Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hangi partner oldugunuda yazsaydın keşke
az dikkatli baksan parantez içerisinde mnations yazdığını eminim görürdün![]()
dalga mı geçiyorsun yoksa şimdi mi düzeltdin ?
o mesajda düzeltildi ibaresi görebiliyor musun?
hocam yazıyı tekrar tekrar okudum mnations yazmıyordu düzeltildi yazısı beni ilgilendirmez
ben okudugumda mnations yazmıyordu ama siz bana biraz daha dikkatli baksanız görürsünüz dediniz ??
bak güzel kardeşim, ben o mesajı düzeltmedim. belki görememişsindir olur insanlık halidir, kimsenin sana bir şey dediğik yoktur. anlaştık mı? ayrıca düzeltilenler mesajlarda ''düzenlendi'' ibaresi oluyor... ben öyle biliyorum en azından.
arkadaşlar şimdi derdimiz yazıp yazmadığımı
bayburt bugün gergin yada oruç kafasına vurmuş herkezle bir sataşma içerisinde. konu 0 gösterimdeyken girdigimde mnations yazısını gördügümü hatırlıyorum.
konuyuda güncelleyimki illaki bi partner arayan vardır. takasa gidersiniz.
bayburt bugün gergin yada oruç kafasına vurmuş herkezle bir sataşma içerisinde. konu 0 gösterimdeyken girdigimde mnations yazısını gördügümü hatırlıyorum.
konuyuda güncelleyimki illaki bi partner arayan vardır. takasa gidersiniz.
sende bunu dedinyasen 0 da girdinde biz senden sonramı girdik adam zaten anlık değişmiş hemen bende bunu fark ettim ama nafile işte
sende bunu dedinyasen 0 da girdinde biz senden sonramı girdik adam zaten anlık değişmiş hemen bende bunu fark ettim ama nafile işte
ve bu arada açılan yeni konular bi süre gösterim 0 da kalıyor bunuda hatırlatırım !
yok be oglum vallaha vardı yazıcidden vardı yani. şaka maka yapmıyorum. biraz gerginsin yada dalgın. hatta ben cok fazla haber okudugumdan parantez işaretlerine dikkat eden bir insanımdır
bu sebeple direk dikkatimi cekmişti.
sonra konuda bi aralar 40 tlye sattıgım cnation kanalların düştügü hali düşündüm![]()
bayburt e konu sahibi eften püften şeylere dakılmayın .....az büyüyün bırakın şöle durduk yere tartışma ortamı yaratamayı......
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.