Pk kapalı kanalı tekrar açtırma yöntemi

klausner12

Yasaklanmış
bu yöntemi bilenler bana ulaşabilirmi pk kapalı kanalı tekrardan açtırma yöntemi detayları özelden konuşabiliriz para kazanma açtırılabilirse 7k ücret vereceğim.Para kazanma 2017 aralık gitmişti para kazanmanın tekrar açılınca ücretin kesinleştiğini yazanlar var

wp:533 835 20 23

Tekrar açılınca genelde kesinleşiyor, benim 2018'te kapanmıştı spam içerikti. Bu ay özgün videolar ile onay aldım, bekliyorum kesinleşmesini.

İki konu açmışsın entersan iş :/ ( Pk Kapalı özgün kanallar alınacak ) (Pk kapalı kanalı tekrar açtırma yöntemi )

Yapacağın iş en temiz yöntem vlog videoları yükle sağlam 4000k saat izlenim satın al tamamdır.

İki konu açmışsın entersan iş :/ ( Pk Kapalı özgün kanallar alınacak ) (Pk kapalı kanalı tekrar açtırma yöntemi )

Yapacağın iş en temiz yöntem vlog videoları yükle sağlam 4000k saat izlenim satın al tamamdır.
kanka 2 kişiyle görüştüm hesabın şifrelerini istiyorlar ben anlamadım hesabı alıp büyü yapacaklar herhalde 4k saat satan yer bilmediğim için ve özgün videolar bulamadığım için konu açtım

---------- Spam Engelliyici 19:14 ---------- Önceki Mesaj 19:11 ----------

Tekrar açılınca genelde kesinleşiyor, benim 2018'te kapanmıştı spam içerikti. Bu ay özgün videolar ile onay aldım, bekliyorum kesinleşmesini.
kanka ne tarz videolar yükledin ve onay aldın özgün kamera olmadan mobil oyun videoları yükledim oyun onay almadı ve kaç günde aldın onayı

kanka 2 kişiyle görüştüm hesabın şifrelerini istiyorlar ben anlamadım hesabı alıp büyü yapacaklar herhalde 4k saat satan yer bilmediğim için ve özgün videolar bulamadığım için konu açtım

---------- Spam Engelliyici 19:14 ---------- Önceki Mesaj 19:11 ----------

kanka ne tarz videolar yükledin ve onay aldın özgün kamera olmadan mobil oyun videoları yükledim oyun onay almadı ve kaç günde aldın onayı

arkadaşlarla özgün vlog videoları çektik, 2 güne onay geldi. Süre değişken herhalde bana hızlı cevap geldi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri