Pk Kapanan Kanal Açılırsa Birikeni Alırmı

• Kullanıcı baltus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

baltus

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar 1 ay önce 3k+ aboneli, 2M izlenimli kanalımın para kazanması kapandı yardımlarınıza ihtiyacım var,

1.) kanalda spam ve az da olsa özgün videolar var pk açılması için tekrar başvururken spamların hepsini silip 300-500 izlenimli özgün videoları bıraksam pk açılır mı? (bu videolar için de 4k saat izlenim istenir mi)

2.) para kazanması 1 agustosta kapandı dolayısıyla temmuz kazancı kesinleşmedi, olur da bu kanalın pk sı açılırsa temmuz ayında biriken kazanç yeni videolardan kazanç olmasa bile kanal kapanmadığı takdirde kesinleşir mi ?

yani pk tekrardan açılırsa temmuzda birikmiş olan parayı alabilir miyim ?

şimdiden teşekkürler..

emin değilim lakin benim kanal kapatılıp açıldığında ödemesi kesinleşti, geçen salı.

Bu iki soruyu yanitlayabilecek yok mu ? Tecrübeli arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

Bu iki soruyu yanitlayabilecek yok mu ? Tecrübeli arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

3 kere denk geldim bu olaya ve şöyle bir durum oldu hepsinde; KESİNLEŞEN ÖDENDİ, KESİNLEŞMEYEN İSE KANAL AÇILANA KADAR KESİNLEŞMEDİ. KANAL AÇILDIĞINDA İSE ADSENSE ÖDEME BÖLÜMÜNDE AÇILAN AYIN TARİHİ İLE "KAZANÇLAR+MİKTAR" YAZIP İLK 11de KESİNLEŞTİ VE ÖDENDİ.

Videolara gelecek olursak benim taktiğimde buydu, başvuru yap, videoları sil, özgün bir kaç video salla, onaylar geldi.

merhaba arkadaşlar 1 ay önce 3k+ aboneli, 2M izlenimli kanalımın para kazanması kapandı yardımlarınıza ihtiyacım var,

1.) kanalda spam ve az da olsa özgün videolar var pk açılması için tekrar başvururken spamların hepsini silip 300-500 izlenimli özgün videoları bıraksam pk açılır mı? (bu videolar için de 4k saat izlenim istenir mi)

2.) para kazanması 1 agustosta kapandı dolayısıyla temmuz kazancı kesinleşmedi, olur da bu kanalın pk sı açılırsa temmuz ayında biriken kazanç yeni videolardan kazanç olmasa bile kanal kapanmadığı takdirde kesinleşir mi ?

yani pk tekrardan açılırsa temmuzda birikmiş olan parayı alabilir miyim ?

şimdiden teşekkürler..

Hocam bu ay başıma geleni yazayım,2- 3 ay içerisinde para kazanması kapanan kanallarım vardı, içlerinde yüklü meblaglar vardı, senin gibi benimde kesinleşmeye girmedi ve ödeme alamadım. Bu ay para kazanmadı giden bütün kanallarımın ödemelerini aldım, çok şükür. bende anlamadım nasıl oldugunu extra bişey de yapmadım

Bu ay görülmedik bir olay yaşandı ve çoğunluk pk giden kanallar kesinleşti hemde 1-3 aya geri dönük olmuş görebildiğim kadarıyla. Onun harici pk açtırmadan birikeni almak zor. Bu kesinleşme döneminde kesinleşme olmadıysa pk açtırmadan o birikeni alman zor. Pk açılırsa alırsın almayanı görmedim.

3 kere denk geldim bu olaya ve şöyle bir durum oldu hepsinde; KESİNLEŞEN ÖDENDİ, KESİNLEŞMEYEN İSE KANAL AÇILANA KADAR KESİNLEŞMEDİ. KANAL AÇILDIĞINDA İSE ADSENSE ÖDEME BÖLÜMÜNDE AÇILAN AYIN TARİHİ İLE "KAZANÇLAR+MİKTAR" YAZIP İLK 11de KESİNLEŞTİ VE ÖDENDİ.

Videolara gelecek olursak benim taktiğimde buydu, başvuru yap, videoları sil, özgün bir kaç video salla, onaylar geldi.

çok teşekkürler hocam, bu durumda kanalınızın para kazanması tekrar açılınca, kapandığı sırada kesinleşmemiş miktarı da almış oldunuz.

---------- Spam Engelliyici 23:22 ---------- Önceki Mesaj 23:20 ----------

Hocam bu ay başıma geleni yazayım,2- 3 ay içerisinde para kazanması kapanan kanallarım vardı, içlerinde yüklü meblaglar vardı, senin gibi benimde kesinleşmeye girmedi ve ödeme alamadım. Bu ay para kazanmadı giden bütün kanallarımın ödemelerini aldım, çok şükür. bende anlamadım nasıl oldugunu extra bişey de yapmadım

daha önce pk kapandığı için kesinleşmeyen miktarın, bu ay pk açılmadığı halde kesinleştiğini mi söylüyorsunuz hocam? darısı bizim de başımıza..

---------- Spam Engelliyici 23:24 ---------- Önceki Mesaj 23:22 ----------

Bu ay görülmedik bir olay yaşandı ve çoğunluk pk giden kanallar kesinleşti hemde 1-3 aya geri dönük olmuş görebildiğim kadarıyla. Onun harici pk açtırmadan birikeni almak zor. Bu kesinleşme döneminde kesinleşme olmadıysa pk açtırmadan o birikeni alman zor. Pk açılırsa alırsın almayanı görmedim.

çok teşekkürler.

Evet aynısı bendede şu an itibariyle mevcut. Yanlışlık olabileceğinden şüphem var. Nedeni 2 kanal biri 3 ay önce biri 2 ay önce kapandı. Yanlışlık düşüncemin sebebi kazançtan bir miktar fazla ve sıfır kesinti var. 650 kazanç kesinleşen 750 2250 kazanç 2350 kesinleşen. Dolarlada alakalı olabilir fakat kesinti hiç yok o da dolarla alkalı olabilirmi ondan emin değilim. Bakalım 23 de hesaba geçecekmiş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri