 siteye göre iyiymiş kazanci 5k domainle spam yapan taniyorum günlük 500 dolar ancak kazaniyor .

bu kazançlar ne ya, pinterestten bu kadar kazanılıyor mu cidden. :D

Her sektörde bu rakamlari kazananlar var hocam sadece pinterest degil .

---------- Spam Engelliyici 03:39 ---------- Önceki Mesaj 03:38 ----------

domainlere ayrı ayrı host mu almak gerekiyor acaba?

Hayir tabikide . Örnegin 1 dedicated sunucu alip icine 10 vds kurup her bir vds de 10-20 site barındirabilirsin . 40-50 euro ya güzel dedicated sunucular bulunuyor

buda benim sitem örnek olarak manuel yaptığım site
Makeup And Beauty Tips
pinterest hesabımdan 1m görüntülemsi var aylık fakat adsense olmadığı için ben bıraktım yani bunlara gerek yok zaten yapılan iş belli manuel bile yapabilrsiniz hem daha sağlıklı olacaktır!

Pinterest'i spam olmayacak şekilde kendimiz yapsak bunun yolu nasıldır?

buda benim sitem örnek olarak manuel yaptığım site
Makeup And Beauty Tips
pinterest hesabımdan 1m görüntülemsi var aylık fakat adsense olmadığı için ben bıraktım yani bunlara gerek yok zaten yapılan iş belli manuel bile yapabilrsiniz hem daha sağlıklı olacaktır!

hocam neden bir adsense bağlamıyorsunuz, 1 milyon çok ciddi bir rakam

Arkadaşlar ben pinteresti yeni yeni duyuyorum da anlayamadığım birşey var.Pinterest ile sitene hit çekiceksinde adam reklama tıklamak zorunda değil ki adsenseten nasıl para kazanıcaz?(Eğer clickbait metoduyla diyorsanız youtube bunu yemez hemen banlar)Bu konuda beni bilgilendirir misiniz?
(Bende bu pinterest işine girmek istiyorum.Ancak hiçbir bilgim yok maalesef.Öğrenmek istiyorum)

hocam neden bir adsense bağlamıyorsunuz, 1 milyon çok ciddi bir rakam

yav 1m nedirki dostum basit işte 1 haftada ulaştım ben o rakama adsense yok işte olsa bağlicazda bıraktım bende öyle uzun zamandır ilgilenmiyorum aylardır. Ama yeni bi web işine giricem adsense alırım büyük ihtimalle

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri