profesyonel ses kaydı yapılan programlar

astalawista

Kayıtlı Üye
arkadaşlar merhaba stüdyo mikrofonu ile profesyonel ses kaydı için hangi programlar kullanılır ?
bilenler yardımcı olurlarsa çok sevinirim sizin kullanıgınız ve memnun kaldıgınız programlar varmı

Bir arkadaş kullanıyordu, " Cubase " . Aşırı prof. bi program arıyorsan inceleyebilirsin.

Pop up filter varsa o kadar agir seyler aramana gerek yok.

Adobe audation veya audacity ile halledersin. Dip ses almak icin mikrofona yakin, yuksek sesle konus ki reduction yaparken ses cok dusmesin.

Pop up filter varsa o kadar agir seyler aramana gerek yok.

Adobe audation veya audacity ile halledersin. Dip ses almak icin mikrofona yakin, yuksek sesle konus ki reduction yaparken ses cok dusmesin.
hocam sen anlıyorsun belli bu işlerden
behringer c1 ile felaket bir his sesi ve dip ses alıyorum
ses kartı onboard.... ne öneririsn m audiıo yeterli olurmu

hocam sen anlıyorsun belli bu işlerden
behringer c1 ile felaket bir his sesi ve dip ses alıyorum
ses kartı onboard.... ne öneririsn m audiıo yeterli olurmu

Dip sesin bir cok nedeni olabilir. Dipses spectrumuna bakmak gerek neden oldugunu anlamak icin. Ayriyeten onboard ses kartlariyla olacak is degil seslendirme. Guzel bir ses karti gerekir bu is icin. Yeni nesil anakartlarda guya dip ses cok az geliyomus. MSI 970 gaming var ses karti onboard ama etrafinda izole led var. Oyunda ses kaydi alirken sifir parazit ama masaustunde kayit alirken citirdan bir dip ses var. Onu da reductionla sifirliyorum ama ses dusuyor bu sefer.

Yani kisaca sadece mikrofonla olmaz. Popup filter, ses yalitim sungeri, odanin ambiyansi, donanimlar vs. cok etkiliyor.

Dip sesin bir cok nedeni olabilir. Dipses spectrumuna bakmak gerek neden oldugunu anlamak icin. Ayriyeten onboard ses kartlariyla olacak is degil seslendirme. Guzel bir ses karti gerekir bu is icin. Yeni nesil anakartlarda guya dip ses cok az geliyomus. MSI 970 gaming var ses karti onboard ama etrafinda izole led var. Oyunda ses kaydi alirken sifir parazit ama masaustunde kayit alirken citirdan bir dip ses var. Onu da reductionla sifirliyorum ama ses dusuyor bu sefer.

Yani kisaca sadece mikrofonla olmaz. Popup filter, ses yalitim sungeri, odanin ambiyansi, donanimlar vs. cok etkiliyor.
hocam onboard ses kartı sorunun başı sanırım
m audıo ses kartı yeterince iş görür diye düşünüyorum sağol cevapların için

hepsi için sağlam ses kartı almalısın
Cubase
Wavelab
Asid pro

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri