powerbank kullananlar konuya

designer

Kayıtlı Üye
powerbank ortalama bir telefonu kac dkde sarj ediyor bilen varmi ?

valla hocam daha yeni aldım makineyi şarj ettim laptoptan telefonu 30 dkkada yüzde 70 şarj etti 10 bin mahlık power bank

[MENTION=48120]designer[/MENTION] hocam output yani çıkış amperi 2A altı olanı alma. Çok pişman olursun.

---------- Spam Engelliyici 15:27 ---------- Önceki Mesaj 15:27 ----------

2A olan çok güzel şarj eder

Kaclik olduguna bagli degisiyor.. ilk ciktiklarinda 3 4 sene evvel pc den doldurur gibiydi simdi elektrikli gibi.. cok kullanmicaksan hama falan alip parayi bayilma 50 60 tl liklerden al.. 20 tllikler anca ayda 2 sefer kullancak birinin isine gelir.. 1.5 a 5000mah ttec var suanisikla ne kadari dolu gozukuyor 60 a aldimdi gayet memnunum... ışıkla doluluk gorme kademeli olarak olsun kesin.. sonra uzucu sonuclar oluyo disardayken..
Aa bide çöp olduklarinda telefonunun sarjini emdigini gordum.. garip aletler :))

2.5A olan felan var ama bataryayı mahfeder. Ömrünü aşırı kısaltır

---------- Spam Engelliyici 15:43 ---------- Önceki Mesaj 15:34 ----------

Şunları almanızı tavsiye ederim. Çok kalitelidir emin olabilirsiniz.Kalitesiz powerbank elindeki bataryayı mahveder.

Philips DLP7800 Çift Usb Girişli 7800 Mah Taşınabilir Şarj Fiyatı

S-Link Ip-7000 Beyaz 7000Mah Pilli Şarj Cihazı Şarj Aleti Fiyatı

Hocam şunun hakkında bilgin ar mı?

Arkadaş Made in China dan bundan getirtelim 2 tane diyordu :D

Xiaomi 10000 mAh Taşınabilir Şarj Cihazı Fiyatı

Hocam şunun hakkında bilgin ar mı?

Arkadaş Made in China dan bundan getirtelim 2 tane diyordu :D

Xiaomi 10000 mAh Taşınabilir Şarj Cihazı Fiyatı

benim dayı ogluna 3-5 ay önce r10dan almıştım xiaomi 12k lıkdı sanırım,hala ilk günki gibi kullanıyor.en ufak bi sorunu yok,gayet güzel bi ürün...

kaç defa şarj eder olayı için de zaten mahlarına bakmak gerek sanırım.10000 mahlık aldın diyelim,senin telefonun bataryası kaç mah ona bakmak gerek.sonuçda bu aletin içinden,telefonun bataryasına gidicek bu şarj :)

Uzun zamandır xiaomi 16000 mah ve asus powerbank kullanan biri olarak birşeyler yazayım.Size şunu söyleyebilirim 2 amper 3 amper falan hepsi hikaye.Eğer powerbank hızlı şarj desteklemiyorsa telefonun çekeceği akım 1 amperdir.Örneğin s6 egde kullanıyorum 2 amper hızlı şarj destekleyen adaptörüyle 1 saatte doluyor.Ama 3.6 amper veren xiaomi 16000 ile 2 saatte doluyor.Ayrıca powerbank'te akım hiçbir zaman stabil olmaz.Telefon %80 olduktan sonra şarj yavaşlar aynı şekilde powerbank %50'nin altına indiği anda da dolum hızı azalıyor.

Hem powerbank'in hızlı dolması hem de hızlı şarj etmesi için hızlı şarj destekli powerbank alın.

Örnek 1

Örnek 2

arkadaşlar var mı xiomi önerdiğiniz, tr de uygun ve orjinal satan birisi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri