Playlist ve Topluluk Kuralları

chatmece

Kayıtlı Üye
Demin arkadaşımın kanalına böyle bir uyarı geldi. Bu yeni bir olaymı yoksa önceden beridir varmıy dı? Ben ilk defa karşılaşıyorum.

Eğer yeni bir güncelleme varsa playlist seo olayıda fixlendi demek :(

Daha önce bu olayla karşılaşan arkadaş var mı?

RQXRBa.jpg

Playlist metodu yeni olan bişey değil daha önce başıma gelmedi ama eğer bu uyarıyı aldiysa yöntemin fixlenmesinden degil icerikten dolayıdır muhtemelen

playlist direk silindimi ? kullanima uygunmu suan ?

Playlist metodu yeni olan bişey değil daha önce başıma gelmedi ama eğer bu uyarıyı aldiysa yöntemin fixlenmesinden degil icerikten dolayıdır muhtemelen

Playlist olayının yeni olmadığını biliyorum hocam playliste uyarı atılma olayı yenimi mi diye sormuştum. Sonuçta uzun zamandır kullanıyoruz bu yöntemi ilkdefe VİDEOYA DEĞİL playlistin kendisine topluluk uyarısı verdi ve kanal şuan cezalı durumda.

bazen videoları atar atmaz geliyor bazen sonradan

Video değil hocam bu, playlist yani oynatma listesine gelen bir ihtar.

Merak edenler için söylüyorum. Kullanılan yöntem de budur.
http://www.ytpara.com/youtube-kazan...list-unlisted-search-engine-optimization.html

Son düzenleme:
bizde henüz böyle bir ihtar yok dünkü çalışmalardan dolayı gelecek güncelleme sadece copyright için olur diyordum ana galiba topluluk kuralları için de güncelleme gelmiş anlaşılan.

playliste çok yüklenildi, yakında videoya topluluk atar gibi playlistlerde uçacak..

Bir kanala binlerce playlist koyan açgözlüler yüzünden olacağı buydu, geç bile kaldılar önlem almaya.

Ben daha önce karşılaştım hocam, ama playlist olayı sürekli denediğim bir şey değil , o sebeple şöyle yaptım ondan oldu diyebileceğim somut bir şey yok. Dünkü güncellemeden değil yani

Demin arkadaşımın kanalına böyle bir uyarı geldi. Bu yeni bir olaymı yoksa önceden beridir varmıy dı? Ben ilk defa karşılaşıyorum.

Eğer yeni bir güncelleme varsa playlist seo olayıda fixlendi demek :(

Daha önce bu olayla karşılaşan arkadaş var mı?

RQXRBa.jpg

hiç kullanmadım ama arama yaptığımda sık sık görüyorum yani mokunu çıkartan çok

Bende ilkkez gordum ama fixlenmez playlisti sadece sen yapmiyorsun herkez yapabilir bunu ondan fixlenmez...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri