Profesyonel Google Play Store Oyun Uygulaması Yapabılecek Varmı ?

MortalKombat

Kayıtlı Üye
Merhabalar profesyonel play store uygulaması varmı tanıdıgınız yapabılen r10 da konuları bulamadım da oyun uygulamaları yapmayı dusunuyorum yardımcı olabılırsenız sevınırım.

Merhabalar profesyonel play store uygulaması varmı tanıdıgınız yapabılen r10 da konuları bulamadım da oyun uygulamaları yapmayı dusunuyorum yardımcı olabılırsenız sevınırım.

codecanyon chupa mobile gibi sitelerden alabilirsin edit kısmında ben yardımcı olurum

Oyunun karışıklığı nasıl yani seviyeli bir oyunmu yoksa tıklayınca saymali falanmı?boyutu önemlimi ve ayirabilecegin butce ne kadar

acilen banada lazim sirket falan varmi boyle bilginiz ?

r10 da bulamadım varsa profosyenal bırılerı bana pm atarmısınız

bütçenizi bilmiyorum ama profesyonel oyun yaptırmak ciddi miktarlar gerektirir

Oyunlar o kadar cok tutmuyor kaliteli olmasi lazim ama tutan oyunda ornegin bir arkadasim 500bin indirmeye 20bin tl aldı tabi burda calistigi reklam sirketinin onemi var.mesela benim oyunum cok tutucak diye heveslendik tutma potansiyelide vardi ama 100 indirmeden yukar i çıkamadık.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri