Çalışmak İçin Yapılması Gerekenler:
- Video adresinizi göndermeniz gerekmekte, bu konuda güven sorunu yaşıyorsanız benden hizmet alma şansınız bulunmamakta.
- Değerlendirme sonrası eğer kanalınızda, videonuzda yapabileceğim çalışmalar var ise çalışmalarıma başlamadan önce size net komisyon oranları ve aklımdakilerle ilgili bir bilgilendirme yaparım.
- Onaylarsanız çalışmaya başlarız.
Ücretler & Komisyon Oranları:
Ön Çalışma ve Çalışma Ücreti: 0 TL (Danışmanlık yaptığımda yalnızca kazandırdığım para üzerinden komisyon alırım. Şuanda ön çalışma için ya da çalışma için herhangi bir ücret almıyorum. Yani sizin cebinize bir şey girmeden, cebinizden bir şey çıkmayacaktır.)
Ön Çalışma ve Çalışma Ücreti Hakkında:
Neden hiç ücret talep etmiyorum? Ya da neden partner firmaları gibi yüksek kesintilerden bahsetmiyorum? Çünkü kendime güveniyorum. Yapacağım işlemler ile videolarınız sizlere eğer hiçbir çalışma yapmadan önce 1 kazandırıyorsa 2-3+ kazandıracaktır.
Önemli Notlar:
1 - Tüm gelirler kanal için yapılan çalışmalar kanal açık olduğu, video için yapılan çalışmalar video açık olduğu sürece paylaşılmaktadır.
2 - Ekstra olarak kanalın gelirlerinin katlanması için gerçekleştirilmesi için bazı ücretli çalışmaları (benim gerçekleştirmediğim, başka kişilerden alınabilecek) önerebilirim; ancak alınmasını zorunlu tutmam, eğer önerilerimi takip ederseniz kısa sürede parasını çıkartır ve geliriniz (haliyle bana düşen komisyon da) artacaktır. Herhangi bir şekilde zorunluluk olmaz. Kısaca cebinizden hiçbir şekilde para çıkması için sizi zorlamam danışmanlık süresi boyunca.
3- Çalışmalar yalnızca özgün kanallar için yapılmaktadır. Spam kanallar için ücretsiz, sadece komisyon ile çalışma yapmayı şimdilik planlamıyorum. Emekler bir anda yalan olabilir diye düşündüğüm için.
S.S.S
1- Kanal bilgilerini sizlerle paylaşmamız gerekiyor mu?
Herhangi bir şekilde kanal kullanıcı adı, şifresini almıyorum. Bana sadece video linkiniz ya da kanal linkiniz yeterli.
2- Ödemeleri size nasıl gerçekleştireceğiz?
Siz hangi partner firmasındaysanız ya da adsense ile çalışıyorsanız ne zaman para sizin elinize geçer o zaman video ya da kanal kazancını göz önünde bulundurarak danışmanlık ücreti altında ödemeyi bize geçersiniz. Karşılığında size danışmanlık faturası kesilecektir.
3- Verdiğiniz garantiler neler?
Kanallarla ilgili hiçbir şekilde illegal işlem yapılmamakta (kesinlikle izlenim çekimi ya da abone çekimi yapılmayacaktır!). Bu nedenle kanallara erişimim de olmadığından güvenlik ile ilgili herhangi bir garanti vermiyorum.
Yapılan çalışmaların başarı oranıyla ilgili de bir garanti vermiyorum. Sonuçta bu işler bir yere kadar tecrübe, sonrası şans işi. Ama zaten cebinizden para çıkmayacağından, başaramazsak da kaybedeceğiniz bir şey olmayacak.
Eğer çalışmalarımın gerçekten hiçbir etkisi yoksa ve daha sonra da etkisi olmayacağına emin olursam o zaman anlaşmayı zaten iptal ederim, size bir şey kazandırmadan gelirinizden yüzde almam.
4- Partner ile çalışıyorum, problem olur mu?
Hayır. Problem olmaz; ancak benimle uzun süreli çalışan arkadaşların partnere pek ihtiyacı da olmayacaktır
5- Yaptığınız çalışmaları raporlayacak mısınız?
Genelde bilgi vereceğim yaptığım şeyleri çalıştığımız arkadaşlara. Bazı raporlar da sunulacaktır.
İletişim:
Yalnızca YTPara üyeleriyle çalışmayı düşündüğüm için ilk iletişim için PM istemeniz ya da göndermeniz yeterli.
İş Alımı: Şu an kapalı; ancak destek verebilirim bilgilendirme hkk.