PK Onaylandı- Reklamlar Çıkmıyor?

• Kullanıcı cesur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

cesur

Kayıtlı Üye
2 gün önce onaylanan özgün kanalımın kazanç tablosuna göz atmak için analytics girdiğimde henüz herhangi bir gelirin olmadığını farkettim. Adsense'den performans raporlarını incelediğimde ise, hiç bir görüntülenme- tıklama bilgisi yok. Videolara kontrol ettiğimde ise hepsinde yeşil para kazanma sembolü olmasına karşın, herhangi bir reklam çıkmıyor. Bu durumla karşılaşan var mı? Adsense pinsiz, satın almıştım acaba onda mi sıkıntı var? Analytics'de en kötü yansıması gerekirdi ama onda da bir yansıma yok.

Yok mu böyle bir şey başına gelen? 10dklık videoma manuel reklam bile ekledim ama hala çıkan bir reklam yok. Adsense değiştirsem düzelir mi??

adsensede ürünler kısmından youtube kısmını aktif etmen lazım. Analytics artık yt den geliyor.

adsensede ürünler kısmından youtube kısmını aktif etmen lazım. Analytics artık yt den geliyor.

Performans Raporları- Ürünler- YouTube Barındırısına da bakıyorum çıkmıyor. Zaten kanalda reklam çıkmıyor analytics bölümünde yansıyan gelir veya gösterim istatistikleri çıkmıyor. Sizin dediğiniz aktifleştirmeyi nasıl yapmalıyım?

Son düzenleme:
Performans Raporları- Ürünler- YouTube Barındırısına da bakıyorum çıkmıyor. Zaten kanalda reklam çıkmıyor analytics bölümünde yansıyan gelir veya gösterim istatistikleri çıkmıyor. Sizin dediğiniz aktifleştirmeyi nasıl yapmalıyım?

Arkadaşımın kanalda oldu aynısı 2 hafta sonra reklamlar kendiliğinden diziliyor merak etme reklam aralarını girdiğimiz halde gözükmüyordu bikaçgün geçtikten sonra farkettik videoya girince dizilmişti reklamların hepsi sırayla

Arkadaşımın kanalda oldu aynısı 2 hafta sonra reklamlar kendiliğinden diziliyor merak etme reklam aralarını girdiğimiz halde gözükmüyordu bikaçgün geçtikten sonra farkettik videoya girince dizilmişti reklamların hepsi sırayla

Hocam dizilmesi sıkıntı değil, zaten kanalda 1 tane 10 dakikalık video var. Benim anlam veremediğim nokta, 2 dakikalık videolarda var 3 dakika da, 8 dakika da. Hiç birinde reklam yok. Bir tanesinde bile. Yeni video attım bugün onda da çıkmadı. Adsensede mi sıkıntı var diye düşünmeden edemiyorum :confused: değiştirip pk gitmesinden de korkuyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Diğer adsenselerin ayarlar-ürünler bölümünde aktif ürünler kısmında "youtube barındırıcısı" ibaresi var ama mesela bu reklam çıkmayan adsense de öyle bir ibare yok. Sadece "içerik" ve "içerik barındırıcısı" etkin konumda gözüküyor. Aşağıdaki resimdeki etkin ürünler pk kazandıran adsenselerimde var ama bu bağlı reklam çıkmayan adsensemde "Youtube Barındırıcısı" yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri