Pk Kapanan Kanalın Kesinleşmiş Ödemesi Sizce Yatarmı ?

• Kullanıcı suat37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Ödeme Sorunları

suat37

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 17.09.2025 yani bugün akşam saatlerinde İtiraz videoma olumsuz yanıt geldi ve tekrar eden içerikten pk kapatıldı. Ödeme kesinleşmişti sizce ödeme alabilirmiyim. Daha önce başına gelen arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

Bilmeyen arkadaşlar için yazıyorum bazı durumlarda adsense paraya el koyuyor.

Son düzenleme:
Maalesef ayın 18'inde bir ibare bırakıp parayı sıfırlayacaklardır, genelde öyle oluyor ayın 18inde düşüyorlar ama umarım sizde farklı olur

Maalesef ayın 18'inde bir ibare bırakıp parayı sıfırlayacaklardır, genelde öyle oluyor ayın 18inde düşüyorlar ama umarım sizde farklı olur

Teşekkür ederim mete, kanalda 3 ay sonra tekrar başvuraya gidecegi için bu para bulut oluyor sanırm. Miktrar biraz fazlaydı malesef.
Kanalda spamdı bu arada

Teşekkür ederim mete, kanalda 3 ay sonra tekrar başvuraya gidecegi için bu para bulut oluyor sanırm. Miktrar biraz fazlaydı malesef.
Kanalda spamdı bu arada

Spamı engellemek isteseler çözümü kolay ama dertleri paraya çökmek çünkü az para dönmüyor spam üzerinden. Geçmiş olsun hocam umarım para yatar

Spamı engellemek isteseler çözümü kolay ama dertleri paraya çökmek çünkü az para dönmüyor spam üzerinden. Geçmiş olsun hocam umarım para yatar

Teşekkür ederim, Böyle durumları gördükçe özgüne girmek istemiyorum. Daha çok saldıracagım artık :)

Tekrar kullanılandan mı kapanmıştı hocam? Böyle bir durumda güzel bir haber hepimiz için çünkü normalde gasp ediyorlardı, politika değişmiş olabilir, benzer bir çok durumda ben ödemeleri alamamıştım maalesef

Evet Hocam Tekrar verenden kapanan bir kanaldı, 17 Eylülde itiraz videomu gönderdim.

18 Eylül tarihinde saat 13:00 gibi itirazıma red cevabı geldi.

21 Eylülde sorunsuz bir şekilde ödeme işleeme alındı.

--------------------------------------------------------------------------

Ayrıca daha önemli bir konu daha paylaşmak istiyorum,
yine 18 eylülde 4 teliften dolayı kapanacak olan bir kanala yaptıgımız küçük bir işlem ile bu ödeme sorunsuz işleme alındı.
Yaptıgımız işlemi önlem alınmaması için açıkça buraya yazmayacagım, konuların youtube çalışanları tarafından takip edildiğini düşünüyorum.

----------------------------------------------------------------------------

Aslında yaptıkları etik değil yıllar önce ingilterede açılan bir dava neticesinde boşta duran ve eskiden çeşitli nedenlerden dolayı kesinleşmeyen ücretleri geri yatırmak zorunda kalmışlardı ve bunun neticesinde bana 2 yaşında bir araç almama sebep olmuşlardı :)

-------------------------------------------------------------------------

Evet Hocam Tekrar verenden kapanan bir kanaldı, 17 Eylülde itiraz videomu gönderdim.

yine 18 eylülde 4 teliften dolayı kapanacak olan bir kanala yaptıgımız küçük bir işlem ile bu ödeme sorunsuz işleme alındı.
Yaptıgımız işlemi önlem alınmaması için açıkça buraya yazmayacagım, konuların youtube çalışanları tarafından takip edildiğini düşünüyorum.

Aslında yaptıkları etik değil yıllar önce ingilterede açılan bir dava neticesinde boşta duran ve eskiden çeşitli nedenlerden dolayı kesinleşmeyen ücretleri geri yatırmak zorunda kalmışlardı ve bunun neticesinde bana 2 yaşında bir araç almama sebep olmuşlardı :)

ne şanslı adamsın ben hiç ödeme alamadım hatta alanda görmemiştim ilk oldun valla :D genelde pk kapandığı için aynı tutarı - olarak yazıp bakiyeyi 0lıyorlardı :) bu cok güzel haber hem senin hem herkes için

ne şanslı adamsın ben hiç ödeme alamadım hatta alanda görmemiştim ilk oldun valla :D genelde pk kapandığı için aynı tutarı - olarak yazıp bakiyeyi 0lıyorlardı :) bu cok güzel haber hem senin hem herkes için

Eyvallah kardeşim, benimde şimdiye kadar defalarca parama el koymuşlardı [MENTION=12642]Karacabey[/MENTION] de bununla alakalı iki konu açmıştı. Çok şükür sorun olmadı ama bu durumu gözlemleyecegim.

Sevindim abi adına

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri