Polise ve Askere Destek Olmak

ilyas

Kayıtlı Üye
benim engelli bir arkadaş var, satış yaparak hayatını kazanıyor.
bana : "abi bi baksana yazlık çorap, iç çamaşırı kolisi hazırlayacağım para biriktereceğim nasıl ulaştırabilirim" dedi. bende dedim: "oğlum ne adamsın sen zor durumdasın karda kışta sokakta dolaşıyorsun bu haline kazandığın üç kuruşu kendine haşla, onlara devlet bakar" dedim yok abi olsun dedi. iyi madem soruşturayım dedim. forumda polis arkadaşlar vardır doğuya birliklere gidecek kolileri alıyorlar mı ?

siyasete kaymadan cevap verirseniz konu kirlenmemiş olur. bu arada böyle insanları gördüğüm de tembel insanlardan birilerinin sırtında yaşamayı amaç edinmiş insanlardan tiksiniyorum.

Yanlış anlamadı isem arkadasınız doğuda görev yapan polislerimize kolı gondermek ıstıyor Eğer boyle ise Fecebookda emeklı özel hareketçı abilerin sayfası var onlarla iletişime geçerseniz yardımcı olurlar

[MENTION=9004]tuncay1979[/MENTION] anladım abi sağolasın senle geç karşılaştık baya sağlam adamsın. inşallah güzel paylaşımlarımız olacak senle. görüşmek dileğiyle.

Abim polis şimdi mesajı kendisine okudum ,Eğer demek istediği şu ise , kargo ile gönderilen paketler birliklerden içeri alınır mı ? Evet alınır , Kargo gelen şahıs Emniyet Müdürlüğü kapısı önüne çağrılır Kargo orada teslim edilir ,dedi

[MENTION=13383]Alper38[/MENTION] bir savaş hali olduğu için kargo alınır mı ? alınmaz mı ? onu bilmiyordum. aslında benimde hatam var bugüne kadar böyle şey düşünmem gerekiyordu. kendi adıma konuşuyorum. düşüncesizlik yaptım.. herkes polis asker maaşını konuşuyorda bu iş 4k 5k ya yapılacak iş değil. bir başına gencecik insanlara her yerden pusu atılıyor. Allah yardımcıları olsun. Allah abini kaza beladan korusun.

Allah razı olsun ilyas hocam ,Seni sevdiğim için abimi arayıp tekrar sordum..Zaten aşırı derecede yardım ,paket,hediye geliyor dedi..

Ama illaki göndermek istiyorsa , Gönderen kısmına açık adresini telefon numarasını yazsın ve paketin üzerine hediye paketi yazsın sorun çıkmaz dedi..

[MENTION=13383]Alper38[/MENTION], cümlemizden inşallah. bilgilendirdiği için abinede selamımı ve teşekkürümü ilet. anladım şimdi olayı.

Polise hediye göndermeyi düşünmek hiç aklıma gelmezdi. Böyle şeyleri duyunca insanlığımı sorguluyorum.

Son düzenleme:
Bunu organize edenler var facebook da ve bazı okullardan öğrencilerin mektupları gönderilmekte sırf moral olması açısından.

arkadaşım şahsen bu işle uğraşıyor yardımcı olabilirim

[MENTION=31214]Tamer54[/MENTION] skype adresi gönderirmisin özele.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri