Polislikte kapıyı araladım

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Hayırlı olsun !! Sıralamadan sonra. Hangi okula. Çıktığınıda. Yazarsın

Sent from my iPhone using Tapatalk

tebrikler 6 ayda polis olacaksınız bizim gibi devrecilik yok 2 sene sıkıntısı yok :D

Herkese tek tek yazmak baya zor olur herkese çok teşekkür ederim inş sıralamaya da girerim sözlü fln süper geçti ne heyecan ne titreme ne kem küm etme süper olduğunu düşünüyorum spor da iyiydi inş girerim sıralamaya okul nereye çıkarsa çıksın düşünmüyorum orasını, okuldan sonra direk 2+2 doğu görevi yapıp aradan çıkarcam sonrası Allah kerim

Benim arkadaşım da mülakatı geçti,Hayırlısı inşallah olursunuz.

iPad'dan gönderildi .

kime sorduysam bu sene pomemde geçmiş elenen görmedim nasıl iş bu

Herkese tek tek yazmak baya zor olur herkese çok teşekkür ederim inş sıralamaya da girerim sözlü fln süper geçti ne heyecan ne titreme ne kem küm etme süper olduğunu düşünüyorum spor da iyiydi inş girerim sıralamaya okul nereye çıkarsa çıksın düşünmüyorum orasını, okuldan sonra direk 2+2 doğu görevi yapıp aradan çıkarcam sonrası Allah kerim

Hocam Okula girmeyi hak kazanırsanız 6 ay eğitimde ders görüyorsunuz normal okul gibi sınavlara giriyorsunuz ve mesela okulda 2000 kişi var aldığınız notlar bu sıralamada önemli çünkü ilk atamanızı bu sıraya göre kendiniz seçiyosunuz.
Mesela Ankara 100 kişi alıyor siz sıralamada 300'üncü oldunuz sizden önceki 299 kişiden Ankara'yı 100 kişi seçmezse siz seçebiliyorsunuz seçerse sizde kalan diğer illerden birini seçiyorsunuz.
Doğu görevi ilk üç yıl seçemiyorsunuz bu üç yıl Ankara İstanbul başta olmak üzere batıda çevik kuvvetsiniz. Bu süre 5 yıla çıktı diye duymuştum kardeşimden emin deilim. Hayırlısı olsun...

kime sorduysam bu sene pomemde geçmiş elenen görmedim nasıl iş bu

ihtiyaç çok.İstediğin bölümede girebiliyosun arkadaşımın boyu kısa ama çevik kuvvete almışlar,dedim nasıl girdin önüne geleni alıyorlar dedi

Hocam Okula girmeyi hak kazanırsanız 6 ay eğitimde ders görüyorsunuz normal okul gibi sınavlara giriyorsunuz ve mesela okulda 2000 kişi var aldığınız notlar bu sıralamada önemli çünkü ilk atamanızı bu sıraya göre kendiniz seçiyosunuz.
Mesela Ankara 100 kişi alıyor siz sıralamada 300'üncü oldunuz sizden önceki 299 kişiden Ankara'yı 100 kişi seçmezse siz seçebiliyorsunuz seçerse sizde kalan diğer illerden birini seçiyorsunuz.
Doğu görevi ilk üç yıl seçemiyorsunuz bu üç yıl Ankara İstanbul başta olmak üzere batıda çevik kuvvetsiniz. Bu süre 5 yıla çıktı diye duymuştum kardeşimden emin deilim. Hayırlısı olsun...
bu doğu görevini ilk 3 yıl seçemediğini kim dediyse yanlış demiş sana

herkesin polisi kendi vicdanıdır. polis vicdanı olmayanların karşısındadır. yolun açık olsun [MENTION=8951]Dean[/MENTION] :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri