Poyraz Bebek İçin Yardım Kampanyası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

naprocyn

Kayıtlı Üye
Selamun aleyküm arkadaşlar dün facebook'da gezerken Herem adlı sanatcının sayfasında bir paylaşım gördüm Poyraz adında bir bebek solunum sorunu var aynı zamanda görme ve duyma sorunu da var.Poyraz bebek için yardım toplanıyor aranızdan yardım etmek isteyenler olabilir diye düşündüm o yüzden sizinle paylaşmak istedim.

Buda facebook ta poyraz bebek için oluşturulan yardım sayfası Poyraz Bebek Yardım Sayfası

Arkadaşlar toplam 48 bin tl masrafı var yaklaşık 33,645,71 TL bin tl toplanmış durumda.

Hesap Numarası

Annesi : Aslıhan Telli Hesap no: 73261923-5001 şube kodu: 1695
Iban: TR19 0001 0016 9573 2619 2350 01
Ziraat bankası Tel:0507 586 9938

Poyrazın ailesi dualarınızı ve yardımlarınızı bekliyor.

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    46,9 KB · Görüntüleme: 63
  • 2.jpg
    2.jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 52
  • 3.jpg
    3.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
Allah Acil şifa versin. kımsenın basına gelmes ınsallah

Adsenseler banlaninca bu konu güme gitti,Eski forum olsaydi bu konu cosardi.

Geçmiş olsun ! Konuyu üste çıkaralım da belki bağış yapmak isteyenler olabilir !

Adsenseler banlaninca bu konu güme gitti,Eski forum olsaydi bu konu cosardi.

Aynen hocam biliyorum yoksa milletin elinde olsa yardım yapar yoksa ben bu konuyu hiç açmazdım.

---------- Spam Engelliyici 22:21 ---------- Önceki Mesaj 21:03 ----------

Konu Güncel.

Gruptan izlenimim.

Ben biraz inceledimde o grupta bebeğin annesiyim diyen iki hesap var birisi aslı arslan birisi de aslıhan badem ama hesap numarası sahibi aslıhan telli, Ankarada olsam direk hastanede ziyaret etmek isterdim ama istanbuldayım şu anda yarın ankaraya gidip ziyaret edeceğim eğer doğru ise elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışacağım inşaAllah faydalı olur.
YTPARA'nın bu gibi sosyal projelerde yer alması güzel birşey.

Ben biraz inceledimde o grupta bebeğin annesiyim diyen iki hesap var birisi aslı arslan birisi de aslıhan badem ama hesap numarası sahibi aslıhan telli, Ankarada olsam direk hastanede ziyaret etmek isterdim ama istanbuldayım şu anda yarın ankaraya gidip ziyaret edeceğim eğer doğru ise elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışacağım inşaAllah faydalı olur.

sadece ziyaret için mi gideceksin? eğer öyle ise tebrik ederim çok taktir ettim yaptığınızı. sonucu yazarsanız bizde elimizden geldiğince yapmaya calısacağız bişeyler.

Olur inşaAllah, ben ankara ve istanbul arasında mekik dokuyorum işlerimden dolayı sadece onun için gidemeyeceğim maalesef :( Ankaraya gittiğimde hastane bana yakın uğrayacağım inşaAllah buradan size de bilgi veririm Soyadı farklı geldi sanırım eşinden ayrılmış olabilir ama 3 farklı soyadı görünce şaşırdım sadece, o yüzden buraya bunu belirtmek istemiştim.

sadece ziyaret için mi gideceksin? eğer öyle ise tebrik ederim çok taktir ettim yaptığınızı. sonucu yazarsanız bizde elimizden geldiğince yapmaya calısacağız bişeyler.

Hocam Annesi Aslı Telli haberi okuduysanız kocasından boşanmadığı için halen onun soyadı var zaten banka hesabıda Aslı Telli.O yüzden karışıklık oluyor o sayfada da bu soruları soranlar var dı bende ordan okudum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri