Herkese Merhaba..
Ağımıza katılıp spam alan networklerin bizi bu yola sürüklemesinin ardından kendilerinin işi bittiği için bizde normal düzenimize geri döndük.. Konu İptal
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Cidden şartlar ağır ve bu şartlarla kapananı ödemiyorlar. En azından açıklar. Kapananı ödeyeceğin deyip ödememekten iyidir ne diyelim hakkımızda hayırlısı olsun![]()
Herkese Merhaba..
Öncelikle bir bilgilendirme ile başlamak istiyorum. Bazı arkadaşlarımızın takip ettiği üzere dün kanal kabulüne başlayan Wolram Network ile benim MCN firmalarımız aynı ikimizde Voustudios ile çalışıyoruz. Normal şartlarda ben kendileri ile benim dışımda Türkiye'de başka hub vermeyecekleri konusunda anlaşmıştım ancak açık söylemek gerekirse bu sözlerinin arkasında durmadılar. Hatta görünen o ki tek alan Wolram Network'te değilmiş.. Neyse...
Kendileri ile bu olayı öğrendiğimden bu yana görüşüyorum ancak kısaca büyümeye çalışan yeni bir firma olduklarını ve benim partner sayımın onlara bakarak oldukça az olduğunu söylediler. Spam kanal kabul etmediğimiz için elbette bu durum çok çok normal ama hesap öyle yapılmıyor ne yazık ki.
Bu durumda her ne kadar taraftarı olmasam bile şartlar beni de kabul etmeye zorluyor... Neyse gelelim asıl meseleye..
Pixel Plus Network olarak sadece belli şartları sağlayan kanalları kabul edeceğimizi bildirmek istiyorum. Fakat öncelikle belirtmem gereken bir şey var. Yaptığım görüşme sonunda bazı kanalların kabulünde sorun olmadığı ancak kapanan kanalların ödemesinin yapılmayacağı söylendi. Yani kanalınız açık olduğu sürece sorun yok ancak kapanırsa ödeme alınamayacak.. Başvuracak arkadaşlar bunu bilerek başvursunlar.. Görüşme kaydı aşağıda konuştuğum kişi şirketin ceo'sudur.
![]()
Ayrıca kanallarınızın durduk yere atılmayacağının da hiçbir garantisi yok.. Bu konuda elimizden birşey gelmiyor maalesef.
KABUL ŞARTLARI
Herkesin iyiliiği için ben kabul şartlarını yukarıda tutacağım ayrıca sadece temiz, risk teşkil etmeyen kategorilerde, kanal tasarımları, logoları vs olan düzgün kanalları kabul edeceğim bu ön şartımız. Bunun dışında..
- Minimum 6 Aylık Kanal
- Minimum 50.000 İzlenim
- Günlük Minimum 500 Dakika İzlenim
- Minimum 1000 Abone
KESİNTİ ORANI - ÖDEME BİÇİMİ
- %20 sizin kâr oranınız %80
- Paypal ( Alt limit 1$ ) Banka Transferi ( Alt limit 100$ )
Her kanalın kendine ait bir dashboardu var arkadaşlar bu konuda bir sıkıntı yok. Biz açılalı 1 ayı geçti önümüzdeki ay ilk ödememizi alacağız bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum ama şuan kanıt sunamıyorum. Kanallarının ilk ödemesi bağladığınız tarihten 2 ay sonra yapılacak.
Başvuru: Pixel Plus Network | YouTube İş Ortağınız
Dipnot: Özgün kanallar için şartlarımızda bir değişiklik olmamıştır..
Spam forum mu? YouTube Destek Forumları yazıyor dostum YouTube Spam Forumları değil. Ayrıca bu forumun sahipleri bile almıyor. Spam yapıp etikten bahsetmenin ironisine hiç değinmiyorum bile...
Bugüne kadar kimseyi tek kelime kötülediğime şahit olmamıştır hiçkimse ama doğruyu soruyorsan spam hırsızlıktan başka birşey değildir dostum.. Ama kimsenin bu yönde üzerine gittiğime kimse şahit olmamıştır siz kendi doğrunuz olan spamı savunuyorsunuz bende özgün olmak gerektiğini düşünüyorum.. Olay bu..
hayat nekadar garip değil mi?Spamın hırsızlık olduğunu söylemiştin.Ve şimdi o hırsızlarla iş yapmak zorundasın.
Spamın emek hırsızlığı olduğu konusunda hala aynı fikirdeyim dostum.. Sen öyle düşünmüyor musun? Ve evet hayat gerçekten garip...
hocam ben anlamadım vuis den biri hubluk alıyor 1000 izlenime kabul etiriyor
sen 6 aylık diyorsun sen cms ni forumun özgün kanalları ile şişirip kendin spamlarını mı sokuyorsun öyle ise yeri bura değil yttalkdır başka forumlardır
akıl var mantık var 1000 izlenim isteyen adamdan mı sokarım 50.000 izlenim 1000 abone isteyen adamdan mı![]()
şimdi hubluktan atılmamak ve rakip çıktığı için spam alıyosunuz ilginç gerçekten hayat çok ilginçbirincisi voustudios spam almaz. İkincisi aldığını varsayalım ben voustudios ile 2 yıllık sözleşme imzaladım başka kimseye hub network veremezler Türkiyede..
o değilde şu yazdığınız aklıma geldi hocam
şimdi hubluktan atılmamak ve rakip çıktığı için spam alıyosunuz ilginç gerçekten hayat çok ilginç
o değilde şu yazdığınız aklıma geldi hocam
şimdi hubluktan atılmamak ve rakip çıktığı için spam alıyosunuz ilginç gerçekten hayat çok ilginç
alakası yok neden diğer hub spam alıyor direk o zamanadamın partneri öyle diyor adam gidip tokatlasınmı hocam patronunu
Adam Eghmahğının peşinde napsın ben de olsam böyle yapardım...alakası yok neden diğer hub spam alıyor direk o zamanbiraz mantıklı düşünün hocam spama hırsızlık diyen adam spam almak için konu açıyor üstelik spam forumunda
![]()
Adam spamda alır özgünde alır ne istiyosunuz adamdan.
[MENTION=14315]zekikaynak[/MENTION] " Ayrıca kanallarınızın durduk yere atılmayacağının da hiçbir garantisi yok.. Bu konuda elimizden birşey gelmiyor maalesef."
Bu cümleden sonra sormak gerekir eğer kanal atılırsa o zamana kadar biriken para ödenecek mi ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.