PK Açılır mı?

• Kullanıcı drozzi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

drozzi

Yasaklanmış
Selamlar, yaklaşık 1 hafta önce spor kanalı açmıştım malum spam kanalım kapatılınca sıfırdan başlayıp özgüne dönmeye karar verdim.

Bu gece 4K saat karşılanacak diye tahmin ediyorum, fakat aklıma takılan bir soru var.

Slayt kanallarına PK açıyorlar mı? Slayt dediğim fotoğraf ve anlatımlarım var. Mikrafonum kaliteli, seste kalitesizlik yok, kalitesiz fotoğrafları da kullanmıyorum.

Aynı tarz çalıştığımız bir arkadaşa sormuştum o da benim gibi aynı şekil çalışıyordu onu açmışlar, acaba bu tarz yapıp (FOTOĞRAF VE SES) şeklinde onay olmayan oldu mu veya sizin düşünceniz nedir?

Bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim.

Ben çok denedim, çok duydum açıyolar. Ama robot sesli slaytları açmıyorlar

Videoyap sahibi mehmet hocam , bu zamana kadar onay almayan kimse olmadığınısmylüyor slayt robot ses.

Videoyap sahibi mehmet hocam , bu zamana kadar onay almayan kimse olmadığınısmylüyor slayt robot ses.

Evet üyeliğim var hocam da kendi sesim olsun istedim, sırf onun için dün 1500 lira verip mikrofon aldım açılmazsa da üzülürüm doğrusu :)

Evet üyeliğim var hocam da kendi sesim olsun istedim, sırf onun için dün 1500 lira verip mikrofon aldım açılmazsa da üzülürüm doğrusu :)

Hayırlı olsun. Hangi marka mikrofon aldınız. Bende AliExpress aldım. 250-300 tl geldi. Kullanmak nasip olmadı. Evde duruyor. Ses kayıtları için galiba en iyileri bu. Arkadaş söylemişti.

HTB1E4dnPVXXXXaaXXXXq6xXFXXXg.jpg

Hocam özel değilse kanal linki alabilir miyim bu arada aynı şekilde ben 3 kanala onay aldım merak etmeyin tam 48 saate açılır ;) açılınca bu yorumu beğenmeyi unutmayın

Arkadaşlar kendi sesimizin olmadığı montaj videoları olan bir kanalın PK'sı zor mu açılır dersiniz?

Hayırlı olsun. Hangi marka mikrofon aldınız. Bende AliExpress aldım. 250-300 tl geldi. Kullanmak nasip olmadı. Evde duruyor. Ses kayıtları için galiba en iyileri bu. Arkadaş söylemişti.

HTB1E4dnPVXXXXaaXXXXq6xXFXXXg.jpg

Hocam bu kullandığınızın kalitesini inanın hiç bilmiyorum ben de ilk defa böyle bir mikrafon aldım. Umarım kullanmaya başlayıp güzel videolar üretirsiniz.

Aldığımın linki: https://www.hepsiburada.com/rode-nt-usb-mikrofon-pm-musiccompel5308

---------- Spam Engelliyici 09:14 ---------- Önceki Mesaj 09:13 ----------

Hocam özel değilse kanal linki alabilir miyim bu arada aynı şekilde ben 3 kanala onay aldım merak etmeyin tam 48 saate açılır ;) açılınca bu yorumu beğenmeyi unutmayın

Tamamdır hocam ilk bunu beğenicem açılrsa :) Kanal linkini pm olarak gönderiyorum

Selamlar, yaklaşık 1 hafta önce spor kanalı açmıştım malum spam kanalım kapatılınca sıfırdan başlayıp özgüne dönmeye karar verdim.

Bu gece 4K saat karşılanacak diye tahmin ediyorum, fakat aklıma takılan bir soru var.

Slayt kanallarına PK açıyorlar mı? Slayt dediğim fotoğraf ve anlatımlarım var. Mikrafonum kaliteli, seste kalitesizlik yok, kalitesiz fotoğrafları da kullanmıyorum.

Aynı tarz çalıştığımız bir arkadaşa sormuştum o da benim gibi aynı şekil çalışıyordu onu açmışlar, acaba bu tarz yapıp (FOTOĞRAF VE SES) şeklinde onay olmayan oldu mu veya sizin düşünceniz nedir?

Bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim.

açarlar.

1 -2 videonun girişinde kendini koy birşeyler anlat sonra videoya geçiş yap

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri