- Web sitesi
- www.kadinvebayan.com
Herkese merhaba
geçen hafta bir yabancı forumdan 10 adet pk açık kanal satın aldım. Sağlık giderleri nedeniyle biraz nakite ihtiyacım olduğundan 3 adetini 3.000 TL den vericem. Genel bilgileri 3 kanal içinde aşağıdaki şablondadır.
Kanal Adı : Alıcıya
Kanal Kategorisi : Alıcıya
Kanal Dili : İngilizce
Kanal Açılış Tarihi: 1- 2006, 2- 2007, 3- 2008
Video Sayısı : hepsinde amatör spam videoları var (nasıl yapılır, funny gbi)
Abone Sayısı : 1- 2100 , 2- 1800 , 3- 2800
Toplam İzlenim Sayısı : izlenimi yok sayın
Kanalınızda Uyarı Var mı : Yok
Kanalınızın Para Kazanması Açık mı : Açık her kanal kendi adsensesine bağlı
Genel özellikleri yukarıdaki gibidir. Kanalları dediğim gibi bende başka birisinden aldım .
Sorular
1- Adsenseye ne zaman bağlandı : tamamı ortalama 1 aylık (en son 1 haftalıktı sanırım)
2- Manuel mi onay aldı : Bu kısımı aldığım elemana ya ben doğru soramadım yada o doğru cevaplamadı bundan dolayı bilmiyorum lakin 2 ay önce aldığım 4 kanalda yarı özgün diye nitelendirdiğim içerikleri girdim ve hiçbir sorun yaşamadım
3- URL adresi atabilirmisin : Sizlere ben gelirli bir kanal vaad etmiyorum veya özgün bir kanal satışı yapmaya çalışmıyorum. tüm bilgileri yukarıda verdim URL isteyenlere asla cevap vermiceğimi bilerek lütfen bana yazınız
4- Bir garanti verebiliyormusunuz : Youtube da 100k aboneli tamamen özgün kanalların bile aptalca politikaları yüzünden gerek pk gerekse kanalları kapatılabilmektedir. Bu kapsam dahilinde size asla bir garanti kimse veremez.
5- Tek tek satış yapıyormusun : Tekli satış fiyatım 1100 tldir ve pazarlık düşünmüyorum.
iletişim için skype : kaan--yigit
Ödeme
3-
---------- Spam Engelliyici 13:23 ---------- Önceki Mesaj 12:45 ----------
3 nolu kanal satışı yapılmıştır. 2 kanal kaldı
geçen hafta bir yabancı forumdan 10 adet pk açık kanal satın aldım. Sağlık giderleri nedeniyle biraz nakite ihtiyacım olduğundan 3 adetini 3.000 TL den vericem. Genel bilgileri 3 kanal içinde aşağıdaki şablondadır.
Kanal Adı : Alıcıya
Kanal Kategorisi : Alıcıya
Kanal Dili : İngilizce
Kanal Açılış Tarihi: 1- 2006, 2- 2007, 3- 2008
Video Sayısı : hepsinde amatör spam videoları var (nasıl yapılır, funny gbi)
Abone Sayısı : 1- 2100 , 2- 1800 , 3- 2800
Toplam İzlenim Sayısı : izlenimi yok sayın
Kanalınızda Uyarı Var mı : Yok
Kanalınızın Para Kazanması Açık mı : Açık her kanal kendi adsensesine bağlı
Genel özellikleri yukarıdaki gibidir. Kanalları dediğim gibi bende başka birisinden aldım .
Sorular
1- Adsenseye ne zaman bağlandı : tamamı ortalama 1 aylık (en son 1 haftalıktı sanırım)
2- Manuel mi onay aldı : Bu kısımı aldığım elemana ya ben doğru soramadım yada o doğru cevaplamadı bundan dolayı bilmiyorum lakin 2 ay önce aldığım 4 kanalda yarı özgün diye nitelendirdiğim içerikleri girdim ve hiçbir sorun yaşamadım
3- URL adresi atabilirmisin : Sizlere ben gelirli bir kanal vaad etmiyorum veya özgün bir kanal satışı yapmaya çalışmıyorum. tüm bilgileri yukarıda verdim URL isteyenlere asla cevap vermiceğimi bilerek lütfen bana yazınız
4- Bir garanti verebiliyormusunuz : Youtube da 100k aboneli tamamen özgün kanalların bile aptalca politikaları yüzünden gerek pk gerekse kanalları kapatılabilmektedir. Bu kapsam dahilinde size asla bir garanti kimse veremez.
5- Tek tek satış yapıyormusun : Tekli satış fiyatım 1100 tldir ve pazarlık düşünmüyorum.
iletişim için skype : kaan--yigit
Ödeme
3-
---------- Spam Engelliyici 13:23 ---------- Önceki Mesaj 12:45 ----------
3 nolu kanal satışı yapılmıştır. 2 kanal kaldı