Pinterest Eğitimini Kimden Almalıyım ?

cagatayak

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar herkese merhaba. Malum ytyi biliyorsunuz artık gelir falan yok kalmadı. Eski spam anlayışından kurtulamadık bi türlü. Pintereste gireceğim. Ancak site nasıl kurulur ? İçerik nasıl çekilir ? Pin to Pin veya başka sitelerden özgün görseller bulup ban yemeden nasıl sağlam çalışılır ? Eski youtube hatalarımı yapmak istemiyorum artık. Daha çok kazanmak varken üşengeçlik yapıp ayda 10-15 kanal yapıp 6 haneler kazandım ama daha fazla kazanmak varken sallamadım bana yeter dedim. O zamanki pişmanlıklarımı yaşamamak için sağlam girip bu işi yapmak istiyorum .

Ancak çok sayıda eğitim satan var 50 tlye eğitim satanda var 500 tlye eğitim satanda bunların mantığını çözemedim. Biraz geç kalmışız farkındayım ama ytdende bildiğimiz gibi 2015 te 2016da Yt bitti derken millet kazanıyorduk hala kazananlar vardır eminim tabiki ama Pinterestede biraz ban olunca pinterest bitti spam bitti diyorlar. Ben tabiki buna inanmıyorum. İllaki çözümünü bulan bilen çalışanlar vardır.

Biraz lafı uzattım ama gerçekten hakkını veriyor. Bu işi biliyor eğitimini alabilirsin sana büyük katkısı olur dediğiniz kim var ? Eğitim satanlar arasındaki bu 5-10 kat fiyat farkını açıklayabilecek var mı ? Gerçekten kazanan eğitimle uğraşmamak isteyende vardır ancak bi abi bi dost bi arkadaş olup yüzyüzede görüşebiliriz. Açıkçası bu kadar geç kalmışken işi bilmeyipte ben eğitim satıyorum diyenlerle daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum.

Yardımcı olmak isteyenlere ve sorduğum sorulara cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim. Hayırlı Günler. Bol Kazançlar..

Kimisi referansından dolayı fiyatı yüksek tutar. kimisi videoyu satar sen izle öğren bana bulaşma der soruna yanıt vermez 50- 100 tl yapar. kimisi farklı eklenti yapar kimisi kendinden katar ona görefiyat biçer.
Şuan hali hazırda bende veriyorum. Hatta konum bu
https://www.ytpara.com/pinterest/138598-dam-z-ye-pinterest-egitimi.html
Benim kendi farkım bence şu. zaten çoğu kişiyle onlarca alışverişim oldu. güven konusunda yaptığım iş ortada.
Ayrıca herkes 1-2 tema verirken ben 10-15 farklı tema sunabilirim. Bildiğim ne varsa zaten anlatırım. bir gün değil işi öğrenene kadar sorularını yanıtlarım beraber yapmak gereken ne varsa yapılır. Gün gelir yeni şeyler ortaya çıkar paylaşırım. Neyse Süslü püslü konuşmaya gerek yok. kısaca herkes kendi emeğine göre fiyat biçiyor hocam.

Bence eğitim falan alma bu saatten sonra çünkü bir hafta önce geçerli olan herşey şuan çöp olmuş durumda.

Spam bitti diyenlere inanmayabilirsin, 2 sene önce youtube için spam bitti diyenlere de inanmıyorlardı.Bu saatten sonra yüzlerce site yapıp para kazanacam diyenler sadece hayal kuruyor.

Geçen 20 tane site kurmuştum 18 tanesinin hesabı ban yedi.Bir tane 3 milyon gösterimli hesap kaldı ama o da 1 ay sonrasını görmez eminim.

Pinterestten para kazanacam diyorsan en fazla 3-5 tane sağlam, özgün olmasa da zengin içerikli site yapacaksın en erken 6 ay sonra kazanacak şekilde ayarlayacaksın kendini.

Şimdi pinterestte spam bitmez kardeşimciler gelmeden gideyim ben.

Arkadaşlar herkese merhaba. Malum ytyi biliyorsunuz artık gelir falan yok kalmadı. Eski spam anlayışından kurtulamadık bi türlü. Pintereste gireceğim. Ancak site nasıl kurulur ? İçerik nasıl çekilir ? Pin to Pin veya başka sitelerden özgün görseller bulup ban yemeden nasıl sağlam çalışılır ? Eski youtube hatalarımı yapmak istemiyorum artık. Daha çok kazanmak varken üşengeçlik yapıp ayda 10-15 kanal yapıp 6 haneler kazandım ama daha fazla kazanmak varken sallamadım bana yeter dedim. O zamanki pişmanlıklarımı yaşamamak için sağlam girip bu işi yapmak istiyorum .

Ancak çok sayıda eğitim satan var 50 tlye eğitim satanda var 500 tlye eğitim satanda bunların mantığını çözemedim. Biraz geç kalmışız farkındayım ama ytdende bildiğimiz gibi 2015 te 2016da Yt bitti derken millet kazanıyorduk hala kazananlar vardır eminim tabiki ama Pinterestede biraz ban olunca pinterest bitti spam bitti diyorlar. Ben tabiki buna inanmıyorum. İllaki çözümünü bulan bilen çalışanlar vardır.

Biraz lafı uzattım ama gerçekten hakkını veriyor. Bu işi biliyor eğitimini alabilirsin sana büyük katkısı olur dediğiniz kim var ? Eğitim satanlar arasındaki bu 5-10 kat fiyat farkını açıklayabilecek var mı ? Gerçekten kazanan eğitimle uğraşmamak isteyende vardır ancak bi abi bi dost bi arkadaş olup yüzyüzede görüşebiliriz. Açıkçası bu kadar geç kalmışken işi bilmeyipte ben eğitim satıyorum diyenlerle daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum.

Yardımcı olmak isteyenlere ve sorduğum sorulara cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim. Hayırlı Günler. Bol Kazançlar..

Hocam güncel bir egitim alabilirsiniz r10 dan. yt deki gibi pinterestte 6 hane kazanmak hiçç kolay degil. 15-20.000 tane website filan grk. Rifat var r10 da öyle sitesi olan ve 6 hane kazanan.
planı projeyi iyi yapin hocam baslamadan önce bütceniz vs domain onaylar adsenseleri hazırlayip baslayın..

bol kazanclar.

geç kaldınız hocam ocakta başlasaydınız şuan alırdınız 5 hane şimdi artık iş şansa kaldı geçmiş olsun

bence eğitim vs alma. yeni yapılan siteler adsenselerde sürekli bi saçmalık oluyor. Kısıtlama, shadow vs bu tarz şeyleri geçebilen yenilikçi kişiler konu açarsa r10da takip et onlardan al. Coğu kişi 4 5 ay önceki kafayla hala satış yapıyor ama çok şey değişti

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri