PK Açık Kanala Spam Atmak?

Rewossky

Administrator
Web sitesi
www.ytpara.com
Selamlar, kanal alan arkadaşlar hep soruyor ve ben de neredeyse youtube hayatım boyunca rendersiz spam yapmamışımdır o yüzden sizlere sormak istiyorum bir kaç soru, tek tek cevaplarsanız kanal alacak arkadaşlara bu konuyu atıp bilgilenmelerini sağlayacağım ;

• Kapanmayan kanal yoktur, peki buna istinaden Pk açık kanala direkt olarak spam basmak kanalı ne kadar sürede uçurur?

• Benim pk kapanıp da alamadığım kazanç olmadı, lakin alamayanlar oluyor mu direkt spam yüzünden?

• Telifsiz dizi, film, çizgi gibi elinde sağlam içeriği olan ve izletmesini bilen için güncel piyasadaki kanal fiyatına göre SPAM BASIP NE KAZANIRSAM KARDIR mantığı ile çalışmak mantıklı mı? Bu konu kişiyi

• Son olarak NE GİBİ İŞLEMLER İLE (RENDER, ÇERÇEVE VB.) kanalın ömrünü uzatabilir spam yapacak arkadaşlar?

.

.

.

.

.

Son düzenleme:
Selamlar, kanal alan arkadaşlar hep soruyor ve ben de neredeyse youtube hayatım boyunca rendersiz spam yapmamışımdır o yüzden sizlere sormak istiyorum bir kaç soru, tek tek cevaplarsanız kanal alacak arkadaşlara bu konuyu atıp bilgilenmelerini sağlayacağım ;

• Kapanmayan kanal yoktur, peki buna istinaden Pk açık kanala direkt olarak spam basmak kanalı ne kadar sürede uçurur?

• Benim pk kapanıp da alamadığım kazanç olmadı, lakin alamayanlar oluyor mu direkt spam yüzünden?

• Telifsiz dizi, film, çizgi gibi elinde sağlam içeriği olan ve izletmesini bilen için güncel piyasadaki kanal fiyatına göre SPAM BASIP NE KAZANIRSAM KARDIR mantığı ile çalışmak mantıklı mı? Bu konu kişiyi

• Son olarak NE GİBİ İŞLEMLER İLE (RENDER, ÇERÇEVE VB.) kanalın ömrünü uzatabilir spam yapacak arkadaşlar?

.

.

.

.

.

İçeriğe göre kanalın uçma süresi değişir belki de uzun süre devam eder belki 1 aya kalmadan pk gider. Son zamanlarda 3 telif ve topluluk harici kanal kapanmasına rastlamadım. Kanalın pk giderse eğer parayı alman biraz şansa bağlı bu ara kesinleşen de oluyor kesinleşmeyen de sanırım ama pk kapalı kanalının para kazanmasını tekrar açtırırsan büyük olasılıkla kesinleştirirsin paranı. Diğer sorular hakkında ise pek fikrim yok.

Özgün videolarla onay aldığım kanalda spam video attım çerçeve vs renderladim fakat tekrar eden içerikten pk kapandı bunun bir çözümünü bilen varmıdır. Daha önce bir çok defa aynı tekniklerle para kazandığım icerikti.

Özgün videolarla onay aldığım kanalda spam video attım çerçeve vs renderladim fakat tekrar eden içerikten pk kapandı bunun bir çözümünü bilen varmıdır. Daha önce bir çok defa aynı tekniklerle para kazandığım icerikti.

Kanal manuel de olsa eskiden onay almadan açılmış da olsa spam videolarda kapanıyor zaten.

Youtube'da olmayan, eşleşme vs vermeyen filmle çerçeve kullanmadan denemek lazım.

sürekli 5 haneli kazanıyorum diyen sensin bunları senin bilmen lazım...

sürekli 5 haneli kazanıyorum diyen sensin bunları senin bilmen lazım...

Canım benim okumadın sanırım ;
"neredeyse youtube hayatım boyunca rendersiz spam yapmamışımdır o yüzden sizlere sormak istiyorum"

5 hane kazanmamın da sebebi herkes gibi yt-to-yt yapmamam. Render al diyorum millete, biraz videoyu değiştir boz diyorum zor geliyor, ben de madem sorayım dedim eski usulün artık çalışmadığını başkasının ağzıyla da göstermek için.

TV de çıkan bir programı youtubeye hiç yüklenmemiş olsada yinede render almak gerekiyor mu,

Canım benim okumadın sanırım ;

5 hane kazanmamın da sebebi herkes gibi yt-to-yt yapmamam. Render al diyorum millete, biraz videoyu değiştir boz diyorum zor geliyor, ben de madem sorayım dedim eski usulün artık çalışmadığını başkasının ağzıyla da göstermek için.

tamam eski usul render çalışmıyor, başkasının ağzıylada gösterdin, anladı millet. sen spam yapan, 5 hane alan birisi olarak aşağıdakileri niye soruyorsun peki. yani nedir olayın, onlarıdamı başkasının ağzıyla göstermek için soruyosun? Burda birçok insan spamı zaten biliyor güzel kardeşim. Ha yeni yetişen bilmeyenlere şahsi olarak bişeler öğretmek istiyosan, kediye ciğeri gösterir gibi olmaz bu iş. Öğrenmeleri gereken birçok konu ve açıklama forumda fazlasıyla var. Gerçek manada yardımcı olmak istiyorsan, Kendi çalışma methodunu ve kendi içeriğini net bir şekilde açıkla öğrensin millet.

Kapanmayan kanal yoktur, peki buna istinaden Pk açık kanala direkt olarak spam basmak kanalı ne kadar sürede uçurur?

Telifsiz dizi, film, çizgi gibi elinde sağlam içeriği olan ve izletmesini bilen için güncel piyasadaki kanal fiyatına göre SPAM BASIP NE KAZANIRSAM KARDIR mantığı ile çalışmak mantıklı mı?

Son düzenleme:
ben bu elemana uzun zamandır yt içerik oluşturmadığım için şu an ing içerikte ortalama ne bırakıyor 1k izlenime diye sorduğumda bana youtube öğretiyordu :) içerik türüne, video uzunluğuna göre değişir bla bla diye(hadi canım ciddi olamazsın :)). e sen bilgiliymişsin ya işte, niye basit şeyleri konu açıp insanlara soruyosun ki? senin bilmen lazımdı bunları.

2OW01O.jpg

Çevremde ve forumda çoğu kişi bilir çok kazanırsam gidip kendime kazanmamışımdır. Hep eli açık insan oldum hep toplumsal düşünüp yardımcı olan biri oldum insanlığa ve hayvanlara.
Annenizi kaybedin 12 yaşınızda, sırtınıza 12 yaşında BİR AİLE YÜKÜ binsin ondan sonra siz de kafayı öyle bi çalıştırmak zorudna kalırsınız ki kafanızdaki saçlar 20 yaşında top top dökülürken milletten kazandığının lafını yersiniz.

Birilerinin başarısı birilerine ilham olsun, DERT DEĞİL! Ben bir kaç adsense konusunda 2 kere şu kadar HANE işleme girdi ALLAH'A ŞÜKÜR yazdım diye adamlar dertlenmiş. Allah hepinize daha çok versin.

MÜŞTERİLERİME TEK AĞIZDAN BİR ŞEY DİYEREK, KENDİM YÖNTEMLERİMLE KAZANIP SEN DE KAZANIRSIN deyip hızlı ağızla kanalı satmak yerine BAŞKALARININ AĞZIYLA DUYULMASINI İSTEDİM.

Deneyimim sizden iyi ya da kötü, ben burada bunu sormuyorum sadece bir kaç sorum var ve bu konuyu MÜŞTERİLERİME İLETEREK BAK HERKESİN ORTAK FİKRİ BU demek istedim.

---------- Spam Engelliyici 17:43 ---------- Önceki Mesaj 17:39 ----------

TV de çıkan bir programı youtubeye hiç yüklenmemiş olsada yinede render almak gerekiyor mu,

Youtube'ye dosyayı işletmiş olabiliyorlar. Örneğin sadece tv'de yayın yapan bir belgesel youtube'de dünya engeli yiyor. Bu da bir ihtimal sadece, kapının arkasını denemeden ve maalesef kaybetmeden bilemeyeceğiz şu dönemde.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri