Portable Kullanım?

• Kullanıcı ssusar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

ssusar

Kayıtlı Üye
Opera da veya firefox da portable eklentisini nasıl kullanılır anlatabilecek var mı? Konulara baktım da bulamadım eğer varsa buraya yazarsanız sevinirim.

arkadaş haklı hocam biraz. inan o konulara bakınca ben de bişey anlamamıştım.

paylaştığın konulardan en üstteki ben açtım, orda yardımcı oldular da çözdüm ben de olayı. kısaca arkadaş için de özet geçeyim. :)

hocam opera portable kullanma pek öneren olmadı, chrome portable kullanma işin içinde chrome var. :) en iyisi firefox portable kullanman.

1-masaüstünde bir klasör oluştur adını da kanallarım yap.
2-sonra bunun için çok sayıda klasör oluştur. isimlerini de kanalın gmail adresi olarak yaz. yani otomatik adsız klasör oluşuyor ya sen onu kanalının gmail adresi olarak değiştir.
3-her klasörün içine 1 kez portable kuracaksın. firefox portable kurarken kurulum dizini çıkıyor karşına. aynı normal program kurar gibi. her seferinde kanallarım klasörünün içindeki alt klasörlerden birine kuracaksın. ama sakın aynı klasöre 2 kere kurma. işin içinden çıkamazsın cookielerde karışabilir.

anlamadığın nokta olursa istersen alıntı yap, istersen pm at. ;)

Aynı anda 2 farklı hesaba ait portable çalıştıramiyoruz degilmi

Teşekkür ederim. Merak etmeyin okuyup araştırıyorum, gözümden kaçmış olabilir. Azarlayıcı sözlere hiç gerek yok.

arkadaş haklı hocam biraz. inan o konulara bakınca ben de bişey anlamamıştım.

paylaştığın konulardan en üstteki ben açtım, orda yardımcı oldular da çözdüm ben de olayı. kısaca arkadaş için de özet geçeyim. :)

hocam opera portable kullanma pek öneren olmadı, chrome portable kullanma işin içinde chrome var. :) en iyisi firefox portable kullanman.

1-masaüstünde bir klasör oluştur adını da kanallarım yap.
2-sonra bunun için çok sayıda klasör oluştur. isimlerini de kanalın gmail adresi olarak yaz. yani otomatik adsız klasör oluşuyor ya sen onu kanalının gmail adresi olarak değiştir.
3-her klasörün içine 1 kez portable kuracaksın. firefox portable kurarken kurulum dizini çıkıyor karşına. aynı normal program kurar gibi. her seferinde kanallarım klasörünün içindeki alt klasörlerden birine kuracaksın. ama sakın aynı klasöre 2 kere kurma. işin içinden çıkamazsın cookielerde karışabilir.

anlamadığın nokta olursa istersen alıntı yap, istersen pm at. ;)

Çok teşekkürler anladım yaptım hocam. Sağolun

Aynı anda 2 farklı hesaba ait portable çalıştıramiyoruz degilmi
hiç denemedim bunu denemekte istemem açıkcası. en ufak bişey de spamdan kapatıyorlar hemen kanallarımı.

2 tane portable kurun kanallara girmeden bi deneyin bakalım neler olacak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri