Poloniex Hesap Onay Sorunu

yaktimpaca

Kayıtlı Üye
Edit: Sitede sorunum için form doldurmuştum, ona da cevap gelmemişti. Bugün bir kontrol edeyim dedim hesabı bir değişiklik var mı diye, "VERIFIED" olmuş, yani hesabım onaylanmış.

Merhabalar. Yavaştan bitcoine gireyim dedim. Poloniex'te hesap açtım. Hesap onayı yapmaya çalıştım. Daha sonrasında giriş yaptığımda webcamtan kimlik ve kendi fotoğrafımın çekilmesi gereken sayfa geldi, onu da yaptım, ancak onay reddedildi. Daha sonra yine bilgileri doldurma ekranı çıktı karşıma:

ypV0TG.jpg

Bilgileri doldurduktan sonra böyle bir ekran geliyor:

NTf8IH.jpg

Bundan sonra herhangi bir ilerleme kaydedemiyorum. Mobilden, farklı tarayıcılardan denedim sonuç değişmedi. Sorun tam olarak nedir?

Son düzenleme:
Sitede sorunum için form doldurmuştum, ona da cevap gelmemişti. Bugün bir kontrol edeyim dedim hesabı bir değişiklik var mı diye, "VERIFIED" olmuş, yani onaylanmış.

Bu arada bitcoin 4500-5000 seviyelerini iner diyorlardı, 5600 iken almamıştım, şuan 6300 olmuş.

Son düzenleme:
24.187,00 tl oldu... malum hem usd, hem btc yükseliyor. çifte yükseliş oluyor... Nereye gider bu işin sonu acep?!

---------- Spam Engelliyici 20:56 ---------- Önceki Mesaj 20:54 ----------

Sitede sorunum için form doldurmuştum, ona da cevap gelmemişti. Bugün bir kontrol edeyim dedim hesabı bir değişiklik var mı diye, "VERIFIED" olmuş, yani onaylanmış.

Bu arada bitcoin 4500-5000 seviyelerini iner diyorlardı, 5600 iken almamıştım, şuan 6300 olmuş.

bu arada polinezden alacaksan altcoinler. tek coin alma asla. Benden sana söylemesi. İnanılmaz spekülasyonlar var. Tek alım yapma kesinlikle. Geçici altcoin donmaları vb. olursa kilit kalırsın. Bol şans

24.187,00 tl oldu... malum hem usd, hem btc yükseliyor. çifte yükseliş oluyor... Nereye gider bu işin sonu acep?!

---------- Spam Engelliyici 20:56 ---------- Önceki Mesaj 20:54 ----------

bu arada polinezden alacaksan altcoinler. tek coin alma asla. Benden sana söylemesi. İnanılmaz spekülasyonlar var. Tek alım yapma kesinlikle. Geçici altcoin donmaları vb. olursa kilit kalırsın. Bol şans

Bir teoriye göre şubat ayında 25000 doları görecek diyorlar bitcoin için, gerçekleşir mi bilemem tabi. Hatta çok ileride 1 bitcoinin 1 milyon dolar olacağı söyleniyor, şimdiye kadarki yükselişini göz önünde bulundurursak hiç de uzak bir ihtimal değil. Her ay ufak ufak bitcoine atmayı planlıyorum bakalım.

Şuan için küçük miktarla gireceğim zaten, sistemin içine girip biraz öğrenmek de istiyorum. Paranın yarısını bitcoine, yarısını da alt coinlere bölüştürmeyi planlıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri