Profesyonel Youtube Danışmanlığı - İzlenimlerinizi, Kazançlarınızı, Marka Değerinizi Arttırıyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Incubus

Administrator
Kayıtlı Üye
ZJl73V.png

NWjrZa.png

Çalışmak İçin Yapılması Gerekenler:

- Video adresinizi göndermeniz gerekmekte, bu konuda güven sorunu yaşıyorsanız benden hizmet alma şansınız bulunmamakta.
- Değerlendirme sonrası eğer kanalınızda, videonuzda yapabileceğim çalışmalar var ise çalışmalarıma başlamadan önce size net komisyon oranları ve aklımdakilerle ilgili bir bilgilendirme yaparım.
- Onaylarsanız çalışmaya başlarız.

Ücretler & Komisyon Oranları:

Ön Çalışma ve Çalışma Ücreti: 0 TL (Danışmanlık yaptığımda yalnızca kazandırdığım para üzerinden komisyon alırım. Şuanda ön çalışma için ya da çalışma için herhangi bir ücret almıyorum. Yani sizin cebinize bir şey girmeden, cebinizden bir şey çıkmayacaktır.)

Ön Çalışma ve Çalışma Ücreti Hakkında:
Neden hiç ücret talep etmiyorum? Ya da neden partner firmaları gibi yüksek kesintilerden bahsetmiyorum? Çünkü kendime güveniyorum. Yapacağım işlemler ile videolarınız sizlere eğer hiçbir çalışma yapmadan önce 1 kazandırıyorsa 2-3+ kazandıracaktır.

Önemli Notlar:

1 - Tüm gelirler kanal için yapılan çalışmalar kanal açık olduğu, video için yapılan çalışmalar video açık olduğu sürece paylaşılmaktadır.

2 - Ekstra olarak kanalın gelirlerinin katlanması için gerçekleştirilmesi için bazı ücretli çalışmaları (benim gerçekleştirmediğim, başka kişilerden alınabilecek) önerebilirim; ancak alınmasını zorunlu tutmam, eğer önerilerimi takip ederseniz kısa sürede parasını çıkartır ve geliriniz (haliyle bana düşen komisyon da) artacaktır. Herhangi bir şekilde zorunluluk olmaz. Kısaca cebinizden hiçbir şekilde para çıkması için sizi zorlamam danışmanlık süresi boyunca.

3- Çalışmalar yalnızca özgün kanallar için yapılmaktadır. Spam kanallar için ücretsiz, sadece komisyon ile çalışma yapmayı şimdilik planlamıyorum. Emekler bir anda yalan olabilir diye düşündüğüm için.

S.S.S

1- Kanal bilgilerini sizlerle paylaşmamız gerekiyor mu?
Herhangi bir şekilde kanal kullanıcı adı, şifresini almıyorum. Bana sadece video linkiniz ya da kanal linkiniz yeterli.

2- Ödemeleri size nasıl gerçekleştireceğiz?
Siz hangi partner firmasındaysanız ya da adsense ile çalışıyorsanız ne zaman para sizin elinize geçer o zaman video ya da kanal kazancını göz önünde bulundurarak danışmanlık ücreti altında ödemeyi bize geçersiniz. Karşılığında size danışmanlık faturası kesilecektir.

3- Verdiğiniz garantiler neler?
Kanallarla ilgili hiçbir şekilde illegal işlem yapılmamakta (kesinlikle izlenim çekimi ya da abone çekimi yapılmayacaktır!). Bu nedenle kanallara erişimim de olmadığından güvenlik ile ilgili herhangi bir garanti vermiyorum.
Yapılan çalışmaların başarı oranıyla ilgili de bir garanti vermiyorum. Sonuçta bu işler bir yere kadar tecrübe, sonrası şans işi. Ama zaten cebinizden para çıkmayacağından, başaramazsak da kaybedeceğiniz bir şey olmayacak.
Eğer çalışmalarımın gerçekten hiçbir etkisi yoksa ve daha sonra da etkisi olmayacağına emin olursam o zaman anlaşmayı zaten iptal ederim, size bir şey kazandırmadan gelirinizden yüzde almam.

4- Partner ile çalışıyorum, problem olur mu?
Hayır. Problem olmaz; ancak benimle uzun süreli çalışan arkadaşların partnere pek ihtiyacı da olmayacaktır :)

5- Yaptığınız çalışmaları raporlayacak mısınız?
Genelde bilgi vereceğim yaptığım şeyleri çalıştığımız arkadaşlara. Bazı raporlar da sunulacaktır.

İletişim:

Yalnızca YTPara üyeleriyle çalışmayı düşündüğüm için ilk iletişim için PM istemeniz ya da göndermeniz yeterli.

İş Alımı: Şu an kapalı; ancak destek verebilirim bilgilendirme hkk.

Ref yok mu hocam. :D

Referans için de hiç izlenim almamış dahi olsa 1-2 seçtiğim kanal ya da video için en alt limitten çalışma gerçekleştiririm. Yani sıfır izlenimi dahi olsa özgün bir kanal ya da video için bir çalışma yaparım, önerilerde bulunurum bakalım nerelere getirebiliyoruz kanalı :)

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] güzel bir hizmet hayırlı olsun hocam

Kesinlikle çalışmak istiyorum. Kazandıran katagorimin artık neden kazandirmadigini veya neden kanal kapanmasına vesile olduğunu öğrenmek isterim.
Kpss eğitimim bitsin geç saatlerde dönüş yapacağım.
Güzel hizmet

Kesinlikle çalışmak istiyorum. Kazandıran katagorimin artık neden kazandirmadigini veya neden kanal kapanmasına vesile olduğunu öğrenmek isterim.
Kpss eğitimim bitsin geç saatlerde dönüş yapacağım.
Güzel hizmet

Spam için şuanda sadece öneri verebilirim, hizmet vermiyorum hocam. Özgün ise ama yardımcı olurum elimden geldiği kadar.

Tüm özel mesajlar cevaplandı arkadaşlar.

S.S.S olarak ekleyebilirim

1 Videolu yeni kanallara dahi hizmet veriyor musunuz?
EVET! Zaten yeni açtığınız hiç kazancı olmayan kanallar olursa gönlüm daha rahat eder :)

ben bu şekil çalışma yapıyordum herkezden tepki geldi ve banlandım şimdi admin yapınca herkez hemen ref varmı benide al diyor çok ilginç insanlarsınız sayın incibus size kesinlikle lafım yok ama ben kendi çalışma şeklimi anlatınca herkezden tepki aldım sadece belirtmek istedim yorum hoşunuza gitmediyse silebilirsiniz

hocam niye bu işle uğraşıyorsunuzki açın kendinize bir özgün kanal kazancın hepsi sizin olsun %3-5 almak için ne gerek var

ben bu şekil çalışma yapıyordum herkezden tepki geldi ve banlandım şimdi admin yapınca herkez hemen ref varmı benide al diyor çok ilginç insanlarsınız sayın incibus size kesinlikle lafım yok ama ben kendi çalışma şeklimi anlatınca herkezden tepki aldım sadece belirtmek istedim yorum hoşunuza gitmediyse silebilirsiniz

Ne demek hocam, yorum yapmak herkesin hakkı. Herkes karar verebilir farklılıklara aynılara. http://www.ytpara.com/etkinlikler/79027-benim-calisma-seklim.html bu konu sanırım. Sağ olun yorum için. Benim konuya tekrar bakın bence :) Yüzdelere, içeriklere (özgün&spam) vb. şeylere tekrar göz atın.

hocam niye bu işle uğraşıyorsunuzki açın kendinize bir özgün kanal kazancın hepsi sizin olsun %3-5 almak için ne gerek var

Amaç 3-5 kazanmak değil :) Hiçbir zaman olmadı, hep beraber özgün çalışalım, hep beraber kazanalım amaç o...

bendede 22k aboneli bir özgün türkçe kanalı var ancak hem videolar kısa hemde türkçe kategori nedeniyle kanal yüksek izlenime rağmen az kazandırıyor eğer bu konuda bir çalışmanız olacaksa bende bir düşünebilirim

bak bu çok iyi bişey, özgüne başlayacaktım ama hep o kategori dolu orda iş yapılmaz diye diye arkadaşlar vazgeçiyodum. örnek veriyorum yarın videomu çektim kanala attık sonuçta özgün video, spam gibi bi anda patlamaz. yeni atılan özgün videoyu ne kadar çok izlettirebilirsiniz ki hocam ? izlense bile çok az bi gelir olur 5 10 tl bununda komisyonu seni keser mi :D

bendede 22k aboneli bir özgün türkçe kanalı var ancak hem videolar kısa hemde türkçe kategori nedeniyle kanal yüksek izlenime rağmen az kazandırıyor eğer bu konuda bir çalışmanız olacaksa bende bir düşünebilirim

Usta 22k abone biraz az, daha yüksek olsa özel reklam anlaşmaları vs. için yardımcı olabilirim. Yine de 22k aboneyi 100k abone yapmak için, hem de az da olsa kazancınızı katlamak için yardımcı olabilirim kesinlikle :)

bak bu çok iyi bişey, özgüne başlayacaktım ama hep o kategori dolu orda iş yapılmaz diye diye arkadaşlar vazgeçiyodum. örnek veriyorum yarın videomu çektim kanala attık sonuçta özgün video, spam gibi bi anda patlamaz. yeni atılan özgün videoyu ne kadar çok izlettirebilirsiniz ki hocam ? izlense bile çok az bi gelir olur 5 10 tl bununda komisyonu seni keser mi :D

:D At deneyelim :D Şimdi deniyoruz bir arkadaşla, amaç tek gün izletmek değil ama uzun süreli izletmek. Bu yüzden de tek video üzerinden çalışılacaksa videonun kaliteli olması önemli. :D 5 10 tl kazanılacak diye girmiyorum ben işe :D

Açıkça söylemek gerekirse şuanda üzerinde çalıştığım ilk video kalitesiz bir video, çekiciliği devamı sürerliği yok, yine de arkadaş eğer başarılı bulursa çalışmayı, birkaç video daha çekerse o zaman ilerleyebiliriz.

Usta 22k abone biraz az, daha yüksek olsa özel reklam anlaşmaları vs. için yardımcı olabilirim. Yine de 22k aboneyi 100k abone yapmak için, hem de az da olsa kazancınızı katlamak için yardımcı olabilirim kesinlikle :)

:D At deneyelim :D Şimdi deniyoruz bir arkadaşla, amaç tek gün izletmek değil ama uzun süreli izletmek. Bu yüzden de tek video üzerinden çalışılacaksa videonun kaliteli olması önemli. :D 5 10 tl kazanılacak diye girmiyorum ben işe :D

Açıkça söylemek gerekirse şuanda üzerinde çalıştığım ilk video kalitesiz bir video, çekiciliği devamı sürerliği yok, yine de arkadaş eğer başarılı bulursa çalışmayı, birkaç video daha çekerse o zaman ilerleyebiliriz.
öyle diyosan sen ben bi yavaştan işlere başlayım :D o arkadaşın sonuçlarınıda yazarsan fikir sahibi oluruz

Reelden bulusup 0 dan detayli bir kanal icin yillik aylik vs anlasma yapabilirmiyiz kategori belli detayli pm hayirli olsun bu arada

Reelden bulusup 0 dan detayli bir kanal icin yillik aylik vs anlasma yapabilirmiyiz kategori belli detayli pm hayirli olsun bu arada

Usta Aralık ikinci yarısından önce pek o tarz çalışmayı planlamıyorum. Aralık ikinci yarısı zaten aklımda bir iki şey var ofis vs. tarzı. O zamana dek bu şekilde çalışıp başarılı bir iki örnek koymak istiyorum ortaya. İlk videonuzu çektiğiniz takdirde onun üzerinden yorumlar yaparak yardımcı olmaya başlayabilirim bu yöntemde. Yine de Aralık'ı bulacaksa kanal açmanız, konuşup anlaşabiliriz hocam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri