profeysyonel seo uzmanı

bkrknuk

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar , sitem için profesyonel seo uzmanı arıyoruz , google ' a yazınca onlarca kendini uzman olarak tanıtan insanlar veya kurumlar görüyoruz ve tabikide ücretlerde baya dolgun bizim için ücretin önemi yok ancak takdir edersinizki hakkından fazlasını istemeyen , güvenilir ve en önemlisi sizlerin çalışıp memnun kaldığı insanlarla çalışmak istiyoruz , daha önce bu şekilde profesyonel destek almış arkadaşlar tavsiyelerini esirgemesin lütfen.

yapılacak işler

site kategorisinde kelimeler belirleyecek, ( kelimelerin aranma hacmi belli bir düzeyin üstünde olacaktır.)
bu kelimelerde googleda ilk sayfa mümkünse ilk 3 e yükseltecek.

Aynı işi bende yaptırcam eğer uzman bulunursa:)

Öyle bişey yok hocam inanmayın.. Hepsi Size at 500 halledelim derler at 200 halledelim derler... Azcık siteniz hitlensin Başlarlar ben türkiye seo yrısmasında birinciyim işler kötüye gittiğinde google yaptı klasik dalgalanma var güncelleme var penquen geldi şu oldu bu oldu diyip bir sebep bulurlar. yani kısaca 5 alırsa ben aldım 1 alırsa google yaptı diyicekler...

6 Sitem mevcut Film indirme Sektöründe 5 koca yıldır varım.. Dünyalar harcadım seo uzmanlarına.. Sonuç sıfır.. Şimdi 1 yıldır kimseyle calısmıyorum Hd Film indir 3d film indir 1080p film indir Bluray film indir Gibi kendi alanımdaki kelimelerde ilk sayfa 1-2-3-4-5-6-7 gibi sıralamalardayım..
Sadece şunu belirtiyim sakın Google nin aptal oldugunu düşünme çok ciddi şekilde bir algoritması var ve kim ne yapar ne eder biliyor... Aptal saptal seo paketlerine para verme. sakın bunu yapma.. Sen sadece alabiliyosan eksi uludağ gibi sözluk sitelerine tnıtım yazısı al...

Hocam seo yardımıyla google aramlarında en üstte çıkacak olsanız..O seo uzmanı kendi site açar veya youtube video yükler ve köşeyi döner zaten...
Bilmiyorum belkide ben yanılıyorum ama mantıken böyle düşünüyorum

Hocam seo yardımıyla google aramlarında en üstte çıkacak olsanız..O seo uzmanı kendi site açar veya youtube video yükler ve köşeyi döner zaten...
Ben kendim Film indirme sitem mevcut :) bu dediğinizi denedim Üyelerimede Rica ettim dedimki 1 kez Reklama tıklayın :) Ertesi sabah kalktım spamdan ban yemişim hocam kanalda gitti kazancda adsense hesabıda

Doğru düşünüyorsunuz hocam SEO bilen birisi bu dediklerinizi çok kolay yapabilir ve her attığı video`da üst sıralara çıkabilir.Zaten herkes şuan piyasada seo biliyorum diye geçiniyor.Çalışma yapıyorlar site hitleniyor çalışma bittikten sonra site hiti düşüyor.Sadece geçici süre site hit alıyor sonra yere çakılıyor çoğu kişinin yaptığı bu yarardan çok zararı oluyor.Zaten seo`yu iyi bilen biri ya site açar yada bilgilerini çok iyi kullanır geliri olur.

Free Lance Dediğimiz alan var Genelde Burdaki arkadaşlar Seo paketleri olusturup birde X Rummeri alıp yada creckliyip çer çöp Sitelere Toplistlere backlin tanıtım yazısı adı altında Sitenizi Kelime ban yada Katagori ban ana sayfa ban gibi Duruma getirecek süreci hızlandırıyorlar.. Free lancede yarış çok büyük oldugu için ücretlerde 100 ila 750 Tl arasında değişiyor.. Profesyonel alanda ise ücretler dudak uçurtuyor
Bununlada kalmıyor.. Sitemin adı hdfilmindir.com Düne kadar hd film indir kelimesinde Zirvedeydim 1 Haftadır aralıksız DDOS saldırıları yuzunden 2. liğe düştüm Yani hedefiniz büyükse en az sunucu seo uzmanı özel script ile birlikte en az 2 bin tl yi gözden cıkarmalısınız o yüzden web sektörüne girerken Toz pembe düşünmeyin herseyi

Benim orta derecede Seo bilgim var daha önce 3-4 websitemi ilk sayfalara çıkardım . Yukardaki arkadaşlar baya yanılıyor Youtube'un seo mantığı çok farklı Google'un ki çok farklı . Eğer seo yaptıracaksanız seohocasi.com a yaptırın . Buradaki arkadaş hatta kitap yazdı gayette bilgili . Fakat kontrat yapın ve para iadesi güvencesi versinler o şekilde çalışın . Eğerki de düşük ortalamalı bir arama hacmine seo yaptıracaksanız bana biraz detay verin yapıp yapamayacağımı söylerim .

[MENTION=13992]bkrknuk[/MENTION] Konu hakkında detaylıca görüşebiliriz. Telefon numaranızı Pm olarak atın. Tarafınıza yardımcı olabilirim. Bir müşterimin ısrarı yüzünden domain almadık. Tk domaini bile ilk sayfaya getirmeyi başardım.

---------- Spam Engelliyici 21:49 ---------- Önceki Mesaj 21:49 ----------

Aynı işi bende yaptırcam eğer uzman bulunursa:)

Telefon numaranızı pm olarak geçiniz. Yarın tarafınıza geri dönüş sağlayabilirim.

Seohocasi tatavadir.lutfen yanlış yonlendirmeyin.seo ebook WP teması dağıtarak backlink sağlamıştır öyle bir dünya yok.kategorinizi gönderin taktik veriyim Size.butcede önemli.

mobil mesaj

Seohocası seo kelimesi ile ilk sırada buda elle tutulabilir bir başarı . Doğru yönlendirme yaptığıma hala inanıyorum .

Seo bilen adam kendine site açar parayı kırar diyen arkadaşlar...
adamların meslekleri bu zaten seo uzmanlığı :)
millete yapıyolar iş olarak ve başarılı olanlar azımsanamaz

Tatava olduğu için mi Google'da Seo kelimesinde 1. sırada ?

Tatava olduğu için mi Teknosa ve Kliksa gibi devlerin SEO işlerinden sorumlu ?

Hiti bol olan sitelerin seosu kolay olur. 1 aylık çalışma yaparsın 1 sene götürür. küçük ve büyümeye müsait olan siteler için en az 1 sene seo çalışılmalıdır. Herşeyinin inciğinin boncuğunun yapılması gerekmektedir.

Kolay değildir o işler öyle.

Çok konuşmak istemiyorum bu konularda. umarım herkes aradığını bulur.

mobil mesaj

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri