Pomernian Boo köpek besleyen var mı ?

cagatayak

Kayıtlı Üye
Pomernian boo köpeklerden almak istiyorumda nerden nasıl bulabilirim. Boo diye spitz veriyorlarmış büyüyünce o fotograflarda gördüğümüze hiç benzemiyormuş. Bilgisi olan veya satan var mı bizim forumdan?

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yavrularini birbirinden ayirt etmek baya zor. Ozellikle Turkiye'de asiri pahali fiyatlari o yuzden riske edip bilmediginiz biyerden almayin derim. Gerci spitzlerde gayet guzel kopekler belki pomeraniandan daha cok seversiniz.

2 kişiden whatsapp dan fiyat görüntü video istedim 1 kişi 2.500 tl digeri ise 3000 tl istedi..

2 kişiden whatsapp dan fiyat görüntü video istedim 1 kişi 2.500 tl digeri ise 3000 tl istedi..

Valla pahali oldugunu biliyordumda bu kadar abarti bi fiyat oldugunu bilmiyordum. Tayland'dayim ben burada fiyatlari TL bazinda 400-800 arasi.

chow chow Türk adı ile Çin Aslanı olan köpekle, bu Pomeranian Boo köpeğin bir farkı varmı?

Valla pahali oldugunu biliyordumda bu kadar abarti bi fiyat oldugunu bilmiyordum. Tayland'dayim ben burada fiyatlari TL bazinda 400-800 arasi.
Hocam orjinal boomu ayı suratlılardan öyleyse ben size 2000-3000 neyse vereyim bunlarda tayland singapur rusya oralardan getiriyolar biri 25 bin dedi

Hocam orjinal boomu ayı suratlılardan öyleyse ben size 2000-3000 neyse vereyim bunlarda tayland singapur rusya oralardan getiriyolar biri 25 bin dedi

Evet hocam orjinal pomeranian. Fakat o senin gordugun ayi suratli fotograflar tuylerinin kesim seklinden dolayi oyle. Hayvanin orjinali oyle degil yani sen tuylerini kestirmezsen uzar ve boyle olur.

http://www.dog-learn.com/dog-breeds/pomeranian/images/pomeranian-u6.jpg

Buradan getirtme olayi nasil olur bilmiyorum oyle ver ucaga gitsin seklinde olmuyor bi cok belge evrak olayi var ama 25 bin nedir yahu ufak capli ev alinir o fiyata :D

Evet hocam orjinal pomeranian. Fakat o senin gordugun ayi suratli fotograflar tuylerinin kesim seklinden dolayi oyle. Hayvanin orjinali oyle degil yani sen tuylerini kestirmezsen uzar ve boyle olur.

http://www.dog-learn.com/dog-breeds/pomeranian/images/pomeranian-u6.jpg

Buradan getirtme olayi nasil olur bilmiyorum oyle ver ucaga gitsin seklinde olmuyor bi cok belge evrak olayi var ama 25 bin nedir yahu ufak capli ev alinir o fiyata :D
Bi araştıralm hocam onu valla burda öyle fiyatlar 2000-3000 dedikleri spitz çıkıyor ayı suratlılardan olmuyor. Dolandırıcıda dolu. Hangi siteden bakıyorsunuz atma imkanınız var mı?

Geçen yıl ben de almak istemiştim 10 - 15 bin arası fiyat verdi her yer. Şuan 2 - 3 bin diyorlarsa alınabilir yok daha ucuz dersen king charles cinsi köpekleri arastır hocam bence onlar da pomerian dan geri kalmaz sevimlilik konusunda.

niye böyle bir şey arıyorsun anlamıyorum eğitirim dersen bir tane red nose al youtube işlerinde bile yardım eder o kadar zeki :D

Arkadaşlar bu köpekler neden bu kadar pahalı, üremesi mi zor bunların.Mesela jako papağanlar 10 yılda 1 yavru veriyorlarmış o nedenle yavrusu 1500-2000 lira civarında buna benzer bir durum mu var?

Arkadaşlar bu köpekler neden bu kadar pahalı, üremesi mi zor bunların.Mesela jako papağanlar 10 yılda 1 yavru veriyorlarmış o nedenle yavrusu 1500-2000 lira civarında buna benzer bir durum mu var?
Populer oldular diye bu kadar pahalı oldu bunlar. 2-3 dedikleri kırma oluyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri