Pinterestten Para Kazanmak İsteyenler

wbmasterforum

Kayıtlı Üye
Pinterest üzerinden para kazanmak isteyenler için birebir eğitim verilerek işlem gerçekleştiriyorum. Bu sayede hem kendinizi geliştirebilir, hemde yeni siteler açarak kazançlarınızı artırmanızı kolaylaştırıyorum.

Buraya caf caflı kelimelerle doldurmak yerine yapacaklarımı yazıyorum

Sizden istediklerim 1 adet alan adı ve hosting

Benim yapacaklarım

Wordpress kurulumu ve pin to pin veya pin to instagram için gerekli ayarlamaları sizinle beraber yapmak.

Adsense reklam yerleşimi ve seo ayarlarının yapılması

Benimde kazandığım kategorilerden seçtiklerimi sitenize uygulamak

bütün bunları yaparken birebir eğitimli şekilde veriyor olacağım ve sorularınıza eğitim öncesi ve sonrası şeklinde sürekli destek sağlıyor olacağım

1 Arkadaşa ücretsiz eğitim vereceğim referans olması bakımından

Pinterest Domain banından nasibimi almadan önce günlük kazanç miktarım tek site üzerinden

86Eljd.png

Eğitim Ücreti: 50 TL'dir

Referans Yorumları

[MENTION=13886]wbmasterforum[/MENTION] arkadaşımıza yaklaşık 2 saat boyunca Skype ve uzaktan bağlantı ile baştan sona tüm kurulumda; bıkmadan usanmadan, defalarca tekrarlayarak ve anlamadığım yerlere sıkılmadan cevaplar verdiği için teşekkür ederim. Ben eğitimden tatmin oldum. Yakın zamanda gözlemlerimi de buraya yazacağım. Bilmediğim bir mecrada adeta gözlerim açıldı. İnanın youtube ile ilk zamanlar eşleşen geçmede bile bu kadar heyecanlanmamıştım ama şimdi geriye dönüp baktığınızda tek derdim eşleşen olsa diyorsunuz. O yüzden gemiyi kaçırmamak adına bu mecrada bi şeyler öğrenmek ve deneyimlemek istiyorsanız arkadaşımızı tavsiye edebilirim.

Pinterest hakkında en ufak bir bilgim yoktu arkadaş sağ olsun en ince ayrıntısına kadar tek tek anlatarak herşeyi ile hazır hale getirdi top artık bende,eğitimi alacak arkadaşlar eğitimi aldık sonrasında ilgilenmiyor diye şüpheniz olmasın takıldığınız yerlerde yardımcı olacaktır. Tavsiye ederim.

Bugüne Özel 1 Kişiye Eğitim 25 TL

Son düzenleme:
Selamlar ref olmak isterim.

Referans olarak yorumum:

@wbmasterforum arkadaşımıza yaklaşık 2 saat boyunca Skype ve uzaktan bağlantı ile baştan sona tüm kurulumda; bıkmadan usanmadan, defalarca tekrarlayarak ve anlamadığım yerlere sıkılmadan cevaplar verdiği için teşekkür ederim. Ben eğitimden tatmin oldum. Yakın zamanda gözlemlerimi de buraya yazacağım. Bilmediğim bir mecrada adeta gözlerim açıldı. İnanın youtube ile ilk zamanlar eşleşen geçmede bile bu kadar heyecanlanmamıştım ama şimdi geriye dönüp baktığınızda tek derdim eşleşen olsa diyorsunuz. O yüzden gemiyi kaçırmamak adına bu mecrada bi şeyler öğrenmek ve deneyimlemek istiyorsanız arkadaşımızı tavsiye edebilirim.

Son düzenleme:
konuda dikkatimi çeken bikaç şey var,bunlarla ilgili bikaç soru sorayım hocam müsadenle...

- egitim veriyorum,sizde bu sitelerden daha sonra kendinize açıp siteleri/kazancı artırabilirsiniz demişsin.bu egitimin içerisinde adsense onayı varmı?çünkü duydugum kadarıyla bu tarz sitelere onay almakta zorlanıyor insanlar.egitime bu da dahil mi yoksa 50-100tlye domain onayı yapıyorlar,yapamayan gidip onlardan alsın şeklinde bi çalışma mı bu?

- eklenen kazancın,pinterestden domain banı yemeden önceki kazanç oldugunu belirtmişsin.senle çalışan arkadaşlarında aynı sorunu yaşamaması için çözüm buldun mu yoksa bu işe giren herkes riskini biliyor,banlanırsa bana ne tarzı bi yaklaşım mı var burada?daha önce domain banında yönlendirme ile çözülüyormuş bu sorun ama pinterestin yakın zamanda yaptıgı kıyım/güncelleme sonrası sanırım bu çözüm ortadan kalkmış.bizzat denemedim tabi,yorumlarda gördügüm/duydugum bu...

not : alıcı degilim,konuyu baltalama niyetimde yok tabiki.sadece yönetici olarak burdaki üyelerle aranızda geçmesi muhtemel sorunlarla alakalı bi ön bilgi almak istedim hocam.

konuda dikkatimi çeken bikaç şey var,bunlarla ilgili bikaç soru sorayım hocam müsadenle...

- egitim veriyorum,sizde bu sitelerden daha sonra kendinize açıp siteleri/kazancı artırabilirsiniz demişsin.bu egitimin içerisinde adsense onayı varmı?çünkü duydugum kadarıyla bu tarz sitelere onay almakta zorlanıyor insanlar.egitime bu da dahil mi yoksa 50-100tlye domain onayı yapıyorlar,yapamayan gidip onlardan alsın şeklinde bi çalışma mı bu?

- eklenen kazancın,pinterestden domain banı yemeden önceki kazanç oldugunu belirtmişsin.senle çalışan arkadaşlarında aynı sorunu yaşamaması için çözüm buldun mu yoksa bu işe giren herkes riskini biliyor,banlanırsa bana ne tarzı bi yaklaşım mı var burada?daha önce domain banında yönlendirme ile çözülüyormuş bu sorun ama pinterestin yakın zamanda yaptıgı kıyım/güncelleme sonrası sanırım bu çözüm ortadan kalkmış.bizzat denemedim tabi,yorumlarda gördügüm/duydugum bu...

not : alıcı degilim,konuyu baltalama niyetimde yok tabiki.sadece yönetici olarak burdaki üyelerle aranızda geçmesi muhtemel sorunlarla alakalı bi ön bilgi almak istedim hocam.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Adsense onaylı hesaplar ile direk kazanmak bir adım önce başlamak demek. ama adsense onayı olmayan kişiler için eğitim almak istediğinde farklı bir site yedeği yüklemesi yaparak adsense onayı alınması konusunda yardımcı olabilirim. Birebir adsense onayı sunmam ayrı bir uğraş gerektireceği için iki taraf içinde zaman kaybına neden olacaktır.

Bildiğiniz gibi her sistem kendini geliştirmekte bugün yt spamın eskisi yapılamamasının sebebi gelen güncellemeler. Domain ban konusunda ise şöyle bir sıkıntı var aynı domain ile pinleme yapamıyorsunuz ama pinterest üzerinde ki pinlerinizi yeni domaininizle değiştirerek mevcut ziyaretçilerinizin yeni sitenize gelmesini oradan da eski sitenize yönlendirmesini yaparak mevcut kazançlarınız birebir aynı olmasada yine kazanmaya devam edebilirsiniz. Bu konuda tavsiyem site yedeğinizi alıp aynı pinterest hesabı üzerinden yeni domaininiz ile devam etmeniz.

Adsense konusuna tekrar gelecek olursam. Eğitim alacak kişilere kendiminde onay aldığı tarafıma ait olan site yedeğini yüklerek onay almasını sağlamaya çalışabilirim, ama kişilerin elinde onaylı adsense ve domain varsa işleme daha hızlı başlanabilir.

Ayrıca; Kişiye vereceğim eğitim sayesinde banlanma durumunda yeni site açma ve ayarlamaları gösteren eğitimlerde verileceği için domain ban yedi hesabım kapandı sorunlarından yenisini açabileceğini bildiği için yeni siteler açarak kazanmaya devam edebilecek. eğitim alan almayan kişilere ücretsiz bilgilendirme desteği yapıyorum. bu konuyu açmadan öncede bir arkadaşımıza kurulum yapıp eğitim verdim kendisini konuya yazacaktır

Son düzenleme:
[MENTION=13886]wbmasterforum[/MENTION] arkadaşımıza yaklaşık 2 saat boyunca Skype ve uzaktan bağlantı ile baştan sona tüm kurulumda; bıkmadan usanmadan, defalarca tekrarlayarak ve anlamadığım yerlere sıkılmadan cevaplar verdiği için teşekkür ederim. Ben eğitimden tatmin oldum. Yakın zamanda gözlemlerimi de buraya yazacağım. Bilmediğim bir mecrada adeta gözlerim açıldı. İnanın youtube ile ilk zamanlar eşleşen geçmede bile bu kadar heyecanlanmamıştım ama şimdi geriye dönüp baktığınızda tek derdim eşleşen olsa diyorsunuz. O yüzden gemiyi kaçırmamak adına bu mecrada bi şeyler öğrenmek ve deneyimlemek istiyorsanız arkadaşımızı tavsiye edebilirim.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Eğitim sırasında söylediğim gibi aklınıza takılanları merak ettiklerinizi dilediğiniz zaman sorabilirsiniz. tavsiyelerimi ve önerilerimi dikkate alırsanız sizde kazanabilirsiniz. hayırlı olması dileklerimle İyi bayramlar

Pinterest hakkında en ufak bir bilgim yoktu arkadaş sağ olsun en ince ayrıntısına kadar tek tek anlatarak herşeyi ile hazır hale getirdi top artık bende,eğitimi alacak arkadaşlar eğitimi aldık sonrasında ilgilenmiyor diye şüpheniz olmasın takıldığınız yerlerde yardımcı olacaktır. Tavsiye ederim.

Elimde 50 - 60 Domaın var ...

Site basına Host saglayacak bır sıstem var mı? :confused:

Host konusunda hosting firmalarının paketlerini incelemenizi tavsiye ediyorum. Direkt olarak yönlendireceğim bir firma yok maalesef, Çünkü benim aldığım performans ile sizin 60 siteniz için alacağınız performans aynı olmayacaktır. İçerik olarak yabancı çalışacaksanız verebileceğim tek öneri yurt dışı lokasyon hosting almanız veya yabancı firmalar ile çalışmanız şeklinde olabilir.

60 Siteyi toplu olarak kurulumunu ise hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. İlk sitenizi kurduktan sonra gerekli otomasyon ayarlarını yapar clone olarak kurabilirsiniz. Geriye sadece pinterest bağlantılarınızı yapmak kalacaktır.

Host için google cloud sunucuları kullanabilirsiniz. Ben iki aydır hiç problemsiz kullanıyorum. İstediğiniz lokasyonda sadece 2 liralık sanal kartla 300 dolar bakiyeli istediğiniz kadar sunucu açabilirsiniz. Bir yıllık 300 dolar fazlasıyla yeter. Onlarca sunucu oluşturursunuz. Hatta ben youtube upload için 5 sunucu kullanıyorum. İki aydır hiçbir problemde olmuyor. Tabi ince ayarları da var. Arkadaşımız bana sistemini ücretsiz olarak gösterirse ben de cloud üzerinde yapılacakları gösterebilirim.

Host için google cloud sunucuları kullanabilirsiniz. Ben iki aydır hiç problemsiz kullanıyorum. İstediğiniz lokasyonda sadece 2 liralık sanal kartla 300 dolar bakiyeli istediğiniz kadar sunucu açabilirsiniz. Bir yıllık 300 dolar fazlasıyla yeter. Onlarca sunucu oluşturursunuz. Hatta ben youtube upload için 5 sunucu kullanıyorum. İki aydır hiçbir problemde olmuyor. Tabi ince ayarları da var. Arkadaşımız bana sistemini ücretsiz olarak gösterirse ben de cloud üzerinde yapılacakları gösterebilirim.��

Hocam yardımcı olabilirmisin bana da Cloud nasıl kullanabılecegım konusunda

---------- Spam Engelliyici 15:35 ---------- Önceki Mesaj 15:34 ----------

Host konusunda hosting firmalarının paketlerini incelemenizi tavsiye ediyorum. Direkt olarak yönlendireceğim bir firma yok maalesef, Çünkü benim aldığım performans ile sizin 60 siteniz için alacağınız performans aynı olmayacaktır. İçerik olarak yabancı çalışacaksanız verebileceğim tek öneri yurt dışı lokasyon hosting almanız veya yabancı firmalar ile çalışmanız şeklinde olabilir.

60 Siteyi toplu olarak kurulumunu ise hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. İlk sitenizi kurduktan sonra gerekli otomasyon ayarlarını yapar clone olarak kurabilirsiniz. Geriye sadece pinterest bağlantılarınızı yapmak kalacaktır.

Sürekli resım ındırdıgı ıcın Host dayanmıyor hocam :) 2 sitede INODES limitini doldurduk , o yuzden 1 site + 1 cloud gibi birsey yapmak lazım :confused:

Sürekli resım ındırdıgı ıcın Host dayanmıyor hocam :) 2 sitede INODES limitini doldurduk , o yuzden 1 site + 1 cloud gibi birsey yapmak lazım :confused:

Hocam cloud ve cyber panel +liteespeed free alırsan hicbir sıkıntı yasamazsın emın ol sağlam gelirli sitelerini yine sağlambir sunucuya alır devam edersen saglam olur ancak yenılerı bu sekılde devam ettır tavsıyem

Host için google cloud sunucuları kullanabilirsiniz. Ben iki aydır hiç problemsiz kullanıyorum. İstediğiniz lokasyonda sadece 2 liralık sanal kartla 300 dolar bakiyeli istediğiniz kadar sunucu açabilirsiniz. Bir yıllık 300 dolar fazlasıyla yeter. Onlarca sunucu oluşturursunuz. Hatta ben youtube upload için 5 sunucu kullanıyorum. İki aydır hiçbir problemde olmuyor. Tabi ince ayarları da var. Arkadaşımız bana sistemini ücretsiz olarak gösterirse ben de cloud üzerinde yapılacakları gösterebilirim.��

Hocam cloud ve cyber panel +liteespeed free alırsan hicbir sıkıntı yasamazsın emın ol sağlam gelirli sitelerini yine sağlambir sunucuya alır devam edersen saglam olur ancak yenılerı bu sekılde devam ettır tavsıyem

Yardımlaşma konularınızı anlıyorum fakat konunun dağılmaması için pinterest ile ilgili olmayan konuları özelden konuşabilirseniz sevinirim. Pinterest konusunda merak ettiklerinizi elimden geldiğince bilgi ve birikimimle cevaplandırıyorum zaten. Anlayışınız için teşekkür ederim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri