Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
son zamanlarda bu tür kanallar bayağı fazlalaştı tabi sende şansını deneyebilirsin bence youtube işine girmen daha mantıklı
Buna benzer slaytları ne kadara yaparsın? Konuları ben vericem?
iyi olmuş bence özette ki yazılar büyük olsa daha iyi eline saglık.
iyi güzel de slaytın prof.u mu olur normal slayt işte
En iyi 10 korku filmi demişsin 5ten başlamışsın,diğerleri yayından mı kaldırılmış
Latife yapıyorum tabi ki,yanlış anlama...Bence kişilerle anlaşıp ücretli şekilde yapabilirsin,güzel bir satış konusu aç kendine,en az şu kadar adet yapılır gibi bir madde de olabilir mesela,ihtiyacı olan yada ilgisini çeken arkadaşlar mutlaka olacaktır...
Çalışma editlenerek daha da güzelleştirilebilir...
video başı kaç tl istersin bu tarz slaytlar için?
Öncelikle ben özgün yapacağım kanala senin gibi birinni el atmasını isterim. Yalnız grafikleri de sen yapıyorsan...
Pm ile dönüş bekliyorum eğer fiyatta anlaşabilirsek büyük miktarlarda video yaptırmak isterim.
güzel slayt sadece yazılar küçük yazıları bıraz buyutursen dahada iyi olacaktır
Fiyat hakkinda bilgi alabilir miyim?
Mobil
Fiyat bilgisi alabilir miyim.
Mobil
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.