Profesyonel Dizi kanal kurulumu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilhanmrt

Yasaklanmış
Bir önceki konum yetersizlikten kitlenmişti burdan devam etmek istiyorum.
http://www.ytpara.com/youtube-alisveris/4470-dizi-profesyonel-para-e-kitap.html

20 Kişi alıncaktı.
3 Kişi Alındı.(Ücret tranferi yapıldı,hizmet yapıldı)
Bunlar;
-dingdong
-ekrem996
-kalsitana

Satış devam ediyor. Kitap yerine ek olarak TeamViewer den hizmet yapılıyor. A dan Z ye yapılıyor ertesi haftasında kitap yazma işlemide bitince verilcektir isteyene ücretsiz.

Toplam 17 Kişi daha alınıcaktır.Beklemede olanlar yazabilir.

İşlem: İşbankası'ndan gerçekleşicektir.Çok kolay ATM den veya EFT yapılabilir.
Ücret: 50 Türk Lirası

Ek olarak 3 Aylık saniyede 45mb dosya indiren "Uzak Masaüstü" veriliyordur fakat şuan üyelikleri kapalı 1 hafta içinde açılır onun için yedek olarak saniyede 10mb dosya indiren "Uzak Masaüstü" kurulcaktır.Hiç bir açıdan sıkıntınız olmasın.

Hayırlı Ramazanlar...

merhaba bu satın alan 3 arkadaş garanti verdiğiniz izlenimleri aldılarmı acaba?

merhaba bu satın alan 3 arkadaş garanti verdiğiniz izlenimleri aldılarmı acaba?

1 Hafta icinde alcaklar ve biliyorlar alicaklarini konuyu cok ince ve detay anlattim.COK MEMNUNLAR.

---------- Mesaj saat 03:32:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:30:03 civarında gönderildi. ----------

dizi yüklemek o kadar kolay değil artık telif çabuk geliyor.

Sen nasil yapicagini bilmiyorsun ben onlara ornek kanal gosteriyorum kendi kanalimi ve hic telif yok ve isiklarin hepsi yaniyor.

VE BILMEDIGIN YERE COK KONUSUYORSUN HERSEYIN BIR PUF NOKTASI VAR BUNDAN EMIN OL...

1 Hafta icinde alcaklar ve biliyorlar alicaklarini konuyu cok ince ve detay anlattim.COK MEMNUNLAR.

---------- Mesaj saat 03:32:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:30:03 civarında gönderildi. ----------

Sen nasil yapicagini bilmiyorsun ben onlara ornek kanal gosteriyorum kendi kanalimi ve hic telif yok ve isiklarin hepsi yaniyor.

VE BILMEDIGIN YERE COK KONUSUYORSUN HERSEYIN BIR PUF NOKTASI VAR BUNDAN EMIN OL...

Evet çok konuşuyorum 2 3 ay sonra görürsünüz :) bi bildiğimiz varki bir deneyimimiz varki yazıyoruz.

referans olarak gösterilen 3 arkadaş yaşıyor mu hala? onlardan hiç ses soluk çıkmıyor. en iyi onlar anlatabilir sistemin işe yarayıp yaramadığını.

Referanslar işi kavradi artik boş zamanlari yok forumda fazla surf yapmaya kazanma peşindeler...

---------- Mesaj saat 09:14:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:12:38 civarında gönderildi. ----------

Ben burda kimseyi zorlamiyorum almicaklar bos muhabbetle spam yapmasin lutfen...

Referanslar işi kavradi artik boş zamanlari yok forumda fazla surf yapmaya kazanma peşindeler...

---------- Mesaj saat 09:14:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:12:38 civarında gönderildi. ----------

Ben burda kimseyi zorlamiyorum almicaklar bos muhabbetle spam yapmasin lutfen...

Referans olarak KULLANICI adını yazmanız, kullanıcıların yorumuyla netleşir.

REFERANS istenmekteki amaç, sizden hizmet satın alacakların ne tür hizmet yaptığınızı, ne kadar işe yaradığını öğrenmektir...

İŞİ kavramak, zamanı forumda geçirmemek anlamına gelmez. Kazanç söylemeyi oldum olası sevmem.

Bu forumda aylık kazananların yanı sıra günlük olarak 30-50$ kazanan tanıdıklarım var, şahsen bende bu miktarı buluyorum.

Bakarsanız ben forumda Moderatörüm, onlarda bu forumda üye. Forumda zaman da geçiyoruz, kazanıyoruz da :) İyi Forumlar ;)

Bende bir gun nasil profesyonelce telif yenilir diye bir baslik acip engin bilgilerimi(!!) sunacagim sizlere.

Iyi satislar.

Katılmak isterim ekleyin beni lütfen.

Edit: Başlangıç için dizi veriyormusunuz ve dizi bulma taktiğide var mı hizmetin içinde ?

Referanslar yazmiyor madem ki dingdongg forumda gayet aktif ve post atiyor halbuki.Nedense buraya yazmadi.

Madem onlar yazmiyor tekrar soruyorum bende.Garanti veriyor musun? Burada herhangi biri 50 tl ucret odeyip hic birsey kazanamadan teliften dolayi,vs kanalini kaybederse ucret iadesi yapacak misin?

Ceza verdim, 2 kere üst üste, aynı NEDEN'den dolayı konularınız kilitlendi tarafımca...Mesaj atıyorum.

Daha önceki konunuz da YETERSİZLİK'ten kapatılmıştı. Bu konunuzu da kapatıyorum. Referanslarınız bana MESAJ atabilir.

LAKİN referanslarınıza mesaj attığımda hiçbir şekilde dönüş yapmadılar. İYİ FORUMLAR, Vesselam !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri