Piyasadan ucuza satılık boş partner kanal

mustyy58

Kayıtlı Üye
beyler elimde iki adet hiç kullanmadığım partner kanal var (mnations) elinde 15+ onaylı kanal olanlar ile değiştirebilirim. parasıyla almak isterseniz iki tanesi 3 tl.

o mesajda düzeltildi ibaresi görebiliyor musun?

hocam yazıyı tekrar tekrar okudum mnations yazmıyordu düzeltildi yazısı beni ilgilendirmez

ben okudugumda mnations yazmıyordu ama siz bana biraz daha dikkatli baksanız görürsünüz dediniz ??

hocam yazıyı tekrar tekrar okudum mnations yazmıyordu düzeltildi yazısı beni ilgilendirmez

ben okudugumda mnations yazmıyordu ama siz bana biraz daha dikkatli baksanız görürsünüz dediniz ??

bak güzel kardeşim, ben o mesajı düzeltmedim. belki görememişsindir olur insanlık halidir, kimsenin sana bir şey dediğik yoktur. anlaştık mı? ayrıca düzeltilenler mesajlarda ''düzenlendi'' ibaresi oluyor... ben öyle biliyorum en azından.

bak güzel kardeşim, ben o mesajı düzeltmedim. belki görememişsindir olur insanlık halidir, kimsenin sana bir şey dediğik yoktur. anlaştık mı? ayrıca düzeltilenler mesajlarda ''düzenlendi'' ibaresi oluyor... ben öyle biliyorum en azından.

belirli bir süresi var hocam hemen değiştirirsen düzelti ibaresi yazmaz

aynen ya tamam düzelttim ben hatalıyım nedir bu böyle :)

bayburt bugün gergin yada oruç kafasına vurmuş herkezle bir sataşma içerisinde. konu 0 gösterimdeyken girdigimde mnations yazısını gördügümü hatırlıyorum.

konuyuda güncelleyimki illaki bi partner arayan vardır. takasa gidersiniz.

bayburt bugün gergin yada oruç kafasına vurmuş herkezle bir sataşma içerisinde. konu 0 gösterimdeyken girdigimde mnations yazısını gördügümü hatırlıyorum.

çok teşekkür ederim kardeşim...

sende bunu dedinya :D sen 0 da girdinde biz senden sonramı girdik adam zaten anlık değişmiş hemen bende bunu fark ettim ama nafile işte

ve bu arada açılan yeni konular bi süre gösterim 0 da kalıyor bunuda hatırlatırım !

Son düzenleme:
sende bunu dedinya :D sen 0 da girdinde biz senden sonramı girdik adam zaten anlık değişmiş hemen bende bunu fark ettim ama nafile işte

yok be oglum vallaha vardı yazı:D cidden vardı yani. şaka maka yapmıyorum. biraz gerginsin yada dalgın. hatta ben cok fazla haber okudugumdan parantez işaretlerine dikkat eden bir insanımdır:) bu sebeple direk dikkatimi cekmişti.

sonra konuda bi aralar 40 tlye sattıgım cnation kanalların düştügü hali düşündüm:D

ve bu arada açılan yeni konular bi süre gösterim 0 da kalıyor bunuda hatırlatırım !

vardı hocam ne diyorsunuz anlamadım :D

yok be oglum vallaha vardı yazı:D cidden vardı yani. şaka maka yapmıyorum. biraz gerginsin yada dalgın. hatta ben cok fazla haber okudugumdan parantez işaretlerine dikkat eden bir insanımdır:) bu sebeple direk dikkatimi cekmişti.

sonra konuda bi aralar 40 tlye sattıgım cnation kanalların düştügü hali düşündüm:D

:D bende dikkatliyim o yüzden konuya yazarkende 5 kere en az okudum :D ve üstü yeni ekleme yaptım yeni konular bir süre 0 izlenimde kalıyor

bayburt e konu sahibi eften püften şeylere dakılmayın .....az büyüyün bırakın şöle durduk yere tartışma ortamı yaratamayı......

bayburt e konu sahibi eften püften şeylere dakılmayın .....az büyüyün bırakın şöle durduk yere tartışma ortamı yaratamayı......

şimdi büyükmekle filan alakası yok ama uzatmıcam herkes herşeyi biliyor

bir mesajı belirli bir sürede değiştirirsen eğer mesaj düzeltidi ibaresi yer almıyor ama arkadaşda tutturdu ben düzeltmedim diye doğru oruç başıma vurmuş

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri