Pinterest Hesap Takip Sistemi

diray67

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.bitcoin-nedir.com
Merhaba Arkadaşlar.
Kendi hesaplarım için yapmış olduğum sistemi biraz daha geliştirerek, sizlerinde kullanabileceği bir hale soktum. Sistem şuan için beta aşamasında.
Beta süresi boyunca ücretsiz olacaktır.
Üyelik için mail adresinizi pm olarak iletmeniz yeterlidir.

konu.jpg

Hayırlı olsun sistem hocam

benım hesaplarımı oto olarak kontrol etmesınn bana ne ggıbı faydası var hocam..

pm ile şifrenizi ilettim
Otomatik olarak pinleme yapıyor mu?
sadece hesap takibi yapmaktadır
benım hesaplarımı oto olarak kontrol etmesınn bana ne ggıbı faydası var hocam..

manuel el ile takip etmek yerine sistem otomatik olarak saatte bir kontrol ediyor.
bir kaç tane hesabınız var ise pek bir işinize yaramaz ama onlarca hesabı olan birisi için hergün kontrol etmekten kurtarıyor sizi

içeriklerimizin takip edilip edileyeceğini nereden bileceğiz ? herkesin kategorisi kendisine özel sonuçta

herkes kendi eklediği hesabı görebilmektedir hocam.
yani sizin eklediğiniz hesabı bir başkası görememektedir.
üyelikli sistem.
mail ve şifre ile giriş yapıyorsunuz

pm olarak bilgilerinizi gönderdim hocam

Hocam konu sahibi olarak size söyledim. Sizin kontrol etmemeniz gerekir. Bunun için bir şifrelere vs var mı ?

Hocam konu sahibi olarak size söyledim. Sizin kontrol etmemeniz gerekir. Bunun için bir şifrelere vs var mı ?

hocam şaka yapıyorsun sanırım ?
amacım nedir ?
sizlerin hesap bilgilerinize ulaşık içeriklerinizi çalmak mı ?
saçmalıyorsunuz
şurda insanların işlerini kolaylaştırmak için yazılım üretiyoruz siz
gidip ne düşünüyorsunuz ?
kullanmayın o halde ?

sonuçta gidip global siteleri kullansanda aynı şekilde değil mi ? site sahibi bilmiyor mu senin hesaplarını ?

ben zaten pinterest işine ilk girinlerdenim. birilerinden ders alıp öğrenenlerden değilim. ne yapayım sizin içeriğinizi kelimenizi ?

kullanmayın olsun bitsin!

hocam forumda pinterest işi yapmanız yada siteler satmanız sizin dışınızda proje gelistiren kisileri karalama hakkını vermiyor size ? siz [MENTION=8229]diray67[/MENTION] ne kadar tanıyorsunuz ki bu sekilde düsünebiliyorsunuz kaldıki size açıklamada yapmısken.
adam ücretsiz sunuyor ve siz daha yok kategori öğrenme , hesaplarınızı bilme gibi düsüncelerdesiniz kendisinin siteleri yokmu ki sizin sitelerinize öğrensin ? bu pinterest isi ilk cıktıgı zaman eğitimleri almıs ve bir çok insana yol gösteriyor.
kendisi adamın kralıdır , kendisini tanımanızı öneririm.
[MENTION=8229]diray67[/MENTION] adamın kralı , yolun acık olsun abicim..

[MENTION=20018]maxcoder[/MENTION] kimseyi karaladığımız yok. Açık ve net şekilde soruyorum bunun için bir önlem şifreleme var mı diye ?
Anladığım kadarıyla yok. İsteyen alır isteyen almaz ama açıkça der ki maalesef şifreleme mevcut değil şuan için böyle birşey yapamayacağım. İSteyen alır isteyen almaz ama bu üslupla adamın dibi olsun yada olmasın fazla konuşmaya gerek yok. Ticarette üslup bilinmiyorsa istediği yapılabilir. Hayırlı satışlar.

[MENTION=20018]maxcoder[/MENTION] kimseyi karaladığımız yok. Açık ve net şekilde soruyorum bunun için bir önlem şifreleme var mı diye ?
Anladığım kadarıyla yok. İsteyen alır isteyen almaz ama açıkça der ki maalesef şifreleme mevcut değil şuan için böyle birşey yapamayacağım. İSteyen alır isteyen almaz ama bu üslupla adamın dibi olsun yada olmasın fazla konuşmaya gerek yok. Ticarette üslup bilinmiyorsa istediği yapılabilir. Hayırlı satışlar.

dostum işsizlikten yazacak konu mu bulamadın ?

Sistem bu gece itibari ile ücretli olarak yayına alınacaktır.
Ücretli versiyona geçildiğinde yeni konu açılacak ve buraya yeni konu linki paylaşılacaktır.
Hepinize duyurulur.
[MENTION=12377]kaan48[/MENTION]; [MENTION=26378]unadikum[/MENTION]; [MENTION=52952]aspturk[/MENTION]; [MENTION=9104]eftal[/MENTION];

---------- Spam Engelliyici 14:16 ---------- Önceki Mesaj 14:08 ----------

Ayrıca fiyatlar

fiyatlar.jpg

şeklinde olacaktır

Sistemi domain lisanslı şekilde alıp kendi sunucusunda kullanmak isteyenlere de yardımcı olunur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri