Pinterest ile Kazanmak İster misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

diray67

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.bitcoin-nedir.com
Merhabalar
Pinterest sistemini kimileri duydu, kimileri bilmiyor.
Yaklaşık 4-5 aydan beri bu sektördeyim. Sitelerim gayet iyi yerlerde çok şükür. Fakat bu forumda bununla ilgili bir eğitim vb. sistem çok göremedim açıkcası.

Kaliteli doyurucu, neyin nasıl yapıldığının gösterildiği, eklenti, tema vb. materyellerin sağlandığı, skype üzerinden grup ile anlık iletişim halinde olunabilecek bir eğitim çıkartsam acaba satılır mı düşüncesine takıldım.

Fiyat ortalama 500 Civarı düşündüm. Maksadım herkes alsın sistemin suyu çıksın değil. Ayrıca farklı forumlarda ya da mecralarda gördüğünüz ve göreceğiniz sistemler ile arasında fark olacak olan bir sistem. Size site kurmayacağım.

Birlikte 1 tane siteyi nasıl kurmanız gerektiğini gösterek öğreteceğim. Ardından takıldığınız yerlerde yardım alabilmeniz içinde gruptan destek sağlayacağım...

Yanıtlarını bekliyorum...

Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır ancak fiyat pahalı gibi :)

Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır ancak fiyat pahalı gibi :)

aynen eyw. hocam.
şimdi şöyle bir durum var
bu işleri satışa çıkaranlar satın alarak öğrenen insanlar :)

ben satın alarak değil, bilgileri adım adım toplayıp analiz ederek edindiğim için, diğer eğitimlerden farklı olduğunu düşünüyorum.

ayrıca 50 tl ye satılsa herkes alsa da sektör çöpe döneceğine böyle birşey düşündüm.

Merhabalar
Pinterest sistemini kimileri duydu, kimileri bilmiyor.
Yaklaşık 4-5 aydan beri bu sektördeyim. Sitelerim gayet iyi yerlerde çok şükür. Fakat bu forumda bununla ilgili bir eğitim vb. sistem çok göremedim açıkcası.

Kaliteli doyurucu, neyin nasıl yapıldığının gösterildiği, eklenti, tema vb. materyellerin sağlandığı, skype üzerinden grup ile anlık iletişim halinde olunabilecek bir eğitim çıkartsam acaba satılır mı düşüncesine takıldım.

Fiyat ortalama 500 Civarı düşündüm. Maksadım herkes alsın sistemin suyu çıksın değil. Ayrıca farklı forumlarda ya da mecralarda gördüğünüz ve göreceğiniz sistemler ile arasında fark olacak olan bir sistem. Size site kurmayacağım.

Birlikte 1 tane siteyi nasıl kurmanız gerektiğini gösterek öğreteceğim. Ardından takıldığınız yerlerde yardım alabilmeniz içinde gruptan destek sağlayacağım...

Yanıtlarını bekliyorum...

hocam bu eğitimde kazancın mumkun olacağına inancım tamdır , sizide yakından tanıyorum. eğitim 950 tl veren var , bana göre buradaki olay eğitimin fiyatı olmaktan ziyade kazanc garantili olması , basarılarınız daim olsun ayhan hocam.

1. Fiyat çok yüksek
2. Pinterest hesaplar kapanıyormuş. ( %100 çözümü var mı? )
3. Neden domain ve hosting , blogcu sitesi olmaz mı?

1. Fiyat çok yüksek

1- yukarıda da belirttiğim gibi ucuzdan verip sistemi tamamen bitirmek yerine böyle uygun gördüm
2- %100 olmasa da kısmen çözümleri mevcut
3- dediğiniz gibi olsaydı inanın boşa hosting ve domain masrafı yaptırmazdım

---------- Spam Engelliyici 14:10 ---------- Önceki Mesaj 14:08 ----------

alınan cevaplar ve gelen pmlerden verdiğim karara göre eğitim satmaktan vazgeçmtim arkadaşlar
konu kilit

1. Fiyat çok yüksek

konuyu baltalıyor görünmeyeyim diye cevap yazmak istemedim daha önce ama konu sahibi arkadaş madem vazgeçmiş,eklemek istedigim bişey var...

2.maddede belirttigin soruna ek olarak başka sorunlarda var bilinmesi gereken.daha önce bu konuda biçok arkadaşa söyledim,tekrar söylemek istiyorum.r10daki egitimlerde anlatılan eklentiler çok riskli.konunun detaylarına girmeyeyim ama pinterest hesaplarının kapanmasında en büyük etken bence o.sorunsuz çalışan başka eklentiler araştırmanızı tavsiye ederim.ayrıca pinterest hesabının kapanmasının yanında sitenin pinterest tarafından kara listeye girmesi gibi bi sorunda var mesela.karalisteye alırsa,bidaha içerik ekleyemezsin ve o banı kaldırabilen yok bildigim kadarıyla.pinterestin spam algoritması çok katı.en ufak hatada karalisteyede alır,hesabıda kapatır ve mesajlarınıza dogru dürüst cevap dahi vermiyorlar.ayrıca çok daha büyük bi sorun var,adsense hesaplarının kapanması.daha 3 gün önce 10 yıllık adsense hesabım banlandı,içindeki en yeni site 4,5-5 yıllıktı.yani pinterest hesabının kapatılması aslında başınıza gelecek sorunun en basiti.şahsen bu saydıgım sorunlar içerisinden birisini seçmem gerekiyorsa büyük bi zevkle ben pinterest hesabı kapansın seçenegini seçerim :D en azından eski eklenen içerikler duruyor.az çok ordan hit gelmeye devam eder,bende yeni pinterest hesabı açar işime devam ederim.ama diger seçenekler çok daha kötü...

konuyu baltalıyor görünmeyeyim diye cevap yazmak istemedim daha önce ama konu sahibi arkadaş madem vazgeçmiş,eklemek istedigim bişey var...

2.maddede belirttigin soruna ek olarak başka sorunlarda var bilinmesi gereken.daha önce bu konuda biçok arkadaşa söyledim,tekrar söylemek istiyorum.r10daki egitimlerde anlatılan eklentiler çok riskli.konunun detaylarına girmeyeyim ama pinterest hesaplarının kapanmasında en büyük etken bence o.sorunsuz çalışan başka eklentiler araştırmanızı tavsiye ederim.ayrıca pinterest hesabının kapanmasının yanında sitenin pinterest tarafından kara listeye girmesi gibi bi sorunda var mesela.karalisteye alırsa,bidaha içerik ekleyemezsin ve o banı kaldırabilen yok bildigim kadarıyla.pinterestin spam algoritması çok katı.en ufak hatada karalisteyede alır,hesabıda kapatır ve mesajlarınıza dogru dürüst cevap dahi vermiyorlar.ayrıca çok daha büyük bi sorun var,adsense hesaplarının kapanması.daha 3 gün önce 10 yıllık adsense hesabım banlandı,içindeki en yeni site 4,5-5 yıllıktı.yani pinterest hesabının kapatılması aslında başınıza gelecek sorunun en basiti.şahsen bu saydıgım sorunlar içerisinden birisini seçmem gerekiyorsa büyük bi zevkle ben pinterest hesabı kapansın seçenegini seçerim :D en azından eski eklenen içerikler duruyor.az çok ordan hit gelmeye devam eder,bende yeni pinterest hesabı açar işime devam ederim.ama diger seçenekler çok daha kötü...

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocam Sitemde : (28.108) içerik oldu , Siteye 1 aydan fazladır içerik giriliyor ( bu da son paylasım zamanı : 1 Minute ) :)

Artı pinterest hesabım da yaklasık 30 - 35 gundur açık , ( 660 bin Aylık görüntüleyici sayısı , 54 bin Aylık etkileşim )

Ama kazanç Cacık denecek kadar az :)

Pek birşey kazanamama rağmen sanırım Hesapların kapanmamasının mantığını çözdüm galiba :D

Bunun gibi 3 Pinterest hesabım var üçünde de kapanma yaşamadım...

Pinterest hesabının istatistikleri bu şekilde :

k9Wk9v.png

pbWgbz.png

RrPYro.png

36qD6j.png

WqQnqE.png

y63M6M.png

MaşAllah bizde de geri vites yok ne hesap kapanıyor ne de gelir artıyor :)

Pinterest hesabında TAKİPÇİ ve GÖRÜNTÜLENME ANALYTİCS hep artışta ama GELİR de yok :D

Buyur bu da Rezil Adsense :

Gm0Ymv.png

Birgün olur da şu AYLIK : 10.000.000 Görüntülenme Alan Pinterest hesapları gibi olursa sanırım ozaman parayı vurucaz :D ( Hayal etmek de Güzel ...)

1- yukarıda da belirttiğim gibi ucuzdan verip sistemi tamamen bitirmek yerine böyle uygun gördüm
2- %100 olmasa da kısmen çözümleri mevcut
3- dediğiniz gibi olsaydı inanın boşa hosting ve domain masrafı yaptırmazdım

---------- Spam Engelliyici 14:10 ---------- Önceki Mesaj 14:08 ----------

alınan cevaplar ve gelen pmlerden verdiğim karara göre eğitim satmaktan vazgeçmtim arkadaşlar
konu kilit

Teşekkürler.

neden beni alıntı yaparak baltamadan bahsetmişsin, konu açan arkadaş konunun sonunda yazmış olduğu kelime Yanıtlarını bekliyorum...

1. Pinterest ilgili işlerle bu zamana kadar ugraşmadım. (eğitim pahalı geldi)
2. Çevremdeki pinterest ugraşan arkadaşlarım söyledikleri pinterest hesapların kapatıldığı. Bu arkadaşın eğitiminde belki bu duruma çözümü vardır. Suhatunanın paylaşımana göre bu duruma çözüm bulmuş gibi. Soruyu konu açana sordum suhatunadan cevap geldi. Şimdi yazmış olduğun kelimeyi kendine sor. (balta)
3.Blogcu sitesi ilgili olma olasılığını sordum. Malum blogcu siteye eklenti vs kullanılmayacağı için bu durumun olmayacağın farkındayım fakat pinterest hesapların kapatılmaması için belki çözüm olur. Manuel konu girmek ve paylaşma yaparak.
............................

ben sana hakverdigimi söylerken sen olayı oraya nasıl çektin,sanki sana saldırıyormuşum gibi bi cevap verdin hiç anlamadım [MENTION=27795]Hayalet301[/MENTION] .sen konuyu baltalıyorsun demedim.o mesajı senin soruna ek olarak yazacaktım ama konu sahibi arkadaş yanlış anlayabilir,pinterest işi ile alakalı olumsuz yönlerden bahsetmemi satış konusunu baltalıyorum olarak algılayabilir anlamında söyledim.çünkü herkes pinterest işi şöyle para kazandırıyor,böyle para kazandırıyor diye anlatıyor ama kimse işin olumsuz yönlerini sormuyor,söylemiyor.hatta olumsuz yönlerini saydıgım için bana yalan söylüyorsun,sen kazancın azalmasın diye uyduruyorsun diyen 2 kişi oldu.sen olumsuz yönlerinden birisine deginmişsin,güzelde etmişsin.bende buna ek yaptım sadece.

neyse,yazdıklarımı unutun arkadaşlar.pinterest işinde en ufak bi olumsuzluk yoktur.bunun aksini söyleyen vatan hainidir.günde binlerce dolar kazanamayanda kendine webmastarım demesin :D pinterest işinin özünüde anlatayım bilmeyenler için.olay basit;site aç resimleri doldur içine.pinterest sitesinde hesap aç ve bu resimleri oraya gönder,tamamdır.ertesi gün binlerce dolar hesabınızda...

Son düzenleme:
ben sana hakverdigimi söylerken sen olayı oraya nasıl çektin,sanki sana saldırıyormuşum gibi bi cevap verdin hiç anlamadım [MENTION=27795]Hayalet301[/MENTION] .sen konuyu baltalıyorsun demedim.o mesajı senin soruna ek olarak yazacaktım ama konu sahibi arkadaş yanlış anlayabilir,pinterest işi ile alakalı olumsuz yönlerden bahsetmemi satış konusunu baltalıyorum olarak algılayabilir anlamında söyledim.çünkü herkes pinterest işi şöyle para kazandırıyor,böyle para kazandırıyor diye anlatıyor ama kimse işin olumsuz yönlerini sormuyor,söylemiyor.hatta olumsuz yönlerini saydıgım için bana yalan söylüyorsun,sen kazancın azalmasın diye uyduruyorsun diyen 2 kişi oldu.sen olumsuz yönlerinden birisine deginmişsin,güzelde etmişsin.bende buna ek yaptım sadece.

neyse,yazdıklarımı unutun arkadaşlar.pinterest işinde en ufak bi olumsuzluk yoktur.bunun aksini söyleyen vatan hainidir.günde binlerce dolar kazanamayanda kendine webmastarım demesin :D

hocam çok özür dilerim kusuruma bakma..

Yorum efsane :D

neyse,yazdıklarımı unutun arkadaşlar.pinterest işinde en ufak bi olumsuzluk yoktur.bunun aksini söyleyen vatan hainidir.günde binlerce dolar kazanamayanda kendine webmastarım demesin pinterest işinin özünüde anlatayım bilmeyenler için.olay basit;site aç resimleri doldur içine.pinterest sitesinde hesap aç ve bu resimleri oraya gönder,tamamdır.ertesi gün binlerce dolar hesabınızda...

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] :D Hani benim Binlerce dolar nerde :D :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri