Prize takılı , dolmuyor?

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

mumru

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar yeni aldıgım msi laptopda şarj aleti takılıyken böyle söylüyor yani şarjı dolmuyor bu nedendir yazılım felan mı var bilmediğim ?

Arkadaşlar yeni aldıgım msi laptopda şarj aleti takılıyken böyle söylüyor yani şarjı dolmuyor bu nedendir yazılım felan mı var bilmediğim ?

Azalıyor mu şarjın peki? Yüzde kaçtayken yapıyor onu?

Azalıyor mu şarjın peki? Yüzde kaçtayken yapıyor onu?

yüzde sıfır şarjı cekince kapanıyor.

G5n6XZ.png

masaüstünde sağ altta şarj ediyor işaretinin üstünde kırmızı bir çizgi varsa batarya da sıkıntı vardır demek. bende de pil gidik olduğundan şarj etmiyor ve öyle bir işaret var.

bataryan ölmüş başın sağolsun 6 yıldır öyle kullanıyom ben

katılıyorum bataryada arıza var bataryayı görmüyor pc

hocam aldığınız yere tekrar götürün ilk gün değiştirme garantili oluyor geneli

Yeni aletlerde 12 saat kadar sarj da tutun falan diyorlar.Ama yinede bencede teknik bir sorun var.Aldiginiz yere sorun en iyisi

Batarya işaretinin yanında üçgen var ona tıklayınca güç yönetimi diye birşey olması lazım orda %0 seçilidir, onu %100 yaparsan düzelir.

Benim leptopta %100 olduktan sonra o uyariyi veriyor ama benim bildigim gomulu olan piller icin yapilan yazilimsal bir duzenleme pilin olmesini engellemek adina yapiliyor ama sizin k idaha sarj olmadan bu hatayi veriyorsa sknti vardir

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Off off benimlaptopta aynı şekil ayrıca soket yeri bozuk ve ekranda catladı kenarda öylece duruyor zavallım 2aydır telefonla idare ediyorum düşünün... > { )

Off off benimlaptopta aynı şekil ayrıca soket yeri bozuk ve ekranda catladı kenarda öylece duruyor zavallım 2aydır telefonla idare ediyorum düşünün... > { )

hocam senin laptobun düzgün yeri kalmamış ki :) En iyisi siz yeni bir laptop almaya bakın yoksa onu yaptırmaya kalksanız yenisi ile aynı paraya mal olacak (sakın yanlıs anlamayın)

hocam senin laptobun düzgün yeri kalmamış ki :) En iyisi siz yeni bir laptop almaya bakın yoksa onu yaptırmaya kalksanız yenisi ile aynı paraya mal olacak (sakın yanlıs anlamayın)
Aynen hocamda içindeki bilgiler kayıtlı bilgiler videolar ıvır zıvır şu mali durumum bi düzelse halladiceğim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri