PK Açma Sorunu. Telefon numaranız zaten doğrulanmış.

nkilincarslan

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar selam uzun uğraşlar sonunda özgün içeriğimle abone de satın alarak 1000 aboneyi geçtim. PK açma başvurusunda bulunuyorum fakat başvur dedikten sonra

Bu özelliği kullanmak için erişim kazanın
Para kazanma için başvuruda bulunmak istiyorsanız öncelikle telefon numaranızı doğrulayın.

Diyor ve tıklıyorum.

Telefon numarası doğrulandı
Telefon numaranız zaten doğrulanmış.

Diyor ve devam vs hiçbirşey yok tekrar en başa dönüyorum :/ Benzer sorunla karşılaşan oldu mu? Sizce ne yapmalıyım? Uzun zamandır uğraşıyorum ve ekipman yatırımı da yaptım tam mutlu sona yaklaştım derken bu sorunla karşılaştım :( Desteklerinizi bekliyorum. Teşekkürler..

Smsactive'den vereyim bir numara girin doğrulayın veya anne baba eş çocuk birinin numarasını girin

nasıl yani hocam? uyarının görüntüsü bu şekilde. yeni bir numara mı girmem gerekli? yeni numara girme bölümü de bulamadım :/ kanalı da yanlışlıkla marka hesabına taşıdım. marka hesabını silsem herşey silinir mi acaba

nasıl yani hocam? uyarının görüntüsü bu şekilde. yeni bir numara mı girmem gerekli? yeni numara girme bölümü de bulamadım :/ kanalı da yanlışlıkla marka hesabına taşıdım. marka hesabını silsem herşey silinir mi acaba

ha evet numara girilmiş sizin, hata veren yerin fotosunu atar mısınız

ha evet numara girilmiş sizin, hata veren yerin fotosunu atar mısınız

bir hata yok hocam bu ekran görüntüsündeki ekrandan sonra devam et diye bir seçenek çıkmıyor. youtube studyo ana ekrana dönüp para kazanma ekranına gelip başvur diyorum yine telefon doğrula diyor. sonra telefon zaten doğrulandı diyor bu şekilde sürekli bir kısır döngü içindeyim çözemedim :/

bir hata yok hocam bu ekran görüntüsündeki ekrandan sonra devam et diye bir seçenek çıkmıyor. youtube studyo ana ekrana dönüp para kazanma ekranına gelip başvur diyorum yine telefon doğrula diyor. sonra telefon zaten doğrulandı diyor bu şekilde sürekli bir kısır döngü içindeyim çözemedim :/

Hocam 2 aşamalı numara girmemiş olabilir misiniz ? 2 Adımlı doğrulama olarak da yazabilir, bu az önce attığınız telefon doğrulama ekranından farklı bir olaydır, yapmadıysanız onu yapın

Hocam 2 aşamalı numara girmemiş olabilir misiniz ? 2 Adımlı doğrulama olarak da yazabilir, bu az önce attığınız telefon doğrulama ekranından farklı bir olaydır, yapmadıysanız onu yapın

hocam o da açık herşeyi denedim. en son çerezleri silip pc yi yeniden başlatayım dedim. pc yeniden açılırken telefondan yt studyo uygulamasından denedim oldu başvuruyu yaptım :)) desteklerin için çok teşekkür ederim. 🤝

Konu dışı ama şunu belirteyim Küçük resim açmak için 15 dk doğrulama yaptığımızda kanalın anası ağlıyor ben bu durumu çözemedim. hayır farklı temiz bir telle yaptım durum ona benzer youtub ülkeye göre muamelemi yapıyor

geçmiş aylarda kanalı adsenseye bağlandıktan sonra düşüş olduğunu belirten kişiler vardı ama durum öyle değil :) sistem neye göre muamele yapıyor onu çözmeye çalışıyorum

2.adımlı doğrulamadan bahsetmiyorum sadece küçük resim açma özelliğini açmak için doğrulama yaptıüğımızda kanal dibe gidiyor

Dogrulama yapildiktan sonra dibe giren kanal

gosterim azaliyor
onerilen duruyor
bunun orneginde 3/4 kanal var

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri